what next?
-
-
-
Καλημέρα,
Συνήθως αργεί εκεί.
Σε διάφορα κινητά & στο δικό μας.
2-3 ή και 4 μερικές φορές.
Στις αρχικές εκδόσεις ήταν πιο γρήγορη η ζεύξη. -
Μόλις κατέβασα την αγγλική εφαρμογή MIFit από το Google Play και την έβαλα σε ένα Samsung S6 και η σύνδεση έγινε απίστευτα γρήγορα και χωρίς "vibration" στο χέρι κ.λ.π... Βέβαια, παρατηρώ ότι η συγκεκριμένη αγγλική εφαρμογή είναι ελαφρώς διαφορετική από την δική μας...Ο/H kalergman έγραψε:
Καλημέρα,
Συνήθως αργεί εκεί.
Σε διάφορα κινητά & στο δικό μας.
2-3 ή και 4 μερικές φορές.

-
Σε S5 πάντως συμπεριφέρεται το ίδιο. Αργεί εννοώ.
(Βάζω πρώτα την αγγλική)
Xiaomi Technology APKs - APKMirror -
Μόλις τα κατάφερα... ούτε ξέρω πως... Απλά όπως σωστά είπες @kalergman, αργεί και θέλει μερικές ακόμα προσπάθειες...

-
Βαγγέλη άντε και για τον μαραθώνιο του χρόνου
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Σε μακαρονομαραθώνιο εννοείς, ε?Ο/H parmenion έγραψε:
Βαγγέλη άντε και για τον μαραθώνιο του χρόνου

-
Ναι βρέ στο μαγαζί που δουλεύω έχουμε LIVE μακαρονάδες!!!
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Η ελληνική εφαρμογή είναι αυτή του playstore, απλώς έχει και ελληνικά (η αυθεντική έχει 10 γραμμές εντολές στα ελληνικά, η μεταφρασμένη 1500+50 (είναι 2 αρχεία)). Για να γίνει σύζευξη, καλό είναι το miband να είναι δίπλα στο τηλέφωνο, χωρίς άλλη συσκευή bluetooth τριγύρω. Όταν δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί, θέλει χτύπημα με 2 δάχτυλα, όχι 1, ώστε να καλύπτεται όλη η επιφάνεια του miband, και θα συνδεθεί αμέσως.Ο/H caeser έγραψε:
Μόλις τα κατάφερα... ούτε ξέρω πως... Απλά όπως σωστά είπες @kalergman, αργεί και θέλει μερικές ακόμα προσπάθειες...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μάλλον εκεί ήταν το λάθος μου. Όταν μου ζήταγε να "βάλω το δάκτυλό μου", εγώ το έβαζα συνεχόμενα... και δεν το έβγαζα... Μόνο όταν είδα ένα βίντεο, όπου είδα το Κινέζο να κάνει tap επάνω στο MiBand κατάλαβα... και μετά έπαιξε αμέσως, όταν το έκανα έτσι.Ο/H maddoctor έγραψε:
Όταν δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί, θέλει χτύπημα με 2 δάχτυλα, όχι 1, ώστε να καλύπτεται όλη η επιφάνεια του miband, και θα συνδεθεί αμέσως.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0