Καλησπέρα,στην κοινότητα και συχγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.Εχω βρει το Note 2 εδώ XIAOMI RedMi Note 2 16GB 4G Phablet-145.09 and Free Shipping| GearBest.com και θέλω να το παραγγείλω με ταχυδρομείο.Ξέρεις κανείς αν υπάρχουν χρεώσεις και ναι ποιές γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για κάτι νόμους που ψηφίστηκαν τον Ιούνιο και αφορούνε το ταχυδρομείο και τα τελωνεία.Ευχαριστώ.
Αγορά Redmi Note 2 από gearbest
-
-
Ο/H ZanOuiLaw έγραψε:
Καλησπέρα,στην κοινότητα και συχγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.Εχω βρει το Note 2 εδώ XIAOMI RedMi Note 2 16GB 4G Phablet-145.09 and Free Shipping| GearBest.com και θέλω να το παραγγείλω με ταχυδρομείο.Ξέρεις κανείς αν υπάρχουν χρεώσεις και ναι ποιές γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για κάτι νόμους που ψηφίστηκαν τον Ιούνιο και αφορούνε το ταχυδρομείο και τα τελωνεία.Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω κάτι για νέους νόμους κ.λ.π., αλλά ξέρω ότι απο τον Ιούνιο και μετά έχω παραλάβει πάμπολα πακέτα, με διάφορα προϊόντα (η τελευταία συσκευή έφτασε πριν 4 μέρες) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το τελωνείο... -
Τα δέματα τα παρήγγειλες με ταχυδρομείο?Και αν ναι είχαν χρεώσεις όταν τα παρέλαβες?
-
Συνήθως κάνω τις παραγγελίες μου με "free shipping" και έτσι απλά παραλαμβάνω τα προϊόντα, μετά από 10-20 μέρες χωρίς καμιά απολύτως έξτρα χρέωση. Έρχονται με τον ταχυδρόμο στο σπίτι...
-
Έχε υπ'όψην σου ότι συγκεκριμένα απο το gearbest τελευταία πολλά πακέτα χωρίς tranu (tracking number) δεν παραδόθηκαν ποτέ. Οπότε αν τελικά αποφασίσεις να ψωνίσεις απο κει, καλό θα ήταν να πληρώσεις έξτρα ή να σιγουρευτείς ότι έχεις tranu (αν το πακέτο σου είναι μεγάλης αξίας δίνουν από μόνοι τους , περίπου πάνω απο 40$).
Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ να πάρεις μια ιδέα από τις εμπειρίες με τις τελευταίες παραγγελίες των μελών. -
Γνώμη μου είναι να παρεις ότι θέλεις, αλλα απ' αλλού. Τελευταία αριστερά-δεξιά μόνο παράπονα διαβάζω για το συγκεκριμένο μαγαζί. Μπορείς να το πάρεις από το yeso521.com, που έχει άριστες κριτικές στο φόρουμ, vickmall, coolicool, αλλα καλυτερα όχι από το gearbest.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ΠΡΟΣΟΧΗ : απο gearbest επειδή την πάτησα με την αγορά Mlais M7 όπου έβαλα επιλογή αποστολή με ''Expedited Shipping-Standard Shipping'' και μου το έστειλαν με DHL πλήρωσα τελωνείο 75 ευρώ-Εκτιμώμενη τιμή τελωνείου ήταν 150 Ευρώ
Πάντα να βάζετε απλό ταχυδρομείο σε ακριβά δέματα, αλλιώς απο Ευρώπη -
Ο/H Sam έγραψε:
απο gearbest επειδή την πάτησα με την αγορά Mlais M7 όπου έβαλα επιλογή αποστολή με ''Expedited Shipping-Standard Shipping'' και μου το έστειλαν με DHL πλήρωσα τελωνείο 75 ευρώ-Εκτιμώμενη τιμή τελωνείου ήταν 150 Ευρώ
-
-
Πολλά κινέζα e-shop έχουν warehouse στην Ευρώπη(Αγγλία συνήθως βλέπω),πληρώνεις περίπου 4 ευρώ να στο στείλουν με ταχυδρομείο ξέρω αλλά έχει άλλη χρέωση το ταχυδρομείο ή επειδή είναι από ΕΕ όχι?
-
Ο/H ZanOuiLaw έγραψε:
Πολλά κινέζα e-shop έχουν warehouse στην Ευρώπη(Αγγλία συνήθως βλέπω),πληρώνεις περίπου 4 ευρώ να στο στείλουν με ταχυδρομείο ξέρω αλλά έχει άλλη χρέωση το ταχυδρομείο ή επειδή είναι από ΕΕ όχι?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μακριά από Gearbest. Προτιμήστε το μόνο για ψιλολογια μέχρι 30-40 ευρώ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα