Διαφήμιση

ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ TOYCH SCREEEN...HELPPPP?????

• Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen. ?(
      Πάντως δεν είδα να αναφέρει ο OP ότι δουλεύει το touch στο recovery, δεν αναφέρει καν πιο recovery έχει. Μπορεί να έκανε τα wipe με το stock recovery χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα.
      Στο πρώτο-πρώτο μήνυμα λέει, "μπηκα στο recovery mode και εκανα wide all data το ξανανοιξα και παλι δεν δουλευε".
      Παρακάτω ξαναλέει, "την κατεβασα την εβαλα στο κινητο σαν update.zip.μπηκα στο recovery mode παταω installupdate.zip και μου βγαζει fai"
      Έ... τι άλλο δηλαδή? Να του πάρουμε και ένορκη κατάθεση? :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen. ?(
      Πάντως δεν είδα να αναφέρει ο OP ότι δουλεύει το touch στο recovery, δεν αναφέρει καν πιο recovery έχει. Μπορεί να έκανε τα wipe με το stock recovery χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα.
      Στο πρώτο-πρώτο μήνυμα λέει, "μπηκα στο recovery mode και εκανα wide all data το ξανανοιξα και παλι δεν δουλευε".Παρακάτω ξαναλέει, "την κατεβασα την εβαλα στο κινητο σαν update.zip.μπηκα στο recovery mode παταω installupdate.zip και μου βγαζει fai"
      Έ... τι άλλο δηλαδή? Να του πάρουμε και ένορκη κατάθεση? :D
      Το Wipe all data και το install update.zip μόνο στο stock recovery (που δεν υποστηρίζει touch) ανεφέρονται έτσι
      Στο TWRP δεν τα γράφει έτσι, τα γράφει αλλιώς, εκτός και αν κάνω λάθος.
    • Ο/H panospc έγραψε:

Το Wipe all data και το install update.zip μόνο στο stock recovery που δεν υποστηρίζει touch ανεφέρονται έτσι
      Στο TWRP δεν τα γράφει έτσι, τα γράφει αλλιώς, εκτός και αν κάνω λάθος.
      Όχι, βέβαια, ΔΕΝ κάνεις κανένα λάθος...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, όπως τα λες... Ομως δεν το σκέφτηκα αυτό καθόλου! Εχεις δίκιο! Μπράβο που το σκέφτηκες!

Άρα, το γεγονός ότι μπήκε στο recovery (προφανώς στο Mi-recovery, επειδή μιας μέρας συσκευή απο το Minideal, που να το βρει το TWRP?) δεν αποδεικνύει ότι χειρίστηκε την οθόνη!
    • Διαφήμιση
    • λοιπον εκανα wipe με την παλια εκδοση του recovery που χρησιμοποιεις τα πληκτρα οποτε δεν ειχα θεμα...το βημα 1 το εκανα σωστα...μου βγαζει το miui 7 αλλα δεν μπορω να συνεχισω γιατι δεν μπορω να πατησω τπτ... τωρα που ξαναμπηκα στο recovery δεν μπορω να κανω τπτ αφου χρειαζεται την touchscreen.
    • Ο/H dim έγραψε:

λοιπον εκανα wipe με την παλια εκδοση του recovery που χρησιμοποιεις τα πληκτρα οποτε δεν ειχα θεμα...το βημα 1 το εκανα σωστα...μου βγαζει το miui 7 αλλα δεν μπορω να συνεχισω γιατι δεν μπορω να πατησω τπτ... τωρα που ξαναμπηκα στο recovery δεν μπορω να κανω τπτ αφου χρειαζεται την touchscreen.

το recovery της MIUI εννοείς ? Λειτουργεί με το πλήκτρα του ήχου, όχι με touch screen
      το TWRP θέλει touch screen
    • ναι αυτο εννοω...ειμαι καινουργιος με το miui και δεν ξερω πολλα! οχι η συσκευη δεν επεσε καθολου κατω..στα καλα καθουμενα εκει που κατι εκανα σταματησε να λειτουργει..αν και μου εδειξε κατι σημαδια κατα την διαρκεια της μερας αλλα θεωρησα οτι κολλαει λιγο.
    • Διαφήμιση
    • Θε πρέπει να την επιστρέψεις πίσω και να σου δώσουν άλλη.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • παιδια εχω μιλησει με το minideal και μου ειπαν οτι αυτοι δεν εχουν βαλει miui 7 γιατι δεν ειναι stable και μου εδωσαν ενα site να μπω να κατεβασω το miui 6 ξανα..το κατεβασα με τα χιλια ζορια επειδη το site ηταν κινεζικο και παω να ξαναεγκαταστησω την rom οπως μου ειχατε πει και μου βγαζει ''unspesified error(0x80004005:Missmatching image and device error). ξερετε αν κανω κατι λαθος ή το αρχειο της rom δεν ειναι ολοκληρο ή κατεστραμενο?????
    • Ο/H dim έγραψε:

παιδια εχω μιλησει με το minideal και μου ειπαν οτι αυτοι δεν εχουν βαλει miui 7 γιατι δεν ειναι stable και μου εδωσαν ενα site να μπω να κατεβασω το miui 6 ξανα..το κατεβασα με τα χιλια ζορια επειδη το site ηταν κινεζικο και παω να ξαναεγκαταστησω την rom οπως μου ειχατε πει και μου βγαζει ''unspesified error(0x80004005:Missmatching image and device error). ξερετε αν κανω κατι λαθος ή το αρχειο της rom δεν ειναι ολοκληρο ή κατεστραμενο?????
      Οι Κινέζοι σου λένε ψέματα και ανακρίβειες! Εφ'όσον ακολούθησες το ΒΗΜΑ1 του οδηγού, όπως έχεις γράψει παραπάνω, έχεις βάλει αυθεντική ΚΙ-ΝΕ-ΖΙ-ΚΗ fastboot rom, την οποία έχει εκδόσει η ίδια η XIAOMI!!! Και όχι μόνο αυτό... αλλά επίσης υπάρχει και recovery rom (δηλαδή, όχι fastboot, αλλά "κανονική") η οποία είναι Stable και επίσης γνήσια κινέζικη της Xiaomi! Δεν υπάρχει απολύτως κάνενας λόγος να επιστρέψεις πίσω στην Miui V6 που σου λένε οι Κινέζοι!

Σου επισυνάπτω screenshots και links από αυτά που σου λέω:

1. Η πρώτη φωτογραφία είναι απο την λίστα της Xiaomi με τις fastboot roms (Αυτή τη ρομ που λές ότι φλάσαρες, ακολουθώντας τον οδηγό στο ΒΗΜΑ 1) και το Link είναι ΕΔΩ,

2. και η δεύτερη, από την λίστα της Xiaomi, όπου δημοσιεύει την ΕΠΙΣΗΜΗ Stable rom για τη συσκευή σου, σε απάντηση στον Κινέζο, ότι δεν υπάρχει Miui V7 Stable rom και το link είναι ΕΔΩ

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

• ευχαριστω πολυ! τελικα καταφερα να βαλω το miui 6 αλλα και παλι δεν γινεται :( . και μενα οταν μου ειπε για το miui 7 του ειπα οτι η ιδια η xiaomi παρεχει stable για το redmi note 2 αλλα δεν ειπε κατι. εγω παντως εβαλα το miui 6 και τους ξαναστειλα βιντεο να τους δειξω. τωρα η μονη λυση ειναι να το στειλω πισω μαλλον με δικα μου μεταφορικα και να μου στειλουν καινουργιο. παντως μπορω να πω οτι απαντανε πολυ γρηγορα αν βεβαια ειναι ανοιχτα γιατι εχουμε 8 ωρες διαφορα με αυτους. τωρα περιμενω να μου απαντησει και να δουμε τα διαδικαστικα να το στειλω πισω!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dim έγραψε:

ευχαριστω πολυ! τελικα καταφερα να βαλω το miui 6 αλλα και παλι δεν γινεται :( . και μενα οταν μου ειπε για το miui 7 του ειπα οτι η ιδια η xiaomi παρεχει stable για το redmi note 2 αλλα δεν ειπε κατι. εγω παντως εβαλα το miui 6 και τους ξαναστειλα βιντεο να τους δειξω. τωρα η μονη λυση ειναι να το στειλω πισω μαλλον με δικα μου μεταφορικα και να μου στειλουν καινουργιο. παντως μπορω να πω οτι απαντανε πολυ γρηγορα αν βεβαια ειναι ανοιχτα γιατι εχουμε 8 ωρες διαφορα με αυτους. τωρα περιμενω να μου απαντησει και να δουμε τα διαδικαστικα να το στειλω πισω!
      Μίλα με τη Linda. Απέφυγε την Katherine είναι ψεματαρού και άσχετη. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)