παιδια καποιος αν μπορει να με βοηθησει!!!! εχω το redmi note 2 prime και το κινητο μ ψηνει σουβλακια...η οθονη του καιει τοσο πολυ που δεν μπορω να το αγγιξω..δοκιμασα να ξαναφλασαρω την GTV γτ ισως να εφταιγε και αυτοαλλα παλι τα ιδια..παρακαλω απαντηστε καποιος ευχαριστω!!
overheating problem
-
-
παιδια αντιμετοπιζω τρομερο overheating στο redmi note 2 prime..δοκιμασα να ξαναφλασαρω την GTV μηπως εφταιγε αυτο αλλα παλι τα ιδια..αν ξερει καποιος καμια λυση για το προβλημα ας μου γραψει ευχαριστω!
-
Ο/H panossd έγραψε:
παιδια αντιμετοπιζω τρομερο overheating στο redmi note 2 prime..δοκιμασα να ξαναφλασαρω την GTV μηπως εφταιγε αυτο αλλα παλι τα ιδια..αν ξερει καποιος καμια λυση για το προβλημα ας μου γραψει ευχαριστω!
Αν θέλεις πες μας, Τι ρομ φοράς, ποιά ρομ προσπάθησες να φλασάρεις και με ποιά μέθοδο? -
-
Ο/H panossd έγραψε:
η ρομ ειναι η τελευταια Gtv..η stable εκδοση..την φλασαρα μεσω twrp... ζεσταινεται πολυ και οταν ειναι κλειστες οι εφραμογες...μια μερα το εβαλα στο ψυγειο
Μήπως να ακολουθούσες τον οδηγό της "καθαρής εγκατάστασης" από την αρχή να βρεις την άκρη? -
τι αλλαζει με την καθαρη εγκατασταση? και τι εννοεις με τον ορο καθαρη εγκατασταση?
-
ασε που το κινητο ειναι καθαρο...εχω απεγκαταστησει την σαβουρα
-
Ο/H panossd έγραψε:
τι αλλαζει με την καθαρη εγκατασταση? και τι εννοεις με τον ορο καθαρη εγκατασταση?
-
Ο/H panossd έγραψε:
Η καθαρή εγκατάσταση είναι σαν το format του υπολογιστή, όλα διαγραφή και στήσιμο από την αρχή. -
Ο/H panossd έγραψε:
-
οταν την ξαναπερασα εκανα και φακτορυ ρεσετ μεσω twrp....καπως ψηλοφοβαμαι να το κανω..θα κανω καμια βλακεια...αν γινει κατι λαθος μετα τι κανουμε?
-
Δεν προκειται να γινει τίποτα!! Διαβασε τον οδηγό με την ησυχία σου ... και όταν είσαι έτοιμος "Πυρ και κίνηση"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0