να προσθεσω οτι εχω δικαιοματα ροοτ γιατι χωρις ροοτ δεν...λες να φταιει αυτο?..και αν υπηρχε το προβλημα απο την αγορα και εγω απλα δεν το παρατηρησα εξαρχης?
overheating problem
-
-
Μπορει, αλλά το θεμα τώρα είναι να λυθεί η υπερθερμανση. Πρίν να ψηθεί μαζί με τα σουβλάκια και το SOC της συσκευής
-
Ο/H panossd έγραψε:
να προσθεσω οτι εχω δικαιοματα ροοτ γιατι χωρις ροοτ δεν...λες να φταιει αυτο?..και αν υπηρχε το προβλημα απο την αγορα και εγω απλα δεν το παρατηρησα εξαρχης?
μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή CPU Z από εδώ: CPU Z
δείχνει και διάφορες θερμοκρασίες της συσκευής, θα βοηθήσει να δούμε τι μπορεί να φταίει -
καλα το βαζω να φορτισει και μετα θα δοκιμασω...θα γραψω εδω για οποιαδηποτε απορια
-
πως μπορω να ποσταρω μια φωτογραφια να σ δειξω τι θερμικρασιες δειχνει το cpuz
-
Ο/H panossd έγραψε:
Ανέβασμα φωτογραφιών στο forum -
Ο/H panossd έγραψε:
Κάτω από το κείμενο που γράφεις έχει 3 κουμπιά
1. Smilles
2. Συνημμένα
3. Ρυθμίσεις
Πας Συνημένα ---> Ανέβασμα ---> Επιλέγεις φώτο ----> μπορείς μετά να βάλεις τον κέρσορα στο σημείο που θέλεις να φαίνεται η φώτο και να πατήσεις "Thumbail" or "Full Image" -
μια φωτο με τις θερμοκρασιες
-
Από εδώ και πέρα αναλαμβάνουν οι ποιο παλιοί φίλε μου, έχεις διπλάσιες θερμοκρασίες από το δικό μου
-
τι να πω ...λες να ειναι προβληματικη η συσκευη?
-
@panossd ανεβασε και το screenshot απο το System και τρέξε και Online validation της συσκευής σου ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
-
Βάλε και ένα screenshot από την καρτέλα που γράφει SoC ώστε να δούμε το CPU Load
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0