overheating problem
-
-
-
Ο/H panossd έγραψε:
prin proxorisw se katharh egkatastash mporw na kanw mia egkatastash mesw twrp thn GTV mhpws allaksei kati kai dn xreiastei na kanw katharh egkatastash?
Ο/H panossd έγραψε:
pathsa xthes kai flashara aythn [Stable V7.0.5.0] Xiaomi Redmi Note 2 alla to arxeio leei v7.0.6.0
Έλα ρε boy... PLEASEEEEEEEEEEE σταμάτα να γράφεις ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ! -
Ο/H panossd έγραψε:
prin proxorisw se katharh egkatastash mporw na kanw mia egkatastash mesw twrp thn GTV mhpws allaksei kati kai dn xreiastei na kanw katharh egkatastash?
-
ετσι ειχα το twrp στο galaxy s5 αλλα πως το αλλαζω?
-
-
Καλημέρα, οπότε και σύμφωνα με τη χρήση που του έχεις κάνει μέχρι τώρα ήταν θέμα software και όχι hardware το πρόβλημα ?
-
Φιλε μου δεν ξέρω πάντως η θερμοκρασία μετα την καθαρη εγκατάσταση είναι χαμηλή ..παρατήρησα ενα άλλο πρόβλημα.. Δεν συγχρονίζεται το wifi σε οποίο δίκτυο και να συνδεθω πρεπει να κάνω επανακινηση για να δουλέψει σωστά αλλιώς η σύνδεση είναι πολύ αργή
-
Ο/H panossd έγραψε:
Φιλε μου δεν ξέρω πάντως η θερμοκρασία μετα την καθαρη εγκατάσταση είναι χαμηλή ..παρατήρησα ενα άλλο πρόβλημα.. Δεν συγχρονίζεται το wifi σε οποίο δίκτυο και να συνδεθω πρεπει να κάνω επανακινηση για να δουλέψει σωστά αλλιώς η σύνδεση είναι πολύ αργή
Έχεις παρατηρήσει και κάτι τέτοιο ? Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη
Αν ναι...να συνεχίσουμε εκεί το θέμα wifi αφού το θέμα θερμοκρασίας λύθηκε
Διαφορετικά δες λίγο αυτές τις ρυθμίσεις αν είναι ίδιες, μήπως έχεις το ποτέ και κλείνει το wifi
-
το έχω να είναι παντα ενεργό... Στο play store κλείνει απο μόνο του και λέει το χρονικό όριο έλειξε ..και γενικά δεν φορτώνει γρήγορα εικονίδια στο φεισμπουκ και σε αλλες εφαρμογές
-
Ο/H panossd έγραψε:
το έχω να είναι παντα ενεργό... Στο play store κλείνει απο μόνο του και λέει το χρονικό όριο έλειξε ..και γενικά δεν φορτώνει γρήγορα εικονίδια στο φεισμπουκ και σε αλλες εφαρμογές
-
24 σύνδεση και κατέβασα κάτι πριν λίγο κατέβαζε με 900Κ/s
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0