Δηλαδή δεν σου πετάει κάθε λίγο και λιγάκι το (Unfortunately the process.com.google.process.gapps has stopped).
Σταμάτησε να το πετάει κάθε δευτερόλεπτο όπως πριν και έγινε κάθε 10 λεπτά.
Δοκίμασα το έβαλα στην πτήση αλλά πάλι το κάνει.
τώρα μου βγάζει ότι η εφαρμογή google play store δεν λειτουργεί και μετά που έλεγξα το playstore δεν ανοίγει καν.
Κρασάρει και λίγο στο ίντερνετ.... Γενικά είναι γεμάτο προβλήματα αλλά ψιλολειτουργεί.
Πριν δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Εμφανιζόταν το πιο πάνω που είχα πει το πρωί και μέχρι να πατήσω οκ ερχότανε πάλι.
Άσε να βάλω άλλη ρομ να δω αν θα φτιάξει...
Δηλαδή δεν σου πετάει κάθε λίγο και λιγάκι το (Unfortunately the process.com.google.process.gapps has stopped).
Σταμάτησε να το πετάει κάθε δευτερόλεπτο όπως πριν και έγινε κάθε 10 λεπτά.
Δοκίμασα το έβαλα στην πτήση αλλά πάλι το κάνει.
τώρα μου βγάζει ότι η εφαρμογή google play store δεν λειτουργεί και μετά που έλεγξα το playstore δεν ανοίγει καν.
Κρασάρει και λίγο στο ίντερνετ.... Γενικά είναι γεμάτο προβλήματα αλλά ψιλολειτουργεί.
Πριν δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Εμφανιζόταν το πιο πάνω που είχα πει το πρωί και μέχρι να πατήσω οκ ερχότανε πάλι.
Άσε να βάλω άλλη ρομ να δω αν θα φτιάξει...
Δοκίμασε Ρυθμίσεις -> Ολες -> βρες το Google services και πέταξέ το . Ημίμετρο αλλά κάτι μπορεί να κάνει .
Έκανα το Factory Reset και με έβαλε σε ένα Ελληνικό περιβάλλον που όλα κυλάνε καλά.
Στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" μενού, εκεί που λέει έκδοση Miui αναφέρει την Stable 7.0.9.0 από xiaomi-miui.gr.
Να συνεχίσω όπως είχες πει από πάνω Flash την ROM ή να μείνω όπως είμαι?
ΥΓ: Τελικά έβαλα να γίνεται από πάνω η ROM επειδή δεν μου έβγαλε τίποτα από τα προγράμματα της Xiaomi που βάζετε μέσα... άρα είπα να το περάσω σωστά.
Τώρα να δούμε στη νεκροψία τι θα βγει
Τελικά έβαλα να γίνεται από πάνω η ROM επειδή δεν μου έβγαλε τίποτα από τα προγράμματα της Xiaomi που βάζετε μέσα... άρα είπα να το περάσω σωστά.
Τώρα να δούμε στη νεκροψία τι θα βγει
Μην φοβάσαι, όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχεις στο τέλος μία πλήρη Ελληνική ROM.
Μην φοβάσαι, όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχεις στο τέλος μία πλήρη Ελληνική ROM.
Έκανα Factory Reset και έφυγε το πρόβλημα που μου έβγαζε.
Μετά φλάσαρα την global stable και κυλούσαν όλα ρολόι.
Μετά έβαλα την Ελληνική και ξανά τα ίδια.
Έτσι ξαναέκανα Factory Reset έβαλα την Global και το άφησα έτσι αλλά με Ελληνικά.
Έκανα Factory Reset και έφυγε το πρόβλημα που μου έβγαζε.
Μετά φλάσαρα την global stable και κυλούσαν όλα ρολόι.
Μετά έβαλα την Ελληνική και ξανά τα ίδια.
Έτσι ξαναέκανα Factory Reset έβαλα την Global και το άφησα έτσι αλλά με Ελληνικά.
Κάνεις λάθος διαδικασία.
Έχεις ήδη το zip της Ελληνικής ROM μέσα στην συσκευή σου με όνομα update.zip