Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέος χρήστης του miui (μόλις δυο ημερών) με συσκευή REDMI 2 2GB, και έχω δυο ερωτήματα.1. Έχοντας το κινητό κλειδωμένο με pattern, κάθε φορά που το ξεκλειδώνω, αντί να μου εμφανίζει την home screen, το τηλέφωνο εμφανίζει την λίστα κλήσεων και 2.Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται κάποιο notification που να σε ενημερώνει με κάποιο τρόπο, όταν λαμβάνεις μήνυμα στο private messaging του Miui??Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!
Ερώτημα Σχετικά με REDMI 2 2GB
-
-
Ο/H itisme21 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέος χρήστης του miui (μόλις δυο ημερών) με συσκευή REDMI 2 2GB, και έχω δυο ερωτήματα.1. Έχοντας το κινητό κλειδωμένο με pattern, κάθε φορά που το ξεκλειδώνω, αντί να μου εμφανίζει την home screen, το τηλέφωνο εμφανίζει την λίστα κλήσεων και 2.Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται κάποιο notification που να σε ενημερώνει με κάποιο τρόπο, όταν λαμβάνεις μήνυμα στο private messaging του Miui??Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!
1. Δεν το γνωρίσω το θέμα. Πρώτη φορά το ακούω.. Περισσότερο για bug μου ακούγεται, παρά για ρύθμιση που δεν έχεις κάνει
2. Η ειδοποίηση στο private messaging είναι η ίδια όπως και στα άλλα sms. Μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις απο το Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Διαχείριση ειδοποιήσεων-->Μηνύματα--> και εκεί έχει διάφορα που ίσως θέλεις να ρυθμίσεις. -
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Το private messaging το έμαθα απο μια δική σου ανάρτηση
-
Πράγματι, συμφωνώ με τον @caeser .Δεν ξέρουν πολλοί το private messaging. Για το πρώτο που ρωτάς, για πήγαινε ρυθμίσεις -> εφαρμογές -. Mihome και κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων, μήπως έχει κρατήσει κάτι κατά λάθος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αν το ήξεραν πολλοί, δεν θα ταν private...xaaxa.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά..Τελικά για το πρώτο ερώτημα γράψτε άκυρο..Ήταν λάθος χειρισμού...
-
Πάντως κύριοι, όσο και να το έψαξα ως προς το δευτερο ερώτημα, δηλαδή αν μπορείς να ενεργοποιήσεις το led notification όταν λαμβάνεις μήνυμα στο private messaging, άκρη δεν βρήκα. Μάλλον δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί!
-
Ο/H itisme21 έγραψε:
Πάντως κύριοι, όσο και να το έψαξα ως προς το δευτερο ερώτημα, δηλαδή αν μπορείς να ενεργοποιήσεις το led notification όταν λαμβάνεις μήνυμα στο private messaging, άκρη δεν βρήκα. Μάλλον δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί!
Για να ενeργοποιήσεις το LED notification πας:
Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->LED ειδοποίησης-->Ανοίγεις το διακόπτη στο "LED ειδοποίησης" (το κάνεις πορτοκαλί) και στη τελευταία επιλογή που λέει, "Χρωματισμός LED μηνυμάτων" ορίζεις τι χρώμα θέλεις να έχει το LED όταν σου έρχεται μήνυμα. Η ρύθμιση αφορα ΟΛΑ τα μηνύματα και όχι αποκλειστικά τα private ones... αλλιώς τι private θα ήταν, εάν το κινητό γινόταν "φωτορυθμικό", ανακοινώνοντας σε όλους τους παρεβρισκόμενους ότι εχεις "private message"... -
-
Να ρωτησω κατι; Εγω γιατι δεν μπορω να στειλω; Ενω λεει οτι και τα 2 τηλ ειναι συνδεδεμενα δεν βγαζει σε κανενα τηλ επιλογη mi message. τι κανω λαθος;
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Να ρωτησω κατι; Εγω γιατι δεν μπορω να στειλω; Ενω λεει οτι και τα 2 τηλ ειναι συνδεδεμενα δεν βγαζει σε κανενα τηλ επιλογη mi message. τι κανω λαθος;
-
mi message απο mi σε mi
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
mi message απο mi σε mi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-