MI cloud
-
-
καλησπέρα και καλός ήρθες στο φόρουμ.
μπορείς να προσθέσεις στο προφίλ σου ποιο συσκευή της xiaomi έχεις ? (MI 3W...είναι ποιο εύκολο να βλέπουν αμέσως ποια συσκευή έχεις)
επίσης θα μπορούσες να προσθέσεις (ίσως με ένα screen shot) από της ρυθμίσεις, τα στοιχεία που γράφει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ? Ειδικά το κομμάτι "Έκδοση MIUI" -
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το κάνω αμέσως!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν βλέπω που μπορώ να γράψω τα στοιχεία αυτά. Το screen shot που θα το ανεβάσω?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H magisa έγραψε:
Δεν βλέπω που μπορώ να γράψω τα στοιχεία αυτά. Το screen shot που θα το ανεβάσω?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα screenshot μπορείς να τα ανεβάσεις απο το "πληρη κειμενογράφο"-->"συνημμένα" -
Αυτή είναι η έκδοση του τηλεφώνου μου XIAOMI M3.
Συγνώμη για την αλλαγή του προφίλ μου.
Είχα κάνει την σύνδεση μέσω tapatalk αλλά εκεί κάπου μπερδεύτηκα και συνδέθηκα ξανά από τον υπολογιστή μου...είναι πιό εύκολο. -
Ο/H magisa68 έγραψε:
Αυτή είναι η έκδοση του τηλεφώνου μου XIAOMI M3.
Συγνώμη για την αλλαγή του προφίλ μου.
Είχα κάνει την σύνδεση μέσω tapatalk αλλά εκεί κάπου μπερδεύτηκα και συνδέθηκα ξανά από τον υπολογιστή μου...είναι πιό εύκολο.
Πάμε τώρα στο πρόβλημα.
Εσύ έχεις ΗΔΗ κάνει ένα λογαριασμό στου MiCloud, αλλά δεν μπορείς να τον σετάρεις στην συσκυεή σου ή δεν έχεις καθόλου λογαριασμό και προσπαθείς μέσα απο την συσκευή να φτιάξεις ένα και έχεις το πρόβλημα? -
Έχω φτιάξει λογαριασμό στο mi cloud από τον υπολογιστή μου. Από το τηλέφωνό μου δεν μου δίνει καν τη δυνατότητα να κάνω σύνδεση στο λογαριασμό αυτό.
Επίσης, να αναφέρω πως όταν ανοίγω από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές - micloud, εκεί φαίνεται απενεργοποιημένο δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο. -
Ο/H magisa68 έγραψε:
Έχω φτιάξει λογαριασμό στο mi cloud από τον υπολογιστή μου. Από το τηλέφωνό μου δεν μου δίνει καν τη δυνατότητα να κάνω σύνδεση στο λογαριασμό αυτό.
Επίσης, να αναφέρω πως όταν ανοίγω από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές - micloud, εκεί φαίνεται απενεργοποιημένο δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.
Κάνε το εξής:
Πήγαινε Ρυθμίσεις-->εφαρμογές--> MiCloud και πάτα το κουμπί "διαγραφή δεδομένων" και ξαναπροσπάθησε με το τρόπο που είπες, να δούμε αν θα το βρεις ενεργοποιήμένο αυτή τη φορά? -
-
Ο/H magisa68 έγραψε:
Έχω ανοίξει το ίδιο θέμα και στο ξένο forum και κοίτα τί απάντηση μου έδωσε κάποιος...
"I THINK THE SELLER HAS INSTALLED ROM SIMILAR TO MIUI 6
NOT THE ORIGNAL"
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα