@caeser Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να "μπλέξουμε" την κοινότητα! Στο excell που φτιάχνω ήδη άλλαξα τον τίτλο σε Βαθμολογίες On Line Καταστημάτων από Χρήστες. Όχι μόνο μπορεί κάποιοι άπειροι να ρίξουν υπευθυνότητα στην κοινότητα αλλά και να χαλάσει μελλοντικές συνεργασίες, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την συνέχιση λειτουργίας της! Αν έχεις κάποια άλλη παρατήρηση είμαι όλος αυτιάΟ/H caeser έγραψε:
δηλαδή τα όποια αποτελέσματα, συνειρμικά (αν όχι και "δεικτικά") θα ηχούν σαν να είναι "πρόταση του Xiaomi-miui.gr" (της "κοινότητά μας"), πράγμα με το οποίο εγώ προσωπικά ΔΙΑΦΩΝΩ!
Λήφθηκε υπόψιν και έχω κάνει μερικές αλλαγές. Όποτε θες επικοινώνησε μαζί μου να μας δώσεις και εσυ τα φώτα σουΟ/H NasDriver έγραψε:
Για να βαθμολογήσεις ένα κατάστημα στο σύνολο ή επιμέρους (τιμές, συσκευές, περιφερειακά, αναλώσιμα, εξυπηρέτηση, υποστήριξη, κλπ) και αφού ξεκινάμε από το μηδέν (0) η βαθμολόγηση θα πρέπει να είναι σταθερά σε:
1. μηνιαία με αντίστοιχη τάση (θετική ή αρνητική ή σταθερή)
2. τρίμηνη με αντίστοιχη τάση (θετική ή αρνητική ή σταθερή)
3. εξάμηνη με αντίστοιχη τάση (θετική ή αρνητική ή σταθερή)
4. ετήσια με αντίστοιχη τάση (θετική ή αρνητική ή σταθερή)
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB