Υπαρχει τρόπος ν επισκευαστεί;ειμαι από Θεσσαλονίκη..π θ μπορούσα ν πάω ν τ δούνε;
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Να δοκιμάσεις από κομπιούτερ, και κράτα πατημένο το power για λίγη ώρα να δεις εάν θα εκκινήσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι διάφορα έχει απο κομπιούτερ;αλλιως π ν πάω ν τ δούνε;
-
-
Άρχισε ν πέφτει η μπαταρία ενώ τ ειχα στην μπριζα...γνωρίζουμε που ν τ πάω;δν θ ήθελα ν τ στείλω Κίνα...κ μπορεί ν αλλάξει η μπαταρία;
-
Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το ανοίξεις και συ και να πας να σου μετρήσουν την μπαταρία με πολύμετρο βίντεο:
Εγώ το έχω κάνει σε αρκετά τηλέφωνα αλλά δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα γιατί έχω βοήθεια τον γαμπρό μου που είναι ηλεκτρονικός υπάρχει κάποιος στο περιστέρι από το φόρουμ του my phone νομίζω !
Για Θεσσαλονίκη δν γνωρίζουμε καποιον;
-
Ο/H Kazer έγραψε:
Για Θεσσαλονίκη δν γνωρίζουμε καποιον;
Εγώ όχι φίλε μου δυστυχώς δεν γνωρίζω ,αλλά είσαι σίγουρος δεν ανοίγει το κινητό το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόνο απο υπολογιστή δν δοκιμασα...αλλά δν ανοίγει μ τπτ...ούτε τ λαμπάκι δν ανάβει αν τ βάλω στον φορτιστή
-
Τι να πω πολύ κρίμα για τόσο καινούργια συσκευή ,θα σου έλεγα να μεταφέρεις το θέμα εδώ :Redmi note 3 δεν ανοίγει - νεκρό
Που υπάρχει αντίστοιχα το ίδιο περίπου πρόβλημα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Kazer
Βρες υπολογιστή με windows X64.
Σύνδεσέ το στον υπολογιστή σε θύρα usb 2.
Επιλέγεις το εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" και κάνεις δεξί κλικ.
Επιλέγεις το "Ιδιότητες"
Επιλέγεις το "Διαχείριση Συσκευών".
Κοίτα στο θύρες COM & LPT αν σου εμφανίζει τη συσκευή ή κάπου αλλού
Αν δεν είσαι σίγουρος. χωρίς να κλείσεις το παράθυρο "Διαχείριση Συσκευών", βγάλε τη συσκευή από την usb και σύνδεσέ τη ξανά.
Δες αν σου εμφανίζει κάπου νέα συσκευή (Στις θύρες COM μπορεί να εμφανίζεται για λίγο και να εξαφανίζεται).
Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0