Δεν βρίσκω λόγο να το κάνεις . Μόνο η παραπάνω υποστήριξη σε roms λόγω Qualcomm αρκεί .Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H s.s έγραψε:
Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
οπως πολυ ωραια τα λεει ο φιλος s.s απο πανω δηλαδη -
Ναι παιδες έχετε δίκιο, απλα λίγο υπομονή για καλύτερο hardware Support γιατί είναι καινούργια συσκευή λεω εγώ...
-
Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
Ναι παιδες έχετε δίκιο, απλα λίγο υπομονή για καλύτερο hardware Support γιατί είναι καινούργια συσκευή λεω εγώ...
ειπαμε συσκευες τουμπανο και τα δυο κινητα και ολα θα γινουν εν καιρω δεν θα μας αφησει ετσι ο φιλος μου ο hugo... -
-
Ο/H s.s έγραψε:
Έχω αρχίσει και μετανιώνω την αγορά του λίγο . Φοβάμαι μην φάω φόλα. Από AOSP 6 σε nexus 5 χωρίς ίχνος lag ποτέ , στην "φορτωμένη" miui που είναι βασισμένη στο 5.0.1 με τα γνωστά του προβλήματα και μηδενική υποστήριξη από την κοινόνητα σε kernels και roms.
διαβαζα στο επισημο φορουμ εδω en.miui.com/thread-191802-4-1.html στην 33η παραθεση, καποιος παραπεμπει σε μια φορμα στο κινεζικο επισημο φορουμ με θεμα You are applying to unlock millet phone (μεταφραση απο κινεζικα), το λινκ της παραθεσης http://www.miui.com/unlock.php
αν το μεταφρασεις ζηταει στοιχεια οπως τηλεφωνο ονομα για να σου στειλει κωδικο επαληθευσης να σε ταυτοποιησει. βεβαια τιποτα δεν ειναι σιγουρο μιας και ενα ποστ κατω ο πρωτος που το δοκιμασε μαλλον δεν καταφερε κατι, οποτε ιδωμεν και οποιος θελει να ριξει μια ματια ισως καταλαβει κατι περισσοτερο. -
Και άλλα ευχάριστα : Unlock BootLoader Redmi Note 3 Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Να σας πω την αλήθεια όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουμε για να ξεκλειδώσουμε Bootloader. -
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Και άλλα ευχάριστα : Unlock BootLoader Redmi Note 3 Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Να σας πω την αλήθεια όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουμε για να ξεκλειδώσουμε Bootloader.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Να σας πω την αλήθεια όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουμε για να ξεκλειδώσουμε Bootloader.
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Παιδια λιγο υπομονη . βλεπετε οτι οι εξελιξεις τρεχουν .... ειμαι σιγουρος οτι τωρα που ξεκινησε το πραγμα να ρολαρει πολυ συντομα ολα θα γινουν και απλουστερα και καποιος αναλυτικος οδηγος θα βγει αλλα και τα παιδια εδω θα μας κατατοπισουν τελεια.....Υπομονη...
-
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
Παιδια λιγο υπομονη . βλεπετε οτι οι εξελιξεις τρεχουν .... ειμαι σιγουρος οτι τωρα που ξεκινησε το πραγμα να ρολαρει πολυ συντομα ολα θα γινουν και απλουστερα και καποιος αναλυτικος οδηγος θα βγει αλλα και τα παιδια εδω θα μας κατατοπισουν τελεια.....Υπομονη...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0