Φιλε μου Καλημερα. Νομιζω πως βιάζεσαι. Ειναι φυσιολογικό να μην υπάρχει κάτι πιο οργανωμένο, μια και ακόμη δεν έχει βγει το ξεκλείδωμα του bootloader σε ευρεία χρήση (κάνα δυο έχουν πάρει μονο κλειδιά αλλα σε προσωπική βάση).Ο/H sokri_m έγραψε:
Καλημερα, έχοντας πλέον συσκευή xiaomi στην κατοχή μου και συμμετέχοντας στο παρών φόρουμ ενθάρρυνα ένα φίλο να αγοράσει το redmi note 3! Διαβάζοντας όμως όλα τα σχετικά θέματα έχω μπερδευτει. Πολύ σοβαρές πληροφορίες είναι διάσπαρτες εδώ και εκεί. Θεωρώντας ότι για να συμμετέχει κανεις εδώ έχει τουλάχιστον σκοπό να βάλει ελληνική rom και το "προσωρινό εμπόδιο" του κλείδωματος του bootloader μήπως πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός για νέο παραλαμβάνοντες με τα βασικα βήματα μέχρι το ξεκλειδωμα και μετά ειτε αναμονη για γενική λύση από xiaomi είτε συνέχεια με αίτημα ξεκλειδωματος κτλ ( Συγγνώμη αν υπάρχει κάτι ήδη και δεν το βρήκα αλλά νομίζω ένα ξεκάθαρο νεο θεμα θα βοηθούσε)...![]()
![]()
Οπως έχεις δει και από τις άλλες συσκευές, με το που θα γινει αυτό και θα ξεκινήσουν οι stable και dev ελληνικές ΡΟΜ να βγαίνουν σε τακτική βάση και οδηγός αναλυτικός θα βγει, και οδηγίες και ξεχωριστό θέμα. Τωρα είναι όλα σε αρχικό σταδιο.
Αρα ας είμαστε υπομονετικοί και ας διαβάζουμε προς το παρόν το υπάρχον υλικό, και ας είναι λίγο διασπαρτο. Δεν πειράζει
......
Αν λέω κάτι λάθος οι mods ας με διορθώσουν ..................
Οριστε και ένα screenshot της συσκευής μου για τους antutuλάγνους φίλους μας

Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net