Μου είχε συμβεί και εμένα οταν πέρασα πρώτη φορά ROM. Νομίζω οτι αν έκανες καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής των επαφών θα ήσουν οκ. Δεν ξέρω να σου πω γιατί κάπου το είχα διαβάσει...έχει συμβεί και σε άλλες android συσκευές. Εγω έτσι είχα κάνει, μάλιστα όταν επανέφερα τις επαφές απο το gmail ξαναξεκινούσε το πρόβλημα και χρειάστηκε να το κάνω 3-4 φορές για να στρώσει.Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Μετα απο την πρωινη περιπετεια το εφερα το κινητο στα ισα του και φοραει την ελληνικη 6.1.11. Το θεμα ειναι πως μου εβγαζε συνεχως το σφαλμα Unfortunately, the process com. android. phone has stopped και το ιδιο για τα μηνυματα. Εκανα clear cache/dalvik ποσες φορες, φλασαρα ξανα την 6.1.7 τα ιδια. Δε μπορουσα να χρησιμοποιησω το κινητο. Εν τελει εκανα clear cache στις εφαρμογες : google services, phone, contacts, messaging. Στην στοκ εφαρμογη μηνυματων εκανα απενεργοποιηση γιατι συνεχιζε να βγαζει τα σφαλματα. Τωρα φαινεται οκ και εβαλα το google messaging. Γιατι ομως εβγαζε συνεχως το σφαλμα σε ολες τις ρομ;
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB