Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Καλησπέρα!Το κινητό υποστηρίζει ταχεία φόρτιση..Χρειάζεται ειδικό φορτιστή ή μας κάνει και αυτός που έστειλαν από το κατάστημα;
-
Κάνει μια χαρά και αυτός από το κατάστημαΟ/H vpolixron έγραψε:
Καλησπέρα!Το κινητό υποστηρίζει ταχεία φόρτιση..Χρειάζεται ειδικό φορτιστή ή μας κάνει και αυτός που έστειλαν από το κατάστημα;
-
Βρήκα διαφορά στον χρόνο σε αυτόν που μου έδωσαν από vickmall και σε αυθεντικό φορτιστή samsung note 4(γράφει πάνω fast charging)Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Βρήκα διαφορά στον χρόνο σε αυτόν που μου έδωσαν από vickmall και σε αυθεντικό φορτιστή samsung note 4(γράφει πάνω fast charging)Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Κι εγώ είχα πάρει έναν ταχυφορτιστη οσιο με το κ920 δούλευε κανονικά, ετούτο να ταχυφορτισει, μόνο με τον δικό του..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ε εντάξει. Ο καθένας με ότι βολεύεταιΟ/H kostakoutas έγραψε:
Κι εγώ είχα πάρει έναν ταχυφορτιστη οσιο με το κ920 δούλευε κανονικά, ετούτο να ταχυφορτισει, μόνο με τον δικό του..Ο/H vpolixron έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
καλησπερα εχω και γω τι ιδιο προβλημα μηπως μπορεις να μου πεις πως θα περασω την επισημη αγγλικηΟ/H amwnra έγραψε:
Έχεις έκδοση από το κινεζομαγαζο που το πήρες γιαυτό δεν μπορείς να πάρεις την αναβάθμιση. Η μένεις με αυτήν αν δεν έχει θέματα. Αν θέλεις να βαλεις την official που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα πες μου το να σου πω το τρόπο.Ο/H anestisgeo έγραψε:
Το έκανα και μου βγάζει αυτό:Ο/H amwnra έγραψε:
Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση.MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.0.LHNCNCK for Redmi Note 3! Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - MobileΟ/H manospo έγραψε:
Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα?Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΟ/H amwnra έγραψε:
Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λίγο τα quotes ρε παιδιά
-
-
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Το χεις δοκιμάσει????
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0