Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3
    • Ο/H teo1986 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα,

παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι όταν χτυπάω ελαφρά τη συσκευή στο επάνω μέρος (στο πλαστικό πλαίσιο) ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να κουνιέται στο εσωτερικό της. . .
      Συμβαίνει σε άλλους;; (Δεν είχα κάποια πτώση)
      Ναι

Το θέμα υπήρχε και παλιά. Κάποιος το ανάφερε κοντά στο ύψος της κάμερας και θυμάμαι ότι του είχανε πει όλοι ναι και εγώ μαζί
    • Ο/H vogel έγραψε:

Καλημερα. Ρε παιδια εχω αφιερωσει αρκετες ωρες κ εχω χαθει. Σκεφτομαι να παρω το note 3 ή το note 3 pro . Στο παρελθον ειχα παρει mi3 mi4 και αλλα xiaomi και οι διαδικασιες ηταν απλες. Υπαρχουν καποιες ρομ που περνιουνται με τον τροπο που περναγα κ σ εκεινα??? Αυτες οι επισημες stable multilanguage?
      Φίλε πλέων ότι κινητό και να αγοράσεις έτσι θα είναι.

Είναι επίσημη απόφαση της Xiaomi.

Θα ζητήσεις κωδικό και θα περάσεις με οδηγό την πρώτη ελληνική ρομ. Μετά όμως θα είσαι για πάντα όπως ήσουν και με τα άλλα κινητά που λες. Θα γίνεται το κλασσικό εύκολο update.
    • Καταλαβα. Κ αλλη μια ερωτηση. Σε κινητο που τρεχει επισημη αγγλοκινεζικη, μπορω να περασω απ τον updater καποια ρομ που θα εχει καποια ελληνικα και play store??? Kαι αν ναι, ποια ρομ? Τις stable eu μπορω να τις περασω?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vogel έγραψε:

Καταλαβα. Κ αλλη μια ερωτηση. Σε κινητο που τρεχει επισημη αγγλοκινεζικη, μπορω να περασω απ τον updater καποια ρομ που θα εχει καποια ελληνικα και play store??? Kαι αν ναι, ποια ρομ? Τις stable eu μπορω να τις περασω?
      Δυστυχώς όχι. Τα gapps μπορείς πανεύκολα να τα περάσεις. Είτα κατέβασε το google installer από το mi store, είτε το apk από το νετ και πέρνα τα.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H teo1986 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα,

παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι όταν χτυπάω ελαφρά τη συσκευή στο επάνω μέρος (στο πλαστικό πλαίσιο) ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να κουνιέται στο εσωτερικό της. . .
      Συμβαίνει σε άλλους;; (Δεν είχα κάποια πτώση)
      Ναι
      Το θέμα υπήρχε και παλιά. Κάποιος το ανάφερε κοντά στο ύψος της κάμερας και θυμάμαι ότι του είχανε πει όλοι ναι και εγώ μαζί
      Δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, είναι το autofocus της κάμερας,το κάνει ακριβώς το ίδιο και στο iphone 6 και σε όλα βασικά τα κινητά που έχω.
    • Kκαλημέρα δυστυχώς ενώ μου έχει έρθει μύνημα πως έχει εγκριθεί να ξεκλειδώσω τον bootloader δεν με αφήνει,κατέβασα το mi unlock έκανα ότι λέει με fastboot αλλά μου βγαίνει αυτό το μύνημα (couldn't verify device) και πως ο λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον λογαριασμό της συσκευής ,τι να πω μπας και φταίει ότι έχω stable ROM ?

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Kκαλημέρα δυστυχώς ενώ μου έχει έρθει μύνημα πως έχει εγκριθεί να ξεκλειδώσω τον bootloader δεν με αφήνει,κατέβασα το mi unlock έκανα ότι λέει με fastboot αλλά μου βγαίνει αυτό το μύνημα (couldn't verify device) και πως ο λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον λογαριασμό της συσκευής ,τι να πω μπας και φταίει ότι έχω stable ROM ?

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν νομίζω να φταιει η stable γιατί και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το τηλέφωνο ενός φίλου που είχα περάσει τη developer. Και τελικά το ξεκλείδωσα συνδέοντας το με το δικό μου λογαριασμό. Μακάρι να βρεθεί τι φταίει.

Σόρρυ λάθος, εμένα εβγαζε το μήνυμα οτι δεν εχω unlock permision ενώ είχε ερθει κανονικα το μήνυμα για ξεκλείδωμα.
    • Τι να πω ; Ετσι διαβάζω οτι παίζει να φταίει η Rom στο en.miui.com ή πως πρέπει να είσαι platinum member ,και το δοκίμασα και με άλλο λογαριασμό αλλά μου λέει ότι αυτός δεν έχει πάρει άδεια για ξεκλειδωμα, αντε να δω τώρα θα με φάει το ψάξιμο χαχαχαχα
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Τι να πω ; Ετσι διαβάζω οτι παίζει να φταίει η Rom στο en.miui.com ή πως πρέπει να είσαι platinum member ,και το δοκίμασα και με άλλο λογαριασμό αλλά μου λέει ότι αυτός δεν έχει πάρει άδεια για ξεκλειδωμα, αντε να δω τώρα θα με φάει το ψάξιμο χαχαχαχα
      Αυτό με το platinum member είναι για να δεχτούν την αίτηση στη xiaomi. Αφού σου ήρθε το μήνυμα, δεν εχει σχέση.
      Είσαι και Αθήνα ρε φίλε, να ήσουν Θεσσαλονίκη θα στο ξεκλείδωνα με το λογαριασμό μου. :P :)
    • Ωραίος ευχαριστώ αλλά έχω κάνει προσπάθεια με 3 λογαριασμούς που έχω αλλά μαλλιά τίποτα !!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ωραίος ευχαριστώ αλλά έχω κάνει προσπάθεια με 3 λογαριασμούς που έχω αλλά μαλλιά τίποτα !!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Συνομώτησαν οι Κινέζοι εναντίον σου μου φαίνεται.