Ποια έχεις τώρα;Ο/H KwstasEpp έγραψε:
Πιστεύετε ότι αν αλλάξω τον θα διαβάσει τα 4000mah της μπαταρίας?
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Τώρα έχω MIUI7 7.00.11.00 Stable
-
Ο/H KwstasEpp έγραψε:
Πιστεύετε ότι αν αλλάξω τον θα διαβάσει τα 4000mah της μπαταρίας?
-
Έχω κατεβάσει το repair battery και η μπαταρία είναι κομπλε. Αν αλλάξω ρομ θα έχει αλλαγή στην κατανάλωση?
-
Ο/H KwstasEpp έγραψε:
Έχω κατεβάσει το repair battery και η μπαταρία είναι κομπλε. Αν αλλάξω ρομ θα έχει αλλαγή στην κατανάλωση?
Σωστά κάθε νέα ROM έχει και διαφορετική σχεδόν διαχείριση ενέργειας, εσύ εάν πρόσεξα καλά έχεις την άγγλο κινεζική stable ,έχεις ξεκλειδώσει το bootloader ?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι δεν το έχω κάνει. Να τ ξεκλειδωσω?
-
Ο/H KwstasEpp έγραψε:
Όχι δεν το έχω κάνει. Να τ ξεκλειδωσω?
Θα σου έλεγα ναι ,και εγώ θα το ξεκλειδώσω με την πρώτη ευκαιρία απλά δεν είχα τον χρόνο ώς τώρα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε τι διαφέρει?
-
-
Ο/H KwstasEpp έγραψε:
Σε τι διαφέρει?
-
Έχω μια υποψία για την εφαρμογή του Facebook. Είδα ότι σου γράφει μόλις 1% όμως εγώ που την είχα και σε συσκευές με πολύ καλή μπαταρία την άδειαζε αμέσως. Από τότε που αφαίρεσα το Facebook διορθώθηκε το πρόβλημα.
Για δοκίμασε το κινητό σου αν μπορεις για δύο τρεις μέρες χωρίς το Facebook app και μπαινε από browser μόνο m.Facebook.com. Εγώ σου λέω είδα τεράστια διάφορα όχι απλώς μικρή. Άσχετα αν το χρησιμοποιούσαν ή οχι
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H yiannisT έγραψε:
Έχω μια υποψία για την εφαρμογή του Facebook. Είδα ότι σου γράφει μόλις 1% όμως εγώ που την είχα και σε συσκευές με πολύ καλή μπαταρία την άδειαζε αμέσως. Από τότε που αφαίρεσα το Facebook διορθώθηκε το πρόβλημα.
Για δοκίμασε το κινητό σου αν μπορεις για δύο τρεις μέρες χωρίς το Facebook app και μπαινε από browser μόνο m.Facebook.com. Εγώ σου λέω είδα τεράστια διάφορα όχι απλώς μικρή. Άσχετα αν το χρησιμοποιούσαν ή οχι
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0