Πρέπει να περάσεις official developer με το flashtool και ναι,δυστυχώς, σβήνονται όλα. Αλλά κανένα πρόβλημα, κανε ενα backup απο τις ρυθμίσεις ή το mi cloud και μετά κάνεις restore και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.Ο/H pillopoulos έγραψε:
Μπορώ να περάσω developer rom? Σβήνονται όλα;
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
-
-
Έχεις αγγλοκινεζικη ρομ. Βρες χρόνο και αρχισε την μελέτη μέσα στο φορουμ χρησιμοποιώντας την αναζήτηση αλλά και τα θέματα που αφορούν το κινητό σου στην θεματολογία του φόρουμ στην αρχική σελίδα πατώντας φορουμ.
Τέλος κινητό από Κίνα χωρίς να το "γαργαλισεις" τουλάχιστον λίγο, δεν είναι κινητό, αλλά μπελάς.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Χαίρετε, διαθέτω την έκδοση λογισμικού 5.0.2 MIUI 7.0.19.0.0 . Κατεβάζω αυτή τη στιγμή την τελευταία έκδοση stable. Αν απλά την κατεβάσω και την κάνω install με τον κλασικό τρόπο, θα έχω κάνα πρόβλημα; Επίσης, είναι σίγουρο και αναπόφευκτο ότι θα σβηστούν όλα;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
ευχαριστω και καλημερα, πριν ανοιξω νεο θεμα διαβαζα για αρκετη ωρα μηπως βρω κατι αλλα τελικα δεν κατεστη δυνατο. θα ξαναψαξω ,,,,και παλι καλημερα
-
Ο/H dikout έγραψε:
ευχαριστω και καλημερα, πριν ανοιξω νεο θεμα διαβαζα για αρκετη ωρα μηπως βρω κατι αλλα τελικα δεν κατεστη δυνατο. θα ξαναψαξω ,,,,και παλι καλημερα
Ίσως έχεις εκείνη τη Ρομ. Νομίζω για να φτιαχτεί το γύριζες στα αγγλικά -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Έχεις αγγλοκινεζικη ρομ. Βρες χρόνο και αρχισε την μελέτη μέσα στο φορουμ χρησιμοποιώντας την αναζήτηση αλλά και τα θέματα που αφορούν το κινητό σου στην θεματολογία του φόρουμ στην αρχική σελίδα πατώντας φορουμ.
Τέλος κινητό από Κίνα χωρίς να το "γαργαλισεις" τουλάχιστον λίγο, δεν είναι κινητό, αλλά μπελάς.
-
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Λοιπόν το ξεκλείδωσα, πέρασα την ελληνική και το μικρόφωνο έφτιαξε!!!! Τρομερή δουλειά, μπράβο παιδιά και ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Λοιπόν το ξεκλείδωσα, πέρασα την ελληνική και το μικρόφωνο έφτιαξε!!!! Τρομερή δουλειά, μπράβο παιδιά και ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο ωραία ,άντε να το χαρείς λοιπόν !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλο και κάτι προκύπτει...
Προσπάθησα για backup με το titanium αλλά ομαδικά δεν το κάνει, με πιο πρόγραμμα κάνετε εσείς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Προσπάθησα για backup με το titanium αλλά ομαδικά δεν το κάνει, με πιο πρόγραμμα κάνετε εσείς;
Μετά το μετακινείς στον υπολογιστή σου
Είναι πολύ απλό και γρήγορο. Και το back up και το restore του
Αυτό το είδος που είναι από recovery ονομάζεται Nandroid.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0