Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
λοιπον εχω κανει τα παντα και ολα μια χαρα μεχρι που την ωρα που το συνδεω για να κανω fastoot flash την rom ξαφνικα ο driver αναγνωριζει την συσκευη ως redmi και οχι σαν com (εχω εγκαταστησει τους drivers μια χαρα) λιγη βοηθεια πλζ
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
λοιπον βρηκα στο site της xiaomi ενα κινεζικο προγραμμα για root (το συστηναν παρα πολλα ατομα) και οταν το εκανα κατεβασε το rootking ....τελοςπαντων και τωρα του εκανα μια επανεκκίνηση και δεν ανοιγει εχει κολλησει στο loading και φορτωνει κανα 15 λεπτο How to root Redmi Note 3 - Updated guide for root any newest version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H ApoTsa έγραψε:
λοιπον βρηκα στο site της xiaomi ενα κινεζικο προγραμμα για root (το συστηναν παρα πολλα ατομα) και οταν το εκανα κατεβασε το rootking ....τελοςπαντων και τωρα του εκανα μια επανεκκίνηση και δεν ανοιγει εχει κολλησει στο loading και φορτωνει κανα 15 λεπτο How to root Redmi Note 3 - Updated guide for root any newest version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H ApoTsa έγραψε:
Καλημέρα δηλαδή ούτε την fastboot ROM μπορείς να περάσεις ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ApoTsa έγραψε:
πραγματικα ομως και το ειχα ψαξει λιγο αλλα .......
-
οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading
-
Μην εγκαταλείψεις όμως τις προσπάθειες κάτι πρέπει να γίνει να εκκινήσει το κινητό σου ! Μήπως να δοκιμάσεις stable ROM εκτός fastboot ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading
Προσπάθησε να αλλάξεις καλώδιο ή USB για να βελτιώσεις την επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή με της συσκευής και ξαναπροσπάθησε. -
το εκανα αλλα τιποτα...λοιπον στο Sp flash tool παρατηρησα οτι ο download agent δεν ειναι ο ιδιος με τους οδηγους υπαρχει προβλημα ??
-
Άλλαξε sp flashtool, βρες το v5.1516.00
Αν θυμάμαι καλά μόνο μ'αυτο κάνουμε unbrick.
Α! Και καντα όλα απ την αρχη(ξεζιπαρισμα κτλ), επίσης απενεργοποίηση ψηφιακης υπογραφής στα Windows(Googlare το) για να διαβάσει σωστά τους drivers!
Xiaomi Redmi note 3
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0