Ο οδηγός που σου έβαλα από το αγγλικό site δεν σε βοήθησε? Είναι όλα εκεί όπως πρέπει
Σωστή Ρομ, σωστό Flash, όλα λειτουργούν εκεί
Σωστή Ρομ, σωστό Flash, όλα λειτουργούν εκεί
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούAυτό το μήνυμα εμφανίζεται όταν πατάς λάθος συνδυασμό πλήκτρων.Ο/H ApoTsa έγραψε:
οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading
Φίλε τώρα το παρατήρησα. Στο παράθυρο του download agent πρέπει να επιλέξεις το αρχείο "DA_SWSEC.bin", όχι αυτό που έχεις εσυ. Άλλαξε τοΟ/H ApoTsa έγραψε:
οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading
λοιποτν το παρατηρησα και εγω αλλα δεν βρισκει τον DA_SWSEC.bin στα αρχεια δεν ξερω γιατιΟ/H arist1976 έγραψε:
Φίλε τώρα το παρατήρησα. Στο παράθυρο του download agent πρέπει να επιλέξεις το αρχείο "DA_SWSEC.bin", όχι αυτό που έχεις εσυ. Άλλαξε τοΟ/H ApoTsa έγραψε:
Αυτό ισχύει για όσους φλασαρανε με το flashtool και ειχανε επιλέξει και το preloader και μπρίκαρε η συσκευή. Εδώ έχουμε άλλο θεμα, τη πάτησε από το kingroot.Ο/H dimi1982 έγραψε:
Είναι βασικό αυτό γιατί του δίνεις λάθος διαδρομή.Ο/H ApoTsa έγραψε:
λοιποτν το παρατηρησα και εγω αλλα δεν βρισκει τον DA_SWSEC.bin στα αρχεια δεν ξερω γιατι