Το έχεις συνδεμένο με το δικό του usb cable και σε θύρα usb2.0; όχι 3.0Ο/H ApoTsa έγραψε:
οχι οχι αυτο το εφτιαξα απλα καταλαθος ανεβασα την παλια sreensho
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
εχω την εντυπωση πως φταινε οι drivers παντως αν και τους εχω βαλει 3 φορες...........ναι το εχω δοκιμασει και στις 2 θυρες
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
εχω την εντυπωση πως φταινε οι drivers παντως αν και τους εχω βαλει 3 φορες...........ναι το εχω δοκιμασει και στις 2 θυρες
Προσπάθησε πάλι, αλλά βάλε "filware upgrade", αντί για "download only", (δες τη φώτο απο κάτω)
-
Δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο σου σε κεντρική θύρα υπολογιστή.Το είχα και εγώ αυτό το σφάλμα.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H ApoTsa έγραψε:
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο σου σε κεντρική θύρα υπολογιστή.Το είχα και εγώ αυτό το σφάλμα
-
@ApoTsa α,το ελεγα για πυργο, οχι για λαπτοπ, φανταζομαι οτι εκει δεν εχει προβλημα και μαλλον κατι παιζει με drivers
Σαν επιλογή μπαίνει μονο download only
Note:- Use "download Only" optiion, Don't use any other option here, It will erase IMEI NO, MAC Address.
step 8, [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
To ξεκλείδωμα το κάνεις με fastboot? -
-
Εχω ενα κενο μνημης σε αυτο το σημειο.. Μου κολλησε το fastboot για το unlock αλλα εδω δεν θυμαμαι σε τι το βάζεις. Νομίζω σε οτι λεει. Απλα πρωτα πατας download και μετα το συνδεεις. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο προς το παρον..
-
ναι αυτο κανω ...μηπως πρεπει να το παω σε καποιο μαγαζι να μ το φτιαξουν?
-
Τι να σου φτιάξουν;; Κοίτα φίλε μην πέφτεις.. Όταν μου ήρθε και είδα ότι έπρεπε να περάσω καινούρια ήμουν μέσα στην γκρίνια.. Αλλά μετά από πολύ παίδεμα την έβαλα.. Πες μια παλι ποια ρομ εχεις και ποια θες να βαλεις
-
Ο/H caeser έγραψε:
Προσπάθησε πάλι, αλλά βάλε "filware upgrade", αντί για "download only", (δες τη φώτο απο κάτω)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0