Τα δοκιμάσαμε ολα απο την αρχή με όλους τους τρόπους και τελικά το μυστήριο λύθηκε με το usbdeview. Κάναμε απεγκατάσταση ολους τους driver και ξανά εγκατάσταση και τελικά φλάσαρε.Ο/H takisfrag έγραψε:
Μπράβο ρε παιδιά αυτό είναι ευχάριστο![]()
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μπράβο ρε παιδιά αυτό είναι ευχάριστο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα στους drivers ήταν το πρόβλημα ? :confused:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ισως επειδή είχε από πολλές πηγές περασμένους driver , αλληλοκαλυπτονταν και μπερδευόταν το pc.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ισως επειδή είχε από πολλές πηγές περασμένους driver , αλληλοκαλυπτονταν και μπερδευόταν το pc.
Ωραίος μπράβο και πάλι, νομίζω πως κανονικά πρώτα πρέπει να καταργούνται όλοι οι drivers και να εγκαθίστανται ξανά ,αλλά τέλος καλό όλα καλά για τον φίλο μας!
Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ότι τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν
-
Να παιθάνουν?
Εδώ δυσκολεύονται να κολλήσουν γρίπη -
νταξει παντως πρεπει να σας ευχαριστησω ολους σας και ειδιαιτερα τον φιλο Αρη που πραγματικα αυτο που εκανε με τους drivers δεν θα το σκεφτομουν ποτε ...Να στε καλα παιδια και παλι ευχαριστω !!!!
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
νταξει παντως πρεπει να σας ευχαριστησω ολους σας και ειδιαιτερα τον φιλο Αρη που πραγματικα αυτο που εκανε με τους drivers δεν θα το σκεφτομουν ποτε ...Να στε καλα παιδια και παλι ευχαριστω !!!!
Άντε ώρα να χαρείς το κινητό σου λοιπόν !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ApoTsa έγραψε:
-
Ερώτηση, ποσα κινητά μπορώ να ξεκλειδωσω με τον κωδικό; το δικό μου το έκανα 4/3,μπορώ σήμερα να κάνω την διαδικασία για το κινητό ενός φίλου ;
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Ερώτηση, ποσα κινητά μπορώ να ξεκλειδωσω με τον κωδικό; το δικό μου το έκανα 4/3,μπορώ σήμερα να κάνω την διαδικασία για το κινητό ενός φίλου ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0