Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H giokar13 έγραψε:

απο minideal το πηραμε. τι να πω λεει δε θυμαται και οτι ειχε ξεκουμπωσει και η οθονη
      το περιεργο ειναι οτι ειναι εξογκομα και οχι καποιο βαθουλωμα απο χτυπημα.
      Δεν πρέπει να είναι κάτι ανησυχητικό
      Σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι όντως η οθόνη ξεκουμπώνει και στηρίζεται... ας πούμε με "κλιπ" στο σώμα του κινητού. Στο 1:10 φαίνεται ένα τέτοιο κούμπωμα ακριβώς στο κουμπί power και μάλλον έχει και στο σημείο που έχετε το πρόβλημα. Κοιτάξτε μήπως δεν έχει πατήσει καλά ή σωστά η οθόνη σε εκείνο το σημείο αφού βέβαια αφαιρέσετε πρώτα το SIM tray για να δουλέψετε πιο άνετα και μπει στην θέση του πιο εύκολα.
      μετα το παλικάρι το ξαναδεσε το τηλεφωνο;;;;;
    • Καλησπέρα σε όλους. έχω ένα μήνα τώρα το RMN3 κ με τους οδηγούς σχετικά εύκολα πέρασα την ελληνική stable. εκεί που πραγματικά παιδεύτηκα ήταν στους drives που έπρεπε να περάσω στα win10. παίζοντας με την συσκευή κατά λάθος έκλεισα το MTP Κ σαν συνέπεια ειχε να μην συνδέομαι με τo pc.βρήκα το πρόγραμμα απο xiaomi.com κ το άνοιξα ξανά, πάλι καλά....κ ένα άλλο προβληματάκι . με το micloud δεν τα πήγα κ πολύ καλά όσο άφορα την ευρεση τηλεφωνου. για την μια καρτα sim ok για την δεύτερη όμως πρόβλημα...ανακαλυψε η γυναικα μου στο λογαριασμο τις κινητής επτα(7) μηνυματα εξωτερικου .... κ χωρις να την έχει ανοίξει κ γκρίνια κ μηδέν αποτέλεσμα!!! οποτε εκλεισα το micloud κ ανακαλυψα οικονομια στην μπατάρια.... πάντως η συσκευή τα σπάει κ για τα λεφτά της κ για ποιότητα..... ευχαριστώ πολύ το forum για ολες τις πληροφοριες..... κ για ολες τις rom... :)
    • Ο/H dimitris zax. έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. έχω ένα μήνα τώρα το RMN3 κ με τους οδηγούς σχετικά εύκολα πέρασα την ελληνική stable. εκεί που πραγματικά παιδεύτηκα ήταν στους drives που έπρεπε να περάσω στα win10. παίζοντας με την συσκευή κατά λάθος έκλεισα το MTP Κ σαν συνέπεια ειχε να μην συνδέομαι με τo pc.βρήκα το πρόγραμμα απο xiaomi.com κ το άνοιξα ξανά, πάλι καλά....κ ένα άλλο προβληματάκι . με το micloud δεν τα πήγα κ πολύ καλά όσο άφορα την ευρεση τηλεφωνου. για την μια καρτα sim ok για την δεύτερη όμως πρόβλημα...ανακαλυψε η γυναικα μου στο λογαριασμο τις κινητής επτα(7) μηνυματα εξωτερικου .... κ χωρις να την έχει ανοίξει κ γκρίνια κ μηδέν αποτέλεσμα!!! οποτε εκλεισα το micloud κ ανακαλυψα οικονομια στην μπατάρια.... πάντως η συσκευή τα σπάει κ για τα λεφτά της κ για ποιότητα..... ευχαριστώ πολύ το forum για ολες τις πληροφοριες..... κ για ολες τις rom... :)
      Φίλε ο αριθμός ήταν μήπως αυτός 4477862097;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Ο/H dimitris zax. έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. έχω ένα μήνα τώρα το RMN3 κ με τους οδηγούς σχετικά εύκολα πέρασα την ελληνική stable. εκεί που πραγματικά παιδεύτηκα ήταν στους drives που έπρεπε να περάσω στα win10. παίζοντας με την συσκευή κατά λάθος έκλεισα το MTP Κ σαν συνέπεια ειχε να μην συνδέομαι με τo pc.βρήκα το πρόγραμμα απο xiaomi.com κ το άνοιξα ξανά, πάλι καλά....κ ένα άλλο προβληματάκι . με το micloud δεν τα πήγα κ πολύ καλά όσο άφορα την ευρεση τηλεφωνου. για την μια καρτα sim ok για την δεύτερη όμως πρόβλημα...ανακαλυψε η γυναικα μου στο λογαριασμο τις κινητής επτα(7) μηνυματα εξωτερικου .... κ χωρις να την έχει ανοίξει κ γκρίνια κ μηδέν αποτέλεσμα!!! οποτε εκλεισα το micloud κ ανακαλυψα οικονομια στην μπατάρια.... πάντως η συσκευή τα σπάει κ για τα λεφτά της κ για ποιότητα..... ευχαριστώ πολύ το forum για ολες τις πληροφοριες..... κ για ολες τις rom... :)
      Φίλε ο αριθμός ήταν μήπως αυτός 4477862097;
      δεν τον έχω αυτό το νούμερο έχω άλλα με 4477.... πάντως η vodafon με στόλισε .... :D

Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

δεν τον έχω αυτό το νούμερο έχω άλλα με 4477.... πάντως η vodafon με στόλισε .... :D
      Σε στόλισε; Δηλαδή; Από την xiaomi γίνεται αυτό. Εγώ το παρατήρησα όταν αλλάζω rom από stable σε developer με το sptool. Τώρα πάλι το έκανα αλλά χωρίς τις sim μέσα.

Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

447786209730 αυτος ειναι ο αριθμος κ ειναι σε GBR
    • Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Σε στόλισε; Δηλαδή; Από την xiaomi γίνεται αυτό. Εγώ το παρατήρησα όταν αλλάζω rom από stable σε developer με το sptool. Τώρα πάλι το έκανα αλλά χωρίς τις sim μέσα
      με χρεωσε.

Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Σε στόλισε; Δηλαδή; Από την xiaomi γίνεται αυτό. Εγώ το παρατήρησα όταν αλλάζω rom από stable σε developer με το sptool. Τώρα πάλι το έκανα αλλά χωρίς τις sim μέσα.
      δεν νομιζω να εχει σχεσει η ρομ .έχει να κάνει από το λογαριασμό μι κ to mi gloud.ενεργοποίηση εύρεσης τηλ.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά δεν χρειάζονται τόσα μεγάλα quotes για να πείτε αυτό που θέλετε

Διαλέγουμε το κομμάτι που απευθυνόμαστε και το κάνουμε insert quote. Το υπόλοιπο απλά γεμίζει τη σελίδα και ενοχλεί στην εύκολη ανάγνωση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Παιδιά δεν χρειάζονται τόσα μεγάλα quotes για να πείτε αυτό που θέλετε

Διαλέγουμε το κομμάτι που απευθυνόμαστε και το κάνουμε insert quote. Το υπόλοιπο απλά γεμίζει τη σελίδα και ενοχλεί στην εύκολη ανάγνωση
      οκ . συγνώμη δικό μου λάθος....
    • Παιδιά προσέχετε τις πολλαπλές παραθέσεις... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση