Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
To note 3 prime 32gb είναι στα 2 ή 2,2 ghz;
-
Νομίζω ότι δεν αποστέλλεται αμέσως, γιατί σε κάποια μαγαζιά λέει ότι το presails είναι μέχρι 31/12 ή είναι άσχετο το ένα από άλλο;
-
Καλημέρα
Συγγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος.Επειδή η δουλειά μου είναι χειρονακτική και με ενδιαφέρει πολύ η προστασία του κινητού με θήκη ειδική σκληρού πλαστικού,πχ
Heavy Duty Armor Shockproof Rugged Kickstand Case Cover for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
και είμαι ανάμεσα στην αγορά δυο κινητών του note 3 και του note 2 prime θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος επειδή δεν βρίσκω θήκη τέτοιου τύπου για το note 3 αν οι θήκες για το note 2 εφαρμόζουν ακριβώς και στο note 3.
Σας ευχαριστώ θερμά. -
Ο/H antoine455 έγραψε:
Καλημέρα
Συγγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος.Επειδή η δουλειά μου είναι χειρονακτική και με ενδιαφέρει πολύ η προστασία του κινητού με θήκη ειδική σκληρού πλαστικού,πχ
Heavy Duty Armor Shockproof Rugged Kickstand Case Cover for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
και είμαι ανάμεσα στην αγορά δυο κινητών του note 3 και του note 2 prime θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος επειδή δεν βρίσκω θήκη τέτοιου τύπου για το note 3 αν οι θήκες για το note 2 εφαρμόζουν ακριβώς και στο note 3.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Το πάχος του Redmi Note 3 είναι 8.65 χιλιοστά. Του Redmi Note 2 είναι 8.25. -
Ο/H stefgr74 έγραψε:
Ο/H antoine455 έγραψε:
Καλημέρα
Σας ευχαριστώ θερμά.
Το πάχος του Redmi Note 3 είναι 8.65 χιλιοστά. Του Redmi Note 2 είναι 8.25.
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω..... βλεπω οτι φοραει mediatek θα υπαρχει προβλημα με τις αναβαθμισεις και τη μελλοντικη υποστηριξη?
και 2) υπαρχει καποια καλυτερη επλογη? σε xiaomi παντα... -
Ο/H akis8607 έγραψε:
να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω..... βλεπω οτι φοραει mediatek θα υπαρχει προβλημα με τις αναβαθμισεις και τη μελλοντικη υποστηριξη?
και 2) υπαρχει καποια καλυτερη επλογη? σε xiaomi παντα...
-
Εχω το redmi note 2 prime 1 μήνα και ψήνομαι να το δώσω και να πάρω το note 3. Λεω να το πάρω από εδώ που το έχουνε στόκ στα 190Ε. Καμία άλλη ιδέα;
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Εχω το redmi note 2 prime 1 μήνα και ψήνομαι να το δώσω και να πάρω το note 3. Λεω να το πάρω από εδώ που το έχουνε στόκ στα 190Ε. Καμία άλλη ιδέα;
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-209.79 and Free Shipping| GearBest.com
Εδω εισαι! 3gb ram 32gb storage Grey
This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.
Υπάρχουν αρκετά άλλα μαγαζιά, που σίγουρα στην απίθανη περίπτωση προβλήματος, δεν θα έχεις να ασχολήσε και με την επειρηματική αυτοκτονία του μαγαζιού!
-
Εφόσον το γράφουν όμως.... Και στο fb που τους παρακολουθώ, γιατί παρσκολουθώ όλα τα κινεζομάγαζα για προσφορές και διαγωνισμούς, όλα τα σχόλια ξένων κάτω από τις αναρτήσεις τους είναι ότι δεν απαντάνε στα email, ότι δεν στέλνουν τις παραγγελίες. Η γνώμη μου είναι να μην ασχολείται κανένας μαζί τους, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Βέβαια δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0