Από ότι βλέπω μόνο Play Store έχει από Google. Καλό αυτό για εμένα τουλάχιστον. Στο φάκελο tools έχει μόνο εφαρμογές της Xiaomi, σωστά; Ξέρουμε αν γίνεται διαγραφή του play store ή πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader για να γίνει αυτό;
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
και εμενα απο vickmall μου ειπαν οτι το κινητο ερχεται με ελληνικα και playstore, τους εμπιστευομαι με κλειστα ματια καθως ειναι το τριτο κινητο που αγοραζω απο εκει , σημερα μου στειλαν και τις φωτο απο το 3αρι !
παντως και να μην ξεκλειδωσει το bootloader αδιαφορο το κινητο ειναι σουπερ ! μακαρι να ειχα και mipad 2 για ταμπλετ -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο Bootloader έιναι όντως κλειδωμένος και για το Mi-Pad2 αλλά και για το RedMi Note 3.
Η ROM που συνοδεύει τις συσκευές είναι η Global που έχει κάποια Ελληνικά αλλά είναι ελάχιστα.
Το Google Play Store είναι εγκατεστημένο στις Global, αλλά και να μην ήταν μπορεί να εγκατασταθεί ως USER App.
Είναι θέμα ημερών να παραδόσουν ξεκλείδωτο Bootloader, γιατί αν δεν το κάνουν σύντομα, κακό του κεφαλιού τους....
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παντού διαβάζω οτι τελικά το νοτε 3 είναι χρονισμένο στα 2ghz. Σε ερώτηση μου εδώ μου είπε ο Caeser ότι είναι στα 2,2. Είναι σίγουρο;
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Παντού διαβάζω οτι τελικά το νοτε 3 είναι χρονισμένο στα 2ghz. Σε ερώτηση μου εδώ μου είπε ο Caeser ότι είναι στα 2,2. Είναι σίγουρο;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Και γω διαβάζω παντού ότι είναι στα 2000 MHz, αλλά προφανώς κάπου θα είχε πάρει το μάτι μου ότι τρέχουν στα 2,200 MHz... Who the hell cares? -
-
Εχουν άλλον επεξεργαστή
το 2 prime έχει τον ΜΤΚ6795Τ (για αυτό και τα 2.2) ενώ το 3 τον κανονικό ΜΤΚ6795 (στα 2) -
καλημερα. και εγω το παρηγγηλα χτες απο vickmall . Ελπιζω μεχρι να ερθει να το εχουν ξεκλειδωσει . φαινεται πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του παντως.
-
καλημερα αρχοντες για ολους εμας που το παραγγηλαμε ισως υπαρχει πιθανοτητα ξεκλειδωμενου bootloader εως την παρασκευη.
Bootloader is locked - Redmi Note 3 - Page3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
ο ανθρωπος στο #29το ποστ δινει και παραθεση στο κινεζικο forum
http://www.miui.com/thread-3177334-1-1.html
Μετάφραση Google
η πληροφορια απο myphone myphone.gr/forum/showthread.php?t=426591&page=22 στο #323. -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο Bootloader έιναι όντως κλειδωμένος και για το Mi-Pad2 αλλά και για το RedMi Note 3.
Η ROM που συνοδεύει τις συσκευές είναι η Global που έχει κάποια Ελληνικά αλλά είναι ελάχιστα.
Το Google Play Store είναι εγκατεστημένο στις Global, αλλά και να μην ήταν μπορεί να εγκατασταθεί ως USER App.
Είναι θέμα ημερών να παραδόσουν ξεκλείδωτο Bootloader, γιατί αν δεν το κάνουν σύντομα, κακό του κεφαλιού τους....
Μόλις τώρα διάβασα ότι έχει κλειδωμένο bootloader! Μπράβο! Και εις ανώτερα!
Την SD την έβγαλε, εύχομαι να βγάλει και το fm radio στο επόμενο κινητό... Είναι γνωστό ότι δε χρειάζεται άλλωστε!
@GR_Macedon Αυτό για καλό το έγραψες;;; -
H μ@λ@κι@ ειναι οτι μεσα σε 2 μερες επεσε η τιμη 15€ .... Μικρο το κακο βεβαια αλλα λιγο σπαστικο......Εγω το παρηγγειλα προχτες με 230€ .......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0