Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
-
Εδώ αναφέρεται πως το Note 3 κατάφερε να ρουταριστεί επιτυχώς και έχει ανεβάσει φωτογραφίες Đã root thành công Xiaomi Redmi Note 3 ? | genK.vn . Από ότι είδα το μέλος που το έκανε δεν έχει ανεβάσει ακόμη τον τρόπο.
-
Παρεμπιπτόντως στον yeso στα 169 USD η 16gb έκδοση σε μαύρο χρώμα (203 η 3gb/32gb). Θα το χαρακτήριζα....ΚΟΛΑΣΗ!
-
MAJOR UPDATE
Ίσως έχουμε τα πρώτα πραγματικά ευχάριστα νέα! How to root Redmi Note 3 How to root Redmi Note 3 - Rooted Successfully! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H xostel77 έγραψε:
Σαν οσους γκρινιάζουν για την μη αφαιρουμενοι μπαταρία λες και εχουν αλλαξει ποτε....
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπερα στην παρεα. Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο, εχω μια ερωτηση. Γενικα δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα γιατι ετσι και αλλιως το δουλέυχ στα αγγλικα το κινητο, σκεφτομαι να το παραγγειλω με την επισημη rom που το στελνει η xiaomi με τα αγγλοκινεζικα μονο. Αυτη η rom υποστιριζει OTA updates γενικα? Και θα μπορεσω να περασω το playstore μεσω του market της xiaomi?
-
-
Οποτε στην περιπτωση μου δεν ειναι καλυτερο να το παρω με την global παρα με την multilanguage που το στελνουν απο το vickmall?
-
Ο/H johng4 έγραψε:
multilanguage που το στελνουν απο το vickmall?
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο προς το παρόν επειδή είναι κλειδωμένος ο Bootloader.. -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μη ξεχνάμε ότι στους ΜΤΚ η μπαταρία πρέπει να βγαίνει αν θέλουμε να επαναφέρουμε μετά από Hard Brick το τηλέφωνο με το SP Flash Tool.
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H xostel77 έγραψε:
Σαν οσους γκρινιάζουν για την μη αφαιρουμενοι μπαταρία λες και εχουν αλλαξει ποτε....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0