Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ,άραγε έχει παραλάβει κανένας από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ το Note 3 ? να μας πει εντυπώσεις ??
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Sam έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ,άραγε έχει παραλάβει κανένας από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ το Note 3 ? να μας πει εντυπώσεις ??
Και εγώ το έχω παραγγείλει θα το έχω θεωρητικά έως την παρασκευή όποιος παραλάβει πρώτος ,καλορίζικο πάντος και να το χαρείς !!!!:D
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
-
Μολις διάβασα στο Myphone απο κάποιον που το πήρε στα χέρια του , επιβεβαίωσε οτι έχει ραδιοφωνο το κινητό..
-
Ο/H oddin έγραψε:
Μολις διάβασα στο Myphone απο κάποιον που το πήρε στα χέρια του , επιβεβαίωσε οτι έχει ραδιοφωνο το κινητό..
-
-
Σωστός... ευχαριστώ!!! Καλό νέο!!!
-
Το πήρε κανείς από Everbuying? Αξίζει από εκεί η αγορά??? Έχει ξανά αγοράσει κανείς?
-
Ο/H vtag έγραψε:
Το πήρε κανείς από Everbuying? Αξίζει από εκεί η αγορά??? Έχει ξανά αγοράσει κανείς?
Διάβασε λίγες σελίδες (αν όχι όλες) και αποφάσισε μόνος -
Το διάβασα το συγκεκριμένο τοπικ πριν γράψω εδώ πέρα την ερώτηση μου και δεν βρήκα κάτι για το Everbuying!!!!!!
-
Ο/H vtag έγραψε:
Το διάβασα το συγκεκριμένο τοπικ πριν γράψω εδώ πέρα την ερώτηση μου και δεν βρήκα κάτι για το Everbuying!!!!!!
Καλησπέρα ,άρα μάλλον δεν θα έχει κάνει κάποιος από το φόρουμ αγορά από εκεί οπότε δεν θα υπάρχει και κριτική ,εγώ προσωπικά έκανα την αγορά από Aliexpress από μαγαζί που έχω ψωνίσει ούκο λίγα κινητά και φοβερά αξιόπιστο με DHL αποστολή και χωρίς το ρίσκο του τελωνείου !!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0