Μπορεις να μας πεις τον πωλητη απο το ali που λες?Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα ,άρα μάλλον δεν θα έχει κάνει κάποιος από το φόρουμ αγορά από εκεί οπότε δεν θα υπάρχει και κριτική ,εγώ προσωπικά έκανα την αγορά από Aliexpress από μαγαζί που έχω ψωνίσει ούκο λίγα κινητά και φοβερά αξιόπιστο με DHL αποστολή και χωρίς το ρίσκο του τελωνείου !!Ο/H vtag έγραψε:
Το διάβασα το συγκεκριμένο τοπικ πριν γράψω εδώ πέρα την ερώτηση μου και δεν βρήκα κάτι για το Everbuying!!!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H johng4 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H vtag έγραψε:
Το διάβασα το συγκεκριμένο τοπικ πριν γράψω εδώ πέρα την ερώτηση μου και δεν βρήκα κάτι για το Everbuying!!!!!!
Ναι βέβαια αμέσως,αλλά πρόσεχε σστο Ali δέχονται μόνο Alipay όχι PayPal αυτός επειδή με γνωρίζει σαν αγοραστή μου κάνει εξαίρεση
Επίσης να σου πω ότι με DHL σου έρχεται μέσω Αγγλίας χωρίς τελωνείο σε 4 με 5 ημέρες περίπου το πολύ το έχω κάνει αρκετές φορές !! -
Ο/H johng4 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H vtag έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συμφωνώ με τον @takisfrag για την αξιοπιστία του εν λόγω καταστήματος. Κια εγώ έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα χωρίς προβλήματα.Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Φιλέ πες μας όταν με το καλο παραλαβεις αν τελικά περασε τελωνείο η όχι. Και ποσο καιρό σου εκανε σύνολο για να σου έρθει.
Sent from my X9180 using Tapatalk -
Ο/H vtag έγραψε:
Διάβασε εδώ, εδώ και εδώ -
-
Ο/H cabdik έγραψε:
στη θεση σου παντως, δεν θα το αγοραζα καθολου..!
θα εμενα με το NOTE 2. το μονο ουσιαστικο + που βλεπω εγω, ειναι η μεγαλυτερη μπαταρια. ολα τα αλλα ειναι μειον.
ειδικα εφοσον τεχνικα ειναι ιδιο. Cpu, RAM, Sensors κλπ..!!
δεν το βλεπω σαν εξελιξη αλλα σαν μια παραλλαγη του ιδιου μοντελου...!!!
το 1Gb ram εξτρά από το αντίστοιχο 32άρι δε σου λέει τίποτα;
το fingerprint sensor το είχες και παλαιότερα;
Ας μην λέμε ότι θέλουμε λοιπόν ότι θέλουμε....
1 αρνητικό έχει και είναι η έλλειψη sd card! .- -
Ο/H instinct21 έγραψε:
Ο/H cabdik έγραψε:
θα εμενα με το NOTE 2. το μονο ουσιαστικο + που βλεπω εγω, ειναι η μεγαλυτερη μπαταρια. ολα τα αλλα ειναι μειον.
1 αρνητικό έχει και είναι η έλλειψη sd card! .-
Εγώ πάλι βλέπω μονο το 1 gb ram....
finger sensor... james bond? Τι να το κάνεις? Τοσο απαραιτητο εγινε?
Μεταλική συσκευη οκ αλλα οχι και τοσο ομορφο και πετυχημενο οπως το Mi4. Δε μ'αρεσει.
Μπαταρια πιστευω πανω κατω στα ιδια θα νε με κατι παραπανω.
Δε λεω μπορει να το επερνα αλλα ως κατοχος του redmi note 2 ουτε καν. -
Το παραπάνω ίσως μας ενδιαφέρει : Note 3 with 7.00.11 and many languages installed - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Έτσι θα έρθει και σε εμάς το κινητό. Πως όμως θα τροποποιήσουμε το build.prop για να έχουμε OTA updates αν δεν το ρουτάρουμε; -
Ο/H instinct21 έγραψε:
Ο/H cabdik έγραψε:
1 αρνητικό έχει και είναι η έλλειψη sd card! .-
ουτε παραπανω απο 2GB RAM μου εχει χρειαστει πουθενα, ουτε το fingerprint sensor με ενδιαφερει, ουτε η μεταλλικη κατασκευη θα μου προσφερει κατι παραπανω, απο μια ΚΑΛΗ πλαστικη κατασκευη..!!
αυτα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες για να βγαλει ενα νεο μοντελο η XIAOMI.
και αφαιρει το πιο ουσιαστικο που εχει, την SD θυρα....!!! δλδ, αν χρειαστει καποιος εξτρα χωρο, τι γινεται....? θα στον δωσει η μεταλλικη κατασκευη ή ο fingerprint sensor....?
ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη...! καποιος αλλος μπορει να θεωρει πιο σημαντικο το μεταλλο, απο την SD card...!!! -
Δεν είναι πιο σημαντικό το μέταλλο από την SD. Όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0