Ο/H cabdik έγραψε:
προσωπικα, οχι. δεν μου προσφερει κατι ουσιαστικο.ουτε παραπανω απο 2GB RAM μου εχει χρειαστει πουθενα, ουτε το fingerprint sensor με ενδιαφερει, ουτε η μεταλλικη κατασκευη θα μου προσφερει κατι παραπανω, απο μια ΚΑΛΗ πλαστικη κατασκευη..!!
αυτα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες για να βγαλει ενα νεο μοντελο η XIAOMI.
και αφαιρει το πιο ουσιαστικο που εχει, την SD θυρα....!!! δλδ, αν χρειαστει καποιος εξτρα χωρο, τι γινεται....? θα στον δωσει η μεταλλικη κατασκευη ή ο fingerprint sensor....?
ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη...! καποιος αλλος μπορει να θεωρει πιο σημαντικο το μεταλλο, απο την SD card...!!!
Αντίθετα για μένα τα "φύκια και οι μεταξωτές κορδέλες" είναι η SD card, που στην ουσία και στην καθημερινότητα σε ένα 32αρι κινητό, από πολύ σπάνια έως ποτέ, θα σου χρειαστούν πραγματικά, αφού το MiCloud ή άλλα "σύννεφα" είναι πλέον διαθέσιμα παντού να κάνουν αυτή τη δουλειά δωρεάν... Άσε που μερικοί "ειδήμονες" πάνε και βάζουν πολλές απο τις εφαρμογές τους στην SD και μετά κάνουν παράπονα για "αργή εκκίνηση" ή "lugs" κ.λ.π.
Η έλλειψη της SD εμένα μου "κοστίζει" μόνο στο γεγονός ότι θα μπορούσα (ή μπορώ) να την χρησιμοποιώ για να φλασάρω τη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να έχω OTG καλώδιο... Κατ'άλλα ...μπαρμπούτσαλα... Μόνο φωτογραφίες και μουσική βάζω εκεί μέσα, που ούτως ή άλλως υπάρχουν και στα "σύννεφα".
Αντίθετα το σχεδιαστικό κομμάτι μιας συσκευής αντικατροπτίζει συνήθως ένα σεβαστό ποσοστό της τελικής του αξίας και εφ'οσον το πληρώνω, θέλω να το ΧΑΙΡΟΜΑΙ και όχι να το τυλίγω σε χοντροκομμένες φτηνιάρικες πλαστικές θήκες με το πρόσχημα της ΔΗΘΕΝ προστασίας... και μοιάζει μετά η συσκευή σαν την θεία μου τη Κατίνα που φοράει το χριστουγεννιάτικο γούνινο παλτό της όταν πάει στην Εκκλησία!
Και λέω ΔΗΘΕΝ προστασία επειδή το ρίσκο να σου σπάσει χωρίς θήκη, εάν σου πέσει κάτω, εξισσοροπείται με το ρίσκο να σου "ανάψει" η οθόνη απο υπερθέρμανση, με αποτέλεσμα, αυτό που βλέπουμε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ μέσα σε αυτό το φόρουμ... Χρήστες που έρχονται και λένε, "ξαφνικά μου κιτρίνησε ένα μέρος της οθόνης" (φυσικά συνήθως μιλάμε για καμμένα Pixels!!) Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι τέτοια εμπειρία δεν έχουν οι χρήστες που έχουν "γυμνές" (χωρίς θήκη) συσκευές?
Όσο για το Fingersensor... περί ορέξεως κολοκυθόπιττα! Ένα ακόμα feature που όποιος θέλει το χρησιμοποιεί...
Όπως βλέπεις, οι χρήστες έχουν διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες και γι'αυτό η Xiaomi (και όχι μόνο φυσικά) βγάζει συσκευές για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια...
Αν μετα το Note 2 η παρουσία του Note 3 μας εξέπληξε, δεν έγινε επειδή Xiaomi καννιβαλίζει (το ένα της μοντέλο να "φάει" το άλλο), αλλά επειδή απευθύνεται σε ένα κοινό που θέλει κάτι λίγο περισσότερο απο το Note 2 και κάτι λίγο λιγότερο απο το αισθητά ακριβότερο Mi Note (μιλάμε για phablets εδώ...)