Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3
    • Εντυπώσεις έως τώρα:

Εξωτερική εμφάνιση/σχεδιασμός: Το κινητό δε θέλω να το βάλω σε θήκη. Χαίρεσαι να το πιάνεις. Έχει εξαιρετικά φινιρίσματα και ποιοτικό αλουμίνιο. Ο εργονομικός του σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και βολεύει πολύ άνετα χρήση ακόμη και με ένα χέρι. Το fingerprint λειτουργεί άψογα με την προυπόθεση πως θα τοποθετήσετε σωστά το δάκτυλο. Αν πχ το έχετε σε ελαφρώς διαφορετική θέση από αυτή που το αποθηκεύσατε δεν θα το αναγνωρίσει. Με την σωστή τοποθέτηση ξεκλειδώνει άμεσα.

Οθόνη: Η οθόνη του έχει πολύ καλά χρώματα, σχεδόν ίδια με αυτά του g2 όμως με καλύτερο λευκό. Ξεκούραστη για διάβασμα pdf και σεφάρισμα. Παρατήρησα πως στα μαύρα έχει κάποιο θέμα και υποθέτω λόγω κορεσμού χρωμάτων. Διορθώνεται από τις ρυθμίσεις αλλά δεν ασχολήθηκα.

Κάμερα: Εδώ είναι που κάνει τη διαφορά. Έχει πολύ καλή κάμερα -όχι άριστη- με πλήθος λειτουργιών και καλή ανάλυση. Εντυπωσιακή εστίαση, καμία σχέση με το g2 που το βράδυ σε τύφλωνε με το φλας μέχρι να σε βρει. Την ημέρα καλό clarity δίχως υπερβολές (ίσως να χρειάζεται πείραγμα στις ρυθμίσεις διότι προσθέτει luminance το face recognition). Το βίντεο πολύ καλό επίσης με γρήγορη εστίαση. Είναι βέβαια αρκετά σκαλιά κάτω από το G4 που έχω δοκιμάσει όμως κοστίζει και τα διπλάσια χρήματα. Εγώ που χρειάζομαι οπωσδήποτε την φωτογραφική όντας φωτογράφος, με κάλυψε απόλυτα. Ακόμη και σε έγγραφα που χρειαζόμουν ήταν πάρα πολύ καλή η ανάλυση δίχως κουνήματα. Το βράδυ θα παρατηρήσετε κουνήματα και αυτό γιατί θέλει να κρατάει το iso όσο το δυνατόν χαμηλότερα, οπότε μειώνει ταχύτητα. Θέλει λίγη προσοχή. Το φλας λειτουργεί πάρα πολύ καλά και θα σας λύσει το πρόβλημα. Μπροστινή κάμερα πολύ αξιοπρεπής στην ανάλυση με το γνωστό "μπογιάτισμα" λόγω luminance. Τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ οι φωτογραφίες είναι παραπάνω από αποδεκτές.

Software: Στο κομμάτι αυτό πάλεψα πολύ και ακόμη είμαι σε φάση αναγνώρισης. Το κινητό ήρθε με multilang από vickmall. Για ρομ καταστήματος ήταν πάρα πολύ καλή δίχως να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αποφάσισα όμως να περάσω την official για λήψη updates κλπ (προσοχή είναι μόνο αγγλικά). Πέρασα εν τέλει με λίγο παίδεμα την 7.0.19. Αμέσως φάνηκε η διαφορά. Το κινητό έγινε άμεσα πιο smooth και διαχειριζόταν την ραμ πολύ καλύτερα. Αφαίρεσα με απλό drag and drop κινεζιες πέρασα μέσα σε 2 λεπτά google store και ήμουν έτοιμος. Σήμερα πέρασα την developer 5.12.24. Το πιο δύσκολο πέρασμα ήταν της 7.0.19. Αφού την έβαλα μετά πέρασα πολύ άνετα μέσω κινητού την developer. Νιώθω ότι είναι ένα κλικ επάνω. Τρέχει πιο γρήγορα και διαχειρίζεται εξίσου καλά ραμ. Το μόνο θέμα είναι πως δεν ενεργοποιείται το root ενώ είναι pre rooted. Θα λυθεί όμως. Με όλες τις ρομ δεν έχει κολλήσει πουθενά έχοντας ανοιχτά fb, messenger, viber, camera, chrome, app store κλπ. Απλά όταν τελειώνω κάνω μια εκκαθάριση και είναι έτοιμο.

Antutu με multilang ~47k, developer 5.12.24 ~50k .

Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ξεκλειδωθεί ο bootloader, πράγμα που θα γίνει μέσα στην εβδομαδα, και θα έχουμε ελληνική ρομ. Ήδη γίνονται σημαντικά βήματα από ότι παρακολουθώ στο miui και όπως είπαν πριν το νέο έτος θα είναι έτοιμο.

Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά στην ώρα τους αφού όμως ακολούθησα αυτό τον οδηγό για να σεταριστούν σωστά : en.miui.com/thread-197926-1-1.html .

Μπαταρία: Ο άσσος στο μανίκι της συσκευής αυτής. Μιλάμε για εξαιρετικές επιδόσεις. Το έχω λιώσει αυτές τις μέρες το κινητό με πέρασμα όλων των εφαρμογών από app store, συγχρονισμοί κλπ. Τα αφήνω όλα ανοιχτά (wifi, data, gps) γιατί πολύ απλά δεν με νοιάζει αν θα κλείσει. Βγάζει πάρα πολύ άνετα 1.5 μέρα με νορμαλ χρήση. Με φουλ χρήση (antutu, camera, browsing, apps κλπ) 12 ώρες περίπου. Παινευόμουν για το G2 όμως εδώ πραγματικά βγάζω το καπέλο.

Έρχομαι από το κινητό ορόσημο LG G2 το οποίο και πούλησα για να αγοράσω το Xiaomi Redmi note 3. Το παρήγγειλα από την πρώτη μέρα που ήρθε σε στοκ 28/11 vickmall. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αλλαγή μου. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ και ακόμη παραπάνω. Όσοι το κοιτάτε αγοράστε το δίχως δεύτερη σκέψη. Ήδη το παρήγγειλα εκ νέου από Ευρώπη-vickmall για τον πατέρα μου που τρελάθηκε με το κινητό. Μέσα στο Γενάρη περιμένω το Redmi note 2 για την κοπέλα μου. Όταν έρθει θα κάνω ένα συγκριτικό.
    • Καλησπέρα!Παρήγγειλα από vickmall και το περιμένω από Τρίτη-Τετάρτη..Επειδή δεν γνωρίζω από roms κτλπ τι παίζει,όταν θα'ρθει το κινητό,εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά;Ελληνικά θα'χει;Θα'ναι λες και αγοράζω ένα κινητό στην Ελλάδα ή θα πρέπει να κάνω κάτι για να είναι έτσι;

Είμαι παντελώς άσχετος από ρουταρίσματα κτλπ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vpolixron έγραψε:

Καλησπέρα!Παρήγγειλα από vickmall και το περιμένω από Τρίτη-Τετάρτη..Επειδή δεν γνωρίζω από roms κτλπ τι παίζει,όταν θα'ρθει το κινητό,εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά;Ελληνικά θα'χει;Θα'ναι λες και αγοράζω ένα κινητό στην Ελλάδα ή θα πρέπει να κάνω κάτι για να είναι έτσι;

Είμαι παντελώς άσχετος από ρουταρίσματα κτλπ
      Θα είσαι μια χαρά. Δεν χρειαζεται να κάνεις τίποτα. Τα κλασσικά οπως οταν αγοράζεις ενα κινητό απο μαγαζί στην Ελλάδα. Τώρα αν εχει τίποτα χοντρά bugs(που δεν νομίζω, δεν είχε κανένας τέτοιο θέμα) το ξανασυζητάμε. Και εγώ απο vickmall το πήρα. Μου ήρθε με την 7.0.11.0 και είναι μια χαρά. Όταν δώσει και η xiaomi τα κλειδιά του bootloader στα παιδιά εδώ και βγάλουνε ελληνική ρομ, τότε περνάς και τη ρομ(ευκολο είναι) και είσαι τζέτ. Όλοι αυτό περιμένουμε.
    • Update from Official:-

Hi everyone, i am the in charge for the lock IK subject product manager. Just like before, i have released details based on the (link).
      In the future, all Xiaomi phone products will have the bootloader locked for security purposes.
      However, we want to let you guys to continue
      your "Mi Fever" and "play" the phone.So as such, we have released the unlocking bootloader tool.
      We acknowledge that all the phones we produced have their bootloader locked. Therefore, everyone would not be able to access the bootloader to flash and even if you attempt to do it via in house android method to achieve root, and edit the boot or recovery, the system will still be unable to work.
      Based on the procedure previously, we were able to provide to stable and developer version.
      For developer version, we had originally provided root option so as to allow Mi Fans to have the freedom to play with their devices. However due to google cts requirements, we had to change all the versions to without root and as such the system will not have su inside.
      Even then if users decide to flash to developer version, they will be unable to achieve root.At the moment, all that was mentioned previously was a buildup to you not unlocking the bootloader circumstances.To unlock the bootloader on developer version, you first need to flash to the developer version.Thereafter, through the unlock bootloader tool, you can enter the system and into the permissons manager, you will see the option to enable root.Enabling root is an upgrading process for the developer version in order for the developer version to have root.This way, you will be able to use root features normally but then there comes the issue again.Having root means that there are security concerns. Should you lose your phone, we will not be able to protect your privacy.We estimate that next week we will announce the unlock bootloader tool, some of you might have gotten it already but you need Xiaomi staff to authorise you in order to use it. To unlock the bootloader, we did so only after much thoughts and debate with regards to customers privacy concern.Though the process is slightly cubersome, it was neccessary.

Πλέον όλα τα xiaomi τηλέφωνα θα έχουν κλειδωμένο bootloader. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τον έχουμε ξεκλείδωτο.
    • Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:

How to Install ROM For Xiaomi Redmi Note 3

Μας δουλεύει νομίζω το vickmall... :)
      Tι είναι αυτό ρε παιδιά; Μη με γελούν τα μάτια μου;
      Τελοσπάντων να σε ρωτήσω κάτι; Όταν κατέβασες την 7.0.19.0 η fastboot rom πόσα Mb είναι; Γιατί την κατέβασα και πολλές φορές ενώ σταμάτησε πρόωρα, μου την εβγαλε οτι είναι οκ. 2-3 φορές στα 300Mb και τώρα στα 2,05Gb. Είναι πλήρης ή θα τη φλασάρω και θα το πάρω στα χέρια; Στο site τη βγάζει 2,1Gb,γι'αυτό σε ρωτάω. Έχω τις επιφυλάξεις μου.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά πόση ώρα σας παίρνει να φορτίσει απο άδειο;
      Πρέπει να το εχω στον φορτιστή(osio ταχυφορτιστης) 5-6 ώρες και ακόμα δε γέμισε..
      Βέβαια είναι η δεύτερη φόρτιση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:

Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$???????
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:

Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$???????

Δεν νομιζω αδερφε απλα το εχουν βαλει για να βοηθησουν.......αν και οτι γραφουν το γραφουν αλαμπουρνεζικα......χαχαχαχαχα