6,66 ειναι (With this product, you earn 999 loyalty point(s). 999 points = $6.66)Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$???????Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Φίλε την 7.0.16 πως την πέρασες; Προσπαθώ να περάσω την 19 με τον τρόπο που λέει στο επίσημο site που κατεβάζεις και το αρχείο αλλά τίποτα. Να δοκιμάσω να βάλω πρώτα την 16; Με ποιο τρόπο την πέρασες;Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Εγώ πέρασα πρώτα τη 7.0.16 και μετά έκανα ota update στην 19.
-
με το φορτηστή του μου έκανε περίπου 1και 45 με 2 ώρες από το 17%Ο/H kostakoutas έγραψε:
Παιδιά πόση ώρα σας παίρνει να φορτίσει απο άδειο;
Πρέπει να το εχω στον φορτιστή(osio ταχυφορτιστης) 5-6 ώρες και ακόμα δε γέμισε..
Βέβαια είναι η δεύτερη φόρτιση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κώστα καλημέρα .Κοίταξε γενικά προτιμώ τα ελληνικά , αλλά και από την άλλη αφού πάει καλά σκέφτομαι να περιμένω μόλις βγει η επίσημη ελληνική και είμαι σίγουρος ότι δεν θα κολλάει τότε λέω να προχωρίσωΟ/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά έβαλα την τελευταία stable 7.0.19 και παέι πολύ καλύτερα από την multilang. Πολύ καλύτερη διαχείριση ram.Ο/H akisjes έγραψε:
καλησπέρα παρέλαβα χτες και οι πρώτες εντυπώσεις παρα πολύ καλές .Το πήρα από vickmall 3/32 και φοράει stable 7.00.99.00 επειδή μ'εχρι στιγμής ρολάρει μια χαρά να την αφήσω μέχρι να βγει κάτι που θα είναι ψαγμένο???
-
ενας οδηγος υπαρχει παιδια να βαλω την επισημη αγγλικη?
τωρα φοραω την 7.0.11 .
απο vickmall -
Να.φανταστώ.Ότι αυτή η έκδοση είναι η κινεζική του βικμωλ που δε δέχεται αναβαθμίσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
akrivos
-
Έτσι όπως το παρουσιάζει μόνο αυτό που λες δεν εννοεί..Ο/H pasific έγραψε:
6,66 ειναι (With this product, you earn 999 loyalty point(s). 999 points = $6.66)Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$???????Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Και εμένα αυτή φοράει. Οι τρόποι είναι αυτός και αυτός. Αλλά αν δεν βιάζεαι περίμενε καμια εβδομάδα ακόμα γιατί λογικά θα ξεκλειδωσουνε τον bootloader από την Xiaomi και μετά κάνεις ο,τι θελεις στο τηλέφωνο.Ο/H zetaki έγραψε:
akrivos
-
Συμφωνώ μαζί σου. Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, θέλανε να γράψουνε 9,99$ και βάλλανε ακόμη 2 μηδενικά. Ή μας δουλεύουνε άσχημαΟ/H GR_Macedon έγραψε:
-
Το δικό μου παθαίνει soft reset, αποθηκεύω ρυθμίσεις πχ ποιες επαφές να εμφανίζονται και μετά από λίγο ξαναεμφανίζει ο,τι επαφές να'ναι. Ή αντιστοιχίζω μια φώτο σε μια επαφή για κλήση και μετά από λιγο το ''ξεχνάει''. Βασικά το ίδιο μου έκανε και το νοτε2. Έχει την 7.0.11.0. Μήπως κάνω κάτι λάθος;
-
Τώρα σοβαρά τα γράφετε αυτά ή κάνετε πλάκα; Το έβαλαν 999 , γιατί προέβλεψαν , ότι μερικοί, καλή ώρα, θα το αγόραζαν . Αν ανοίξετε το product description ,θα δείτε και τον οδηγό.Ο/H arist1976 έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου. Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, θέλανε να γράψουνε 9,99$ και βάλλανε ακόμη 2 μηδενικά. Ή μας δουλεύουνε άσχημαΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Εδώ έχει κι άλλον οδηγό π.χ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0