Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Γιατίμε τον stock launcher ; αν δοκιμάσεις κανένα Nova ή άλλο ;

Ναι με τον stock,καλά λες έτσι το είχα λύσει και στο άλλο :thumbup:
      Λες να δοκιμασω τον Nova?
      Σχεδον παντα δουλευα τον stock launcher σε όλα τα κινητά και λίγο τον apex,ήρθε η ωρα μάλλον να δοκιμασω και αυτόν τον nova που πολλοί λένε οτι είναι ο καλύτερος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dimi1982 έγραψε:

Λες να δοκιμασω τον Nova?Ναι με τον stock,καλά λες έτσι το είχα λύσει και στο άλλο :thumbup:
      Σχεδον παντα δουλευα τον stock launcher σε όλα τα κινητά και λίγο τον apex,ήρθε η ωρα μάλλον να δοκιμασω και αυτόν τον nova που πολλοί λένε οτι είναι ο καλύτερος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      πάντα Nova βάζω :))
      (ειδικά τον stock της miui που , τουλάχιστον παλιά , είχε θέματα , δεν τον άντεξα πάνω από 5 λεπτά)
    • Καλησπερα..Εχω δύο θεματακια με το xiaomi,όχι και τόσο σημαντικα βέβαια..Πρώτον κάποιες φορές έχω πάρει χαμπαρι ότι αρχίζει και ζεσταίνεται ή μπαταρία..Μπορεί να μου δημιουργήσει κάνα θέμα;
      Δεύτερον..κάποιες φορές όταν το βγάζω από την τσέπη,έχει χάσει το σήμα και δεν αναγνωρίζει την σιμ..βέβαια μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και όλα καλά..Ξέρουμε τίποτα γι αυτό;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην παρέα :D έκανα και εγώ την παραγγελιά σήμερα για το κινητό από τον "γλυκούλη" ελπίζω να μου έρθει γρήγορα !!
      πρέπει να του πω τίποτα η θα μου το στείλει σωστά χωρίς να μπλέξουμε σε τελωνείο ?
    • Ο/H zer4w έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα :D έκανα και εγώ την παραγγελιά σήμερα για το κινητό από τον "γλυκούλη" ελπίζω να μου έρθει γρήγορα !!
      πρέπει να του πω τίποτα η θα μου το στείλει σωστά χωρίς να μπλέξουμε σε τελωνείο ?
      Στείλε αυτά αν θες. Εγώ το είχα πάρει από αλλού (minideal) και ήρθε μια χαρά.
      1) Mark as a "gift" and declare a low value to avoid custom taxes.
      2) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches)
      3) Check that the phone works properly 100% before you send it.
      4) Send EU adapter and free gifts, tempered glass and protective case.
      5) Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation.
      6) Send me the tracking number
    • Ο/H vpolixron έγραψε:

Καλησπερα..Εχω δύο θεματακια με το xiaomi,όχι και τόσο σημαντικα βέβαια..Πρώτον κάποιες φορές έχω πάρει χαμπαρι ότι αρχίζει και ζεσταίνεται ή μπαταρία..Μπορεί να μου δημιουργήσει κάνα θέμα;
      Δεύτερον..κάποιες φορές όταν το βγάζω από την τσέπη,έχει χάσει το σήμα και δεν αναγνωρίζει την σιμ..βέβαια μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και όλα καλά..Ξέρουμε τίποτα γι αυτό;
      1) Για την μπαταρία που ζεσταίνεται. Μήπως ζορίζεις πολύ το κινητό επειδή είναι καινούργιο και ασχολείσαι μαζί του; :P Όταν ζεσταίνεται άστο λίγο να κρυώσει. Σκέψου ότι το αλουμίνιο είναι και πολύ καλός αγωγός της θερμότητας. 2) Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Καμιά φορά δείχνει ότι δεν έχω σήμα αλλά την σιμ την βλέπει μια χαρά. Και τις δύο που έχω κιόλας. Μήπως φταίει το μέρος που είσαι;
    • Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Ο/H zer4w έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα :D έκανα και εγώ την παραγγελιά σήμερα για το κινητό από τον "γλυκούλη" ελπίζω να μου έρθει γρήγορα !!
      Στείλε αυτά αν θες. Εγώ το είχα πάρει από αλλού (minideal) και ήρθε μια χαρά.1) Mark as a "gift" and declare a low value to avoid custom taxes.
      2) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches)
      5) Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation.

Τι ειναι αυτά βρε? ΕΛΕΟΣ! Αυτά τα γράφαμε στους Κινέζους 4 χρόνια πριν... Ακόμα τα αναπαράγετε??? Το έχουνε μάθει το "ποίημα" και τα κάνουν όλα αυτά... αλλά και αυτό το , "send free gifts"... Στο Άγιο Βασίλη γράφετε??? Ντροπή είναι να ΖΗΤΑΣ δώρο και "επικίνδυνο" να τους βάζεις να σου τσεκάρουν το software... Νομίζεις τυχαία έρχονται τα περισσότερα τηλέφωνα με κινεζιές μέσα και ένα σωρό προβλήματα με το λογισμικό?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Ο/H zer4w έγραψε:

Στείλε αυτά αν θες. Εγώ το είχα πάρει από αλλού (minideal) και ήρθε μια χαρά.1) Mark as a "gift" and declare a low value to avoid custom taxes.2) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches)
      Τι ειναι αυτά βρε? ΕΛΕΟΣ! Αυτά τα γράφαμε στους Κινέζους 4 χρόνια πριν... Ακόμα τα αναπαράγετε??? Το έχουνε μάθει το "ποίημα" και τα κάνουν όλα αυτά... αλλά και αυτό το , "send free gifts"... Στο Άγιο Βασίλη γράφετε??? Ντροπή είναι να ΖΗΤΑΣ δώρο και "επικίνδυνο" να τους βάζεις να σου τσεκάρουν το software... Νομίζεις τυχαία έρχονται τα περισσότερα τηλέφωνα με κινεζιές μέσα και ένα σωρό προβλήματα με το λογισμικό?
      Εντάξει δεν ήξερα επειδή πρώτη φορά έκανα παραγγελία από Κίνα :D :lol:
    • Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Ότι ασχολούμαι,ασχολούμαι να πω την αληθεια.. Είναι άψογο το άτομο!
      Τώρα για την σιμ μου γράφει "no sim card",αλλά μετά από πολλα reboot ξεκολλαει..μέχρι τώρα μου το έκανε δύο φορές σε διαφορετικά σημεία..έπιανε κανονικά σήμα,το βάζω στην τσέπη και πάω να το βγάλω μετά από 2-3λεπτα και γράφει " no sim card"
    • Ο/H vpolixron έγραψε:

Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Ότι ασχολούμαι,ασχολούμαι να πω την αληθεια.. Είναι άψογο το άτομο!Τώρα για την σιμ μου γράφει "no sim card",αλλά μετά από πολλα reboot ξεκολλαει..μέχρι τώρα μου το έκανε δύο φορές σε διαφορετικά σημεία..έπιανε κανονικά σήμα,το βάζω στην τσέπη και πάω να το βγάλω μετά από 2-3λεπτα και γράφει " no sim card"
      Τέτοιο θέμα δεν είχα.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Τι ειναι αυτά βρε? ΕΛΕΟΣ! Αυτά τα γράφαμε στους Κινέζους 4 χρόνια πριν... Ακόμα τα αναπαράγετε??? Το έχουνε μάθει το "ποίημα" και τα κάνουν όλα αυτά... αλλά και αυτό το , "send free gifts"... Στο Άγιο Βασίλη γράφετε??? Ντροπή είναι να ΖΗΤΑΣ δώρο και "επικίνδυνο" να τους βάζεις να σου τσεκάρουν το software... Νομίζεις τυχαία έρχονται τα περισσότερα τηλέφωνα με κινεζιές μέσα και ένα σωρό προβλήματα με το λογισμικό
      ?
      δυστυχώς αυτό το c/p πάει σύννεφο
      δες στο vickmall , θα δεις μόνο έλληνες με το κλασικό c/p που εντάξει μόνο που να τους στείλουν και γκόμενα δεν έχουν ζητήσει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Τι ειναι αυτά βρε? ΕΛΕΟΣ! Αυτά τα γράφαμε στους Κινέζους 4 χρόνια πριν... Ακόμα τα αναπαράγετε??? Το έχουνε μάθει το "ποίημα" και τα κάνουν όλα αυτά... αλλά και αυτό το , "send free gifts"... Στο Άγιο Βασίλη γράφετε??? Ντροπή είναι να ΖΗΤΑΣ δώρο και "επικίνδυνο" να τους βάζεις να σου τσεκάρουν το software... Νομίζεις τυχαία έρχονται τα περισσότερα τηλέφωνα με κινεζιές μέσα και ένα σωρό προβλήματα με το λογισμικό
      ?
      δυστυχώς αυτό το c/p πάει σύννεφοδες στο vickmall , θα δεις μόνο έλληνες με το κλασικό c/p που εντάξει μόνο που να τους στείλουν και γκόμενα δεν έχουν ζητήσει

Εντάξει, τους πολύ νέους και άπειρους τους δικαιολογώ, παρασύρονται λόγω απειρίας και άγνοιας, αλλά έχει καταντήσει αηδία και μικροπρέπεια το όλο θέμα! Δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω...