άρα το αφήνω έτσι και θα είναι όλα καλά ?
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H zer4w έγραψε:
άρα το αφήνω έτσι και θα είναι όλα καλά ?
φυσιολογικά θα σου στείλει email σε 2-3 μέρες με το trackin number .ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Και ναι!!! Ελληνικη πρωτια! Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader οντας απλο μελος. Ηρθε ενα sms στο κινητο που ελεγε your apply for bootloader unlocking has been approved. Είχα κατεβάσει το αγγλικό εργαλείο ξεκλειδώματος και προχώρησε μέσα σε 2 λεπτά η διαδικασία. Ενεργοποίησα κανονικά και το root access. Είμαι σε dev 5.12.31.
-
Καλημέρα Μπράβο ευχάριστα και αναμενόμενα τα νέα!Xiaomi 13
-
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Και ναι!!! Ελληνικη πρωτια! Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader οντας απλο μελος. Ηρθε ενα sms στο κινητο που ελεγε your apply for bootloader unlocking has been approved. Είχα κατεβάσει το αγγλικό εργαλείο ξεκλειδώματος και προχώρησε μέσα σε 2 λεπτά η διαδικασία. Ενεργοποίησα κανονικά και το root access. Είμαι σε dev 5.12.31.
Μπράβο βρε θηρίο !! Εγώ ακόμα δεν το έχω σκαλίσει ,αργότερα ίσως .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πήρα λοιπόν τα ρίσκα μου και κατάφερα να περάσω 5.12.31 GTV σε Note 3!!! Η χαρά είναι μεγάλη. Έγινε με τον οδηγό εδώ αλλά με μόνιμο πέρασμα TWRP. Το θέμα είναι πως όταν την πέρασα δεν έκανα wipe cache/dalvik ούτε επαναφορά εργοστασιακών. Δηλαδή όπως ακριβώς είχα το τηλέφωνο με την 5.12.31 dev official έτσι αναβαθμίστηκε στην ελληνική κρατώντας εφαρμογές, τα πάντα. Ήταν λάθος αυτό;
-
Πήρα λοιπόν τα ρίσκα μου και κατάφερα να περάσω 5.12.31 GTV σε Note 3!!! Η χαρά είναι μεγάλη. Έγινε με τον οδηγό εδώ αλλά με μόνιμο πέρασμα TWRP. Το θέμα είναι πως όταν την πέρασα δεν έκανα wipe cache/dalvik ούτε επαναφορά εργοστασιακών. Δηλαδή όπως ακριβώς είχα το τηλέφωνο με την 5.12.31 dev official έτσι αναβαθμίστηκε στην ελληνική κρατώντας εφαρμογές, τα πάντα. Ήταν λάθος αυτό;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Παραγγειλα χθες και εγω ενα σε χρυσο.
Ελπιζω να μη μετανιωσω για το χρωμα μιας και μου αρεσε και το γκρι.
Twrp πως περασατε χωρις να ειναι ανοιχτο το bootloader?
Ελπιζω να το εχουν ξεκλειδωσει μεχρι να ερθει για να κατσω να τα κανω μια και εξω.
Πιστευω οτι λαθος τους που τον κλειδωσαν εξαρχης.
Μεγαλο ατου των κινεζικων να μπορεις να περνας οτι ρομ θες χωρις πολλα πολλα. -
Ο/H Dante έγραψε:
Παραγγειλα χθες και εγω ενα σε χρυσο.
Ελπιζω να μη μετανιωσω για το χρωμα μιας και μου αρεσε και το γκρι.
Twrp πως περασατε χωρις να ειναι ανοιχτο το bootloader?
Ελπιζω να το εχουν ξεκλειδωσει μεχρι να ερθει για να κατσω να τα κανω μια και εξω.
Πιστευω οτι λαθος τους που τον κλειδωσαν εξαρχης.
Μεγαλο ατου των κινεζικων να μπορεις να περνας οτι ρομ θες χωρις πολλα πολλα.
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs -
Wipe cache/dalvik μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή χωρίς κανένα "κόστος", αφου δεν χάνεται απολύτως τίποτα απο τα δεδομενα σου (απλά θέλει υπομονή στην επανεκκίνηση, μέχρι να "χτιστεί" εκ νέου η "καθαρή" dalvik). -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0