Δεν έπρεπε να κάνω φορμάτ, αλλά δυστυχώς το έκανα.Ελπίζω με την βλακεία που έκανα να μην εμφανιστούν και άλλα προβλήματα. Όπως και να έχει μόλις βρήκα έναν οδηγό στο xda και άλλαξα τα wifi και wifi custom και δουλεύει κανονικά!!! Επιτέλους έφτιαξε, γιατί με την ρομ που μου έβαλαν (ενώ τους ζήτησα κατηγορηματικά να το αφήσουν ώς έχει) έκαναν force close συνεχώς ο περισσότερες εφαρμογές. Τώρα τουλάχιστον λειτουργεί όπως θα έπρεπε.Ο/H dnomikos έγραψε:
Δεν έπρεπε να κάνεις format γιατί σβύνει/μηδενίζει και άλλα partition που περιέχουν μοναδικές πληροφορίες για το κινητό και που δεν περιέχονται στις fastboot. Έτσι τώρα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν ξαναγράφει στο /data το IMEI σου και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Το έχουν πάθει και άλλοι και είναι κάτι που διορθώνεται αλλά θα πρέπει να περιμένεις και εσύ να έρθει ένα τέτοιο κινητό στα χέρια μας για να μελετήσουμε τα partition. Προς το παρόν, πέρασε μια fastboot χωρίς άλλες τροποποιήσεις για να δοκιμάσεις αν είναι πρώτα εντάξει το wifi να φτιάξεις και το imei και μετά δοκιμάζεις να το κάνεις και root.Ο/H aelin έγραψε:
ναι format με sp flash, μου έχασε τα ιμει, και μετά ξανά format με sp flash την ίδια ρομ όμως ακολουθώντας αυτόν το οδηγό
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H aelin έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H aelin έγραψε:
ναι format με sp flash, μου έχασε τα ιμει, και μετά ξανά format με sp flash την ίδια ρομ όμως ακολουθώντας αυτόν το οδηγό
-
-
Ο/H gasath έγραψε:
Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...στο vick απ ότι είδα έχει δύο διαφορετικές τιμές xiaomi-miui.gr/community/index…sageID=18436#message18436 ,πιο απ τα δύο να επιλέξω επίσης το ένα είναι out of stock....σχεδόν ίδιες τιμές έχει και το Aliexpress sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι νέος εδώ και δεν θέλω να την πατήσω ξανά με καμία μούφα από Κίνα....Τέλος αν η διαφορά είναι 60 € δεν αξίζει να το πάρω από
το youhot.gr που δίνει και 24 μήνες εγγύηση???
με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις ένα mi4 ,που είναι & δοκιμασμένο ....
εσύ αποφασίζειςENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H gasath έγραψε:
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H gasath έγραψε:
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις
Ευχαριστώ
.... μία αστοχία είχα & αυτή εν γνώση μου ..με ένα mi2, στις 133 αγορές που έχω κάνει...πλέον είναι πιο ασφαλές το σάιτ ...με γρήγορη & άμεση επικοινωνία ....αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός ....κάλιο να σου βγεί το μάτι παρά τ'όνομα
Και εγω θα σου πρωτεινω να πάρεις το Mi4 ειναι το πιο πετυχημένο μοντέλο καμία σχέση εχει πέσει και πολυ η τιμη του είναι μια τρομερή ευκαιρία!
Εκτος και θες δικαρτο και παντοφλα...
Επισης και το Mi4C ειναι δικαρτο και ζόρικο!Xiaomi 13 -
Ο/H gasath έγραψε:
Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...στο vick απ ότι είδα έχει δύο διαφορετικές τιμές xiaomi-miui.gr/community/index…sageID=18436#message18436 ,πιο απ τα δύο να επιλέξω επίσης το ένα είναι out of stock....σχεδόν ίδιες τιμές έχει και το Aliexpress sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι νέος εδώ και δεν θέλω να την πατήσω ξανά με καμία μούφα από Κίνα....Τέλος αν η διαφορά είναι 60 € δεν αξίζει να το πάρω απότο youhot.gr που δίνει και 24 μήνες εγγύηση???
1. Στο vickmall αυτή τη στιγμή έχε μονο αυτό Golden Original Xiaomi Redmi Note..., αρα δεν έχεις πρόβλημα ούτε ενδοιασμό τι να διαλέξεις ....
2. Μεταξύ alliexpress και vickmall, προτιμάμε το δεύτερο ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ !!!!!!!!!!
3. Το αν η διαφορα των 60€ αξίζει η όχι για να το πάρεις από εδώ, αυτό το ξέρεις μονο εσύ και κανένας δεν μπορεί να σε συμβουλεύσει .....
Αυτά από μεναΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
To Vickmail οπου εχει δυο τιμες για το ιδιο μοντέλο ειναι: η μια διαθεσιμο απο το Κινεζικο μαγαζί τους και η αλλη που ειναι πιο ακριβό διαθέσιμο απο την Ελληνική αποθήκη τους (στην Θεσσαλονικη) συνήθως σε 3 ήμερες το εχεις σπίτι σου...Και εγω θα σου πρωτεινω να πάρεις το Mi4 ειναι το πιο πετυχημένο μοντέλο καμία σχέση εχει πέσει και πολυ η τιμη του είναι μια τρομερή ευκαιρία!
Εκτος και θες δικαρτο και παντοφλα...
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.....κ εγώ την ίδια άποψη έχω για το Μi4c γιατί θέλω δικαρτο
-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Τον 20ψηφιο κωδικό που τον βρηκες ακριβώς,γιατί ψάχνω και δεν τον βρίσκω.
-
Καλημερα , χθες παρελαβα απο minideal σε 15 μερεςμε multilanguage και πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη. Μια ερωτηση προπαιδεια, πως αλλαζω ringtone και φοντο?Οπως σε ολα τα android , αποθηκευση και εφαρμογη τους , η εχει αλλη διαδικασια?
-
Ο/H billfot έγραψε:
Καλημερα , χθες παρελαβα απο minideal σε 15 μερεςμε multilanguage και πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη. Μια ερωτηση προπαιδεια, πως αλλαζω ringtone και φοντο?Οπως σε ολα τα android , αποθηκευση και εφαρμογη τους , η εχει αλλη διαδικασια?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0