παιδιά τι πριζακι να πάρω για να μην χρησιμοποιώ το κινέζικο με τον ανταπτορα επειδη φοβάμαι μην συμβεί τίποτα..
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Κόλλα το με σιλικόνη ή λογκο και θα είναι οκ. Αν θες άλλη πάρε μια στα 2A και πάλι θα είσαι οκ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εμένα παιδια μου ήρθε το κινητο, φαίνεται εξαιρετικο, καταφερα έβαλα τα Gapps αλλά εχω ένα θέμα. Ορισμένες εφαρμογες (Viber, Messenger κλπ) στο PlayStore Μου λέει οτι δεν υποστηρίζονται απο τη συσκευή μου..
Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα ποστ απο άλλα threads οπότε αν έχει ξαναειπωθεί σορυ! Μπας και έχουμε καμία ιδέα?
-
-
Ο/H zer4w έγραψε:
παιδιά τι πριζακι να πάρω για να μην χρησιμοποιώ το κινέζικο με τον ανταπτορα επειδη φοβάμαι μην συμβεί τίποτα..
-
Ο/H pro8 έγραψε:
Περάσανε περισσότερο απο 10 μερες και ακομα μήνυμα δεν ελαβα.
σήμερα μπήκα στο 申请解锁小米手机 και βλέπω οτι μου λεει να μπω σε fastboot και να κάνω unlock.
το εργαλείο του unlock εκτός απο το id/pass ζηταει και ενα κωδικό..τι να κάνω?
-
Το εργαλείο unlock εκτός από το user και πας πιο κάτω εμφανίζεται ένα τρίτο παράθυρο και ζητάει ένα κωδικό. Τι ν βάλω;
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κόλλα το με σιλικόνη ή λογκο και θα είναι οκ. Αν θες άλλη πάρε μια στα 2A και πάλι θα είσαι οκ.
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Ο/H zer4w έγραψε:
-
μπορείς να δεις και για aukey chargers , αλλά από εξωτερικό
-
-
Ο/H zer4w έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κόλλα το με σιλικόνη ή λογκο και θα είναι οκ. Αν θες άλλη πάρε μια στα 2A και πάλι θα είσαι οκ.
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Ο/H zer4w έγραψε:
-
Πως ενεργοπιουμε το δακτυλικό αποτύπωμα ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0