@anestisgeo αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader του RN3 τότε ακολούθησε κανονικά τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
-
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Ειναι ευκολο, καλη επιτυχια. Θα εχεις και ελληνικα -
ΠΑιδια καλησπερα,
εχω εδω περιπου και ενα μηνα στην κατοχή μου την συσκευή και είμαι ικανοποιημένος αρκετά (ειναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή). Εχω ορισμένα θεματάκια ομως τα οποία δεν ξέρω που οφείλονται.
1. Η μπαταρία μπορει αν πάει απο το 100% στο 97-96 μεσα σε 5 λεπτα, ενώ απο εκεί και πέρα κρατάει μια χαρα.
2. Ορισμένες ρυθμίσεις καθε μέρα γίνονται reset Και δεν ξερω τον λόγο (πχ οσες φορες και αν του βαλω το lock after inactivity στα 2 λεπτα αυτό καθε μερα θα γίνει απο μονο του 30 sec που είναι το default.)
3. Από πολλες εφαρμογές οι ειδοποιήσεις δεν μ ερχονται real time Παραμόνο αν μπώ μεσα στην εφαρμογή (px viber, messenger klp).
4. Aν και ψιλοαδιαφορο, αλλα εχω παρατηρήσει στην καμερα του, οτι για να βγεί η φωτογραφία καλή πρέπει να είσαι σχεδόν ακίνητος αλλιώς βγαίνει κουνημενη. Πρέπει να κανω καποια συγκεκριμένη ρύθμιση ή απλα ετσι είναι?
Γενικα σαν συσκευή είναι απιστευτη. Την προτεινω ανεπιφυλακτα. -
Kαι ένα ΠΟΛΥ σημαντικο θεμα είναι οτι δεν κανει με τιποτα connect στο λογισμικο για υπολογιστη της Miui. Αν και διαβασα οτι πολλοι έχουν αυτό το θεμα, μήπως έχει βρεθεί καμία λύση?
-
Ο/H yakamuki έγραψε:
ΠΑιδια καλησπερα,
εχω εδω περιπου και ενα μηνα στην κατοχή μου την συσκευή και είμαι ικανοποιημένος αρκετά (ειναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή). Εχω ορισμένα θεματάκια ομως τα οποία δεν ξέρω που οφείλονται.
1. Η μπαταρία μπορει αν πάει απο το 100% στο 97-96 μεσα σε 5 λεπτα, ενώ απο εκεί και πέρα κρατάει μια χαρα.
2. Ορισμένες ρυθμίσεις καθε μέρα γίνονται reset Και δεν ξερω τον λόγο (πχ οσες φορες και αν του βαλω το lock after inactivity στα 2 λεπτα αυτό καθε μερα θα γίνει απο μονο του 30 sec που είναι το default.)
3. Από πολλες εφαρμογές οι ειδοποιήσεις δεν μ ερχονται real time Παραμόνο αν μπώ μεσα στην εφαρμογή (px viber, messenger klp).
4. Aν και ψιλοαδιαφορο, αλλα εχω παρατηρήσει στην καμερα του, οτι για να βγεί η φωτογραφία καλή πρέπει να είσαι σχεδόν ακίνητος αλλιώς βγαίνει κουνημενη. Πρέπει να κανω καποια συγκεκριμένη ρύθμιση ή απλα ετσι είναι?
Γενικα σαν συσκευή είναι απιστευτη. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.
-
-
-
Ο/H yakamuki έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ο/H yakamuki έγραψε:
Στο 1 μήπως άφησες καμιά ανοιχτή εφαρμογή και "ξόδεψε" την μπαταρία;
-
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ο/H manospo έγραψε:
Την dev κινεζική έχω....