καλησπερα. Πως μπορω να παρω backup τα παντα ( κατι σαν ενα image) BHMA BHMA και να ανεβει στο cloud της mi ??
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
καλησπερα. Πως μπορω να παρω backup τα παντα ( κατι σαν ενα image) BHMA BHMA και να ανεβει στο cloud της mi ??
-
-
Καλημέρα παιδιά! Το gyroscope δεν μου λειτουργεί σε video στο Facebook τι μπορεί να φταίει?
-
Παιδιά καλησπέρα,
έχω το note 3 εδώ και ένα μήνα. Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Απλά νομίζω ότι για 4000mA η μπαταρία θα έπρεπε να κρατάει περισσότερο από 2 μέρες με μέτρια χρήση.
Διάβασα σε προηγούμενο post για εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι πλεονεκτήματα θα έχω από την εγκατάσταση της συγκεκριμένης rom;
Το δικό μου έχει την 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) από vickmall -
Καλημερα!
Αντιμετώπιζε το εξης πρόβλημα: το κινητό και πριν που είχα την 7.0.11.0 και μετα που πέρασα την 7.1.6.0 ενω έδειχνε οτι τα δεδομένα είναι ενεργά και έχει 4g, καμια εφαρμογή δε μπαίνει στο ίντερνετ! Επίσης τα βελάκια δείχνουν δραστηριότητα και στην εφαρμογή που μετρα τα δεδομένα υπαρχουν MB που κατεβαίνουν. Έχω αλλάξει θέση τη σιμ, έχω σβήσει τα σημεία προσβασης απ τις ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τίποτα. Ουτε υπαρχουν περιορισμοί στη χρηση δεδομένων απο τις εφαρμογές. Λέτε να φταίει η Vodafone? Σημειωτέον πριν 2 μηνες έμπαινε κανονικά και ξαφικα μια μέρα σταμάτησε. -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 2GB+16GB MTK Helio X10 με 7.1.6.0 xiaomi-eu multilanguage. το προβλημα το παρουσιασε ενω ειχε την 7.0.11.0 απο το μαγαζι. Δειχνει εικονιδιο 4g και τα βελακια πανω κατω που δειχνουν ροη δεδομενων, αλλά καμια εφαρμογη δε συνδεεται στο ιντερνετ. -
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 2GB+16GB MTK Helio X10 με 7.1.6.0 xiaomi-eu multilanguage. το προβλημα το παρουσιασε ενω ειχε την 7.0.11.0 απο το μαγαζι. Δειχνει εικονιδιο 4g και τα βελακια πανω κατω που δειχνουν ροη δεδομενων, αλλά καμια εφαρμογη δε συνδεεται στο ιντερνετ.
Λοιπόν για δοκίμασε να πας κέντρο ασφαλείας - μετά απάνω δεξιά στο γρανάζι -μετά χρήση δεδομένων - και μετά διαγνωστικά δικτύου .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπερα. Αγόρασαν ένα redmi note 3 από το gearbest.com και έχω θέμα με την μπαταρία. Μου διαρκεί λίγο κ επίσης ή εφαρμογή cpu-z μ εμφανίζει 3060mah αντί των 4000. Ή μπαταρία από πίσω είναι μαύρη κ γράφει πάνω 4000.
-
Ο/H KwstasEpp έγραψε:
Μου διαρκεί λίγο κ επίσης ή εφαρμογή cpu-z μ εμφανίζει 3060mah αντί των 4000. Ή μπαταρία από πίσω είναι μαύρη κ γράφει πάνω 4000.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0