πιστοποιητικο ασφαλειας firefox
-
-
Ο/H sakis222 έγραψε:
Καλησπερα,δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το προβλημα μου αλλα εχουν σπασει τα νευρα μου.Δεν με αφηνει το avast να μπω στην σελιδα σας (μας).Μου πεταει συνεχεια μυνημα οτι δεν ειναι εγγυρο το ποισττοποιητικο ασφαλειας αυτης τις σελιδας.Μηπως θα μπορουσε καποιος να βοηθησει?
-
Ο/H sakis222 έγραψε:
Δεν με αφηνει το avast να μπω στην σελιδα σας (μας).Μου πεταει συνεχεια μυνημα οτι δεν ειναι εγγυρο το ποισττοποιητικο ασφαλειας αυτης τις σελιδας.
-
-
Και γιατί δεν αγνοείς το μήνυμα . Πάτα στο Χ να φύγει , και συνέχισε , αφού έτσι κι' αλλιώς η σελίδα είναι ανοιχτή .
-
-
Κάνε μια δοκιμή να βγάλεις το Avast και βλέπεις ανάλογα .
-
Μπορείς να συνδεθείς και σε απλό xiaomi-miui.gr/community
Βέβαια αρκετά Links θα σε παραπέμψουν και πάλι σε https://
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι έναν καθαρισμό της Cache του Browser σε ότι έχει σχέση με το xiaomi-miui.gr και να διαγράψεις τα πιστοποιητικά που έχει αποθηκεύσει για την σελίδα μας.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα SSL πιστοποιητικά μας που είναι ενεργά από την Comodo μέχρι το 2018 αλλά για κάποιο λόγο το AVAST και οι Browser σου βλέπουν φαντάσματα. -
-
Ο/H sakis222 έγραψε:
Εκανα καθαρισμό της Cache του Browser αλλα τιποτα.Τελικα μου εβγαλε μηνυμα το avast οτι η εκδοση που εχω ειναι ξεπερασμενη.Εκανα αναβαθμιση,επανεκκινηση του υπολογιστη και εστρωσε (προς το παρων).Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις.
Αν βρει έστω και ένα αρχείο χαλασμένο/πειραγμένο, σου συνιστώ να μην τα επιδιορθώσεις, αλλά να κάνεις πλήρες format και καθαρή εγκατάσταση από την αρχή όλα... -
-
Ο/H sakis222 έγραψε:
Εχω win xp sp3 και οταν τρεχω την εντολη,μου ζηταει το cd των windows και ενω το εχω σε εικονικο drive,δεν το βλεπει
Πάντως, κοίταξέ το γιατί τέτοια προβλήματα όπως "περίεργη και μη στοιχισμένη εμφάνιση" μερικών σελίδων όπως πχ η σελίδα του Facebook καθώς και αναφορές των browser για μη ασφαλή πιστοποιητικά σε γνωστές σελίδες όπως Google ή η δική μας, τα οποία δεν διορθώνονται με επανεγκατάσταση των browser καθαρισμό cache κλπ, οφείλονται σε χτυπημένα βασικά system files του λειτουργικού, που σημαίνει ότι αυτό ίσως είναι... και το λιγότερο που μπορείς να έχεις πάθει με ότι αυτό συνεπάγεται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0