Διαφήμιση

Mi4C 3gb 32gb προβλημα με ανακατευθυνση σε διαφορα sites

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H arkas5 έγραψε:

Το προηγούμενο Xiaomi που είχα (Mi3) ήταν αστέρι με την stock rom. Αυτό εδώ (Mi 4c) από Minideal με έχει απογοητεύσει...
      Πρέπει να μην είδες τις πραγματικές δυνατότητες και ταχύτητες αυτού του κινητού για να μιλάς έτσι

Δεν κολλάει, δεν μασάει και δεν ενοχλείται σε καμία περίπτωση με την ελληνική ρομ. Φίλε κανείς δεν ξέρει αλλά αυτό που σου υπόσχομαι είναι το support !!!

Ξεκίνα εσύ και μέσα σε μικρό διάστημα θα δεις τεράστια διαφορά.

Πάρε και ένα δωράκι με το τι εστί mi4c με ελληνική ρομ:
    • Για να μην ανοίγω κι εγώ καινούριο θέμα..

Α) Τι προτείνετε; Developer ή Stable στο Mi4c ;

Β ) Αν developer, ποια ακριβώς;

Γ) Αν περάσω μια developer που δουλεύουν αυτά που θέλω σωστά, είναι αναγκαίο να την αναβαθμίζω σε καινούριες ή μπορώ άνετα να παραμείνω στην ίδια;

Δ) Μπορώ να έχω το link με τον οδηγό που ισχύει για να μη κάνω κανένα λάθος (τον ίδιο φόβο έχω με το φίλο παραπάνω..)

Ε) Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από πέρασμα της ROM ;

Ευχαριστώ πολύ!
      Won't Back Down
    • Υποκλίνομαι στον Caesar. Ακολούθησα τον οδηγό "Οδηγός EXPRESS για το Mi4c" και έκανα την πρώτη μου εγκατάσταση νέας rom. Θα στήσω το κινητό και θα επανέλθω με εντυπώσεις από την τελευταία dev rom... :) :) :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H perpetas έγραψε:

Α) Τι προτείνετε; Developer ή Stable στο Mi4c ;

Β ) Αν developer, ποια ακριβώς;

Γ) Αν περάσω μια developer που δουλεύουν αυτά που θέλω σωστά, είναι αναγκαίο να την αναβαθμίζω σε καινούριες ή μπορώ άνετα να παραμείνω στην ίδια;

Δ) Μπορώ να έχω το link με τον οδηγό που ισχύει για να μη κάνω κανένα λάθος (τον ίδιο φόβο έχω με το φίλο παραπάνω..)

Ε) Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από πέρασμα της ROM ;
      Α,Β) Αν δεν θα αναβαθμίζεις και δεν σε νοιάζει η διαδικασία ανβάθμισης κτλ τότε να πας stable.
      Γ) Όχι φυσικά. Όποτε το θελήσεις εσύ και μόνο
      Δ) Άυτός ο οδηγός εδώ σου κάνει μια χαρά και κάνει και το κινητό σου καινούριο
      Ε) Άμα τα κάνεις αυτά εδώ δεν θέλεις τίποτα άλλο. Μετά όλα από το κινητό σου

ΥΓ- Ακολουθάμε τον κωδικό αλλά με τη δικη μας ΡΟΜ εκεί που δείχνει σαν παράδειγμα κάποια άλλη