Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μου πείτε αν γίνεται σε ανοιχτό ακόμα από μπαταρία mi3 που έπεσε και έσπασε η οθόνη και το digitizer αλλά σαν επιλογή πριν το ατύχημα στη σύνδεση με pc να συνδέετε σαν φωτογραφική μηχανή μόνο (αν θυμάμαι καλά κάπως έτσι το έλεγε - είναι η επιλογή που το συνδέεις στο pc και το βλέπει μόνο σαν φωτογραφική οπότε βλέπεις μόνο το φάκελο camera και τίποτα άλλο) αν μπορώ να δω όλα τα υπόλοιπα αρχεία (μουσικής, επαφές κτλ.). Από ότι καταλαβαίνετε η οθόνη είναι τελείως νεκρή για να μπορέσω να αλλάξω αυτή την επιλογή. Τι λέτε σώζεται τίποτα ή την πάτησα;
Περασμα αρχειων στο pc με σπασμενο digitizer στο mi3
-
-
Επίσης θέλω να μου πείτε αν γίνεται μέσω του υπολογιστή να περάσω καινούργια ρομ γιατί βρέθηκε άτομο να το πάρει αλλά σκέφτομαι ότι δε μπορώ να στείλω το κινητό που έχει μέσα τα πάντα από στοιχεία μου (επαφές, φωτογραφίες, αποθηκευμένους κωδικούς και διάφορα άλλα στοιχειά). Απλά σας θυμίζω ότι το κινητό έχει κολλήσει ανοιχτό στην αρχική σελίδα του και δε μπορώ ούτε καν να το κλείσω αφού το κουμπί power δουλεύει αλλά μετά δε μπορώ να πατήσω την επιλογή είτε reboot είτε να κλείσει. Αλλιώς θα πέρναγα ρομ με το τρίτο τρόπο αναβάθμισης. Τώρα όμως υπάρχει λύση για να σβηστούν όλα από το κινητό μου;
-
Αν η συσκευη σου επικοινωνεί με τον η/υ σου μπορεις να δοκιμάσεις με fastboot. Αν καταφέρεις να ξεκινήσεις την συσκευή σε fastboot mode χρειάζεσαι 3 εντολές
fastboot erase system
fastboot erase data
fastboot erase cache
σε cmd window το οποίο τρεχεις σαν διαχειριστής -
-
Ευχαριστώ πολύ και τους 2!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0