Διαφήμιση

Αποτυχία στο φλασάρισμα

• Παιδια εγω την κατεβαζω σε mi note pro φτιαχνω φακελο downloaded_rom μιας και δεν ειχε τετοιο φακελο την βαζω μεσα παω Updater την βρισκω και μολις παταω πανω της μου δειχνει σε μαυρο φοντο να φορτωνει,πανω αριστερα γραφει mi recovery 2.0.1 και μολις παει 10% μου λεει failed update.zip corrupted...Το κινητο εχει stable rom οπως το παρελαβα μηπως χρειαζεται να κανω κατι αλλο?
    • @GiannizZ πρέπει να διαβάσεις τους οδηγούς που μιλάνε για το τρόπο εγκατάστασης της ρομ στο Mi Note Pro και όποιον οδηγό αποφασίσεις να ακολουθήσεις να τον ακολουθήσεις ΠΙΣΤΑ!!! Μην κάνεις πράγματα, όπως π.χ. να φτιάχνεις φακέλους "downloaded_rom" και να βάζεις τη ρομ εκεί μέσα, που δεν έχεις διαβάσει πουθενά εδώ μέσα!
      Επίσης σε παρακαλώ μην ποστάρεις το ίδιο μήνυμα όπου νά'ναι και περισσότερες απο μια φορές. Αν θέλεις φτιάξε και τη συσκευή στο προφίλ σου για μην πάρεις λάθος οδηγίες που αφορούν άλλη συσκευή.
      Μπορείς να διαβάσεις οδηγούς ΕΔΩ
    • Attention Ironie
      σε ευχαριστώ πολύ θα ξανα προσπαθησω μολις γυρισω σπιτι και οτι απορία εχω θα ξανα ποσταρω..
    • Διαφήμιση
    • Μολις ξεκινησα να ακολουθω πιστα τον οδηγο...drivers για την συσκευη μου δεν αναγραφει καπου που μπορω να βρω επισης δεν μου το δειχνει σε μορφη cd οπως λεει αλλα σαν ενα απλο USB που μας δειχνει τι αρχεια εχει μεσα το κινητο επισης δεν μου εχει μεσα στα settings>additional το developer που ψαχνουμε...HELPPPPPPPPPPP
    • Ο/H GiannizZ έγραψε:

Μολις ξεκινησα να ακολουθω πιστα τον οδηγο...drivers για την συσκευη μου δεν αναγραφει καπου που μπορω να βρω επισης δεν μου το δειχνει σε μορφη cd οπως λεει αλλα σαν ενα απλο USB που μας δειχνει τι αρχεια εχει μεσα το κινητο επισης δεν μου εχει μεσα στα settings>additional το developer που ψαχνουμε...HELPPPPPPPPPPP
      Κατ'αρχήν αν βλέπει το κινητό σου ο υπολογιστής σαν απο USB και σου δείχνει τα περιεχόμενα, σημαίνει ότι έχεις ήδη περασμένους τους drivers... αλλιώς δεν θα το έβλεπε καθόλου. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το MiPCSuite και θα σου εγκαταστήσει όλους τους drivers.

Αν δεν βλέπεις το "επιλογές για προγραμματιστές", πήγαινε στο Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο (Settings>About phone) και πάτα 7 συνεχόμενες φορές πάνω στο "έκδοση MIUI"