Διαφήμιση

Redmi Note 2 Prime OTG ????

• Ο/H tasefr έγραψε:

Φίλε caeser η αναφορά μου στα λαμπάκια είναι απλά για να εντοπίσω εάν είναι θέμα τροφοδοσίας και άρα hardware ή καλωδιου. Γιατί στην περίπτωση που τι στικ έχει λεντ εάν δεν ανάβει είναι νεκρό.
      Μήπως είναι θέμα Rom;;
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, καταλαβαίνω τι λες για τα ledάκια.
      Όσο για τη ρομ, έαν ήταν θέμα rom θα έκανες "εξαιρέσεις"... σε μένα ή σε άλλους χρήστες και θα μας άφηνε να διαβάσουμε stickάκια, ενώ εσένα όχι? Εννοώ, όλοι μας δεν θα το είχαμε το πρόβλημα της "μη αναγνωσης"?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tasefr έγραψε:

Φίλε caeser η αναφορά μου στα λαμπάκια είναι απλά για να εντοπίσω εάν είναι θέμα τροφοδοσίας και άρα hardware ή καλωδιου. Γιατί στην περίπτωση που τι στικ έχει λεντ εάν δεν ανάβει είναι νεκρό.
      Μήπως είναι θέμα Rom;;

Ναι, καταλαβαίνω τι λες για τα ledάκια.
      Όσο για τη ρομ, έαν ήταν θέμα rom θα έκανες "εξαιρέσεις"... σε μένα ή σε άλλους χρήστες και θα μας άφηνε να διαβάσουμε stickάκια, ενώ εσένα όχι? Εννοώ, όλοι μας δεν θα το είχαμε το πρόβλημα της "μη αναγνωσης"?

Εσείς οι γκουρού των Xiaomi γνωρίζετε καλύτερα. Εγώ απλά αναρωτιέμαι μήπως στην εγκατάσταση δεν πήγε κάτι καλά. Εξάλλου στις Ρομ βλέπω ότι κάποιοι αναφέρουν προβλήματα ενώ άλλοι όχι. Γιαυτό και αναρωτιέμαι.

• Ο/H tasefr έγραψε:

Εσείς οι γκουρού των Xiaomi γνωρίζετε καλύτερα. Εγώ απλά αναρωτιέμαι μήπως στην εγκατάσταση δεν πήγε κάτι καλά. Εξάλλου στις Ρομ βλέπω ότι κάποιοι αναφέρουν προβλήματα ενώ άλλοι όχι. Γιαυτό και αναρωτιέμαι.
      Δεν θεωρώ ότι είμαι Guru των Xiaomi... Μαθαίνω και γω, όπως όλοι μας, μέσα απο τις διαδικασίες... Εγώ δεν λέω ότι ΔΕΝ είναι bug... Μια απλή σκέψη κάνω: Γιατί ένα bug που πιθανόν να έχει η ρομ να κάνει εξαιρέσεις? Όταν υπάρχει bug αναγνωρισμένο, τότε συνήθως το πρόβλημα το βλέπουμε σε όλες τις συσκευές που φοράνε την ίδια ρόμ...(με σπάνιες εξαιρέσεις).
      Τώρα εάν το κινητό μερικών (και αυτό ΔΕΝ αφορα εσένα!!!) δεν κορνάρει στο μπροστινό αυτοκίνητο, όταν ανάβει πράσινο φανάρι και νομίζουν ότι για αυτό φταίει η ρομ που φοράνε και μπαίνουν εδώ μέσα και σπαμάρουν το φόρουμ με ανύπαρκτα προβλήματα και δημιουργούν την εντύπωση που αναφέρεις παραπάνω (ότι κάποιοι αναφέρουν προβλήματα ενώ άλλοι όχι) να σου πω ότι το 90% των περιπτώσεων που αναφέρονται σαν "bugs", απλά είναι θέμα ρυθμίσεων που ο χρήστης απλά δεν γνωρίζει...
      Τέλος πάντων... εσύ τώρα μπορείς να βρεις ένα άλλο στικάκι και να δοκιμάσεις πάλ να δουμε τι γίνεται και γιατί δεν στο αναγνωρίζει?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Λοιπόν, προσπαθώντας να "αναπαράγω" το πρόβλημά σου, βρήκα ένα στικάκι με LED φωτάκι και με σύστημα αρχείων FAT32.

Αν και το αναγνώρισε αμέσως, και στο TWRP και απο το File Manager της Miui, παρατήρησα, ότι στο File Manager, ενώ φαίνεται στα "γενικά" όπως δείχνει το screenshot από κάτω:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7814/

Όταν πας να επιλέξεις αποθηκευτικό χώρο ...ΔΕΝ το έχει εκεί μέσα:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7815/

Άρα πρέπει κάποιος να μπει απο τα "γενικά" .
      Επίσης απο την διαδρομή Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αποθηκευτικός χώρος, το βλέπει επίσης κανονικά:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7813/

Αυτά όλα τα έχω δει και είναι κενά. Θα ήθελα όμως να μου πεις αν το φωτάκι του στικακιου ανάβει.
      :thumbup:

• Ο/H tasefr έγραψε:

Αυτά όλα τα έχω δει και είναι κενά. Θα ήθελα όμως να μου πεις αν το φωτάκι του στικακιου ανάβει.

ΝΑΙ, ανάβει, αλλά όχι συνεχόμενα. Μόνο όταν διαβάζει το κινητό στο USB STICK....
    • Να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ, ώστε να μην ανοίγω άλλο θέμα;

Μου διαβάζει κανονικά όλα τα usb έως και 32 gb (και usb2 και usb3), παίζει να υπάρχει τρόπος να μου διαβάσει τον σκληρό μου - WD My Passport - (Σύνδεση USB3) χωρητικότητας 1 TB, χωρίς τροφοδοτικό ;

Ευχαριστώ ...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

παίζει να υπάρχει τρόπος να μου διαβάσει τον σκληρό μου - WD My Passport - (Σύνδεση USB3) χωρητικότητας 1 TB, χωρίς τροφοδοτικό ;
      Δεν νομιζω (χωρίς τροφοδοτικό αυτοι οι σκληροί δεν ξεκινάν καν) και μην κάνεις δοκιμές γιατί αν τραβήξει ρεύμα απο την usb της συσκευής σου για να ξεκινησει τον WD μπορεί να την κάψει..
    • Διαφήμιση
    • Δηλαδή εάν βάλω σκληρό με τροφοδοτικό (παλιό) θα τον βλέπω κανονικά...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.