καλησπερα.εχω ενα note pro που το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε twrp recovery.και φυσικα μαυρη οθονη.πως μπορω να περασω την ρομ μεσα στο κινητο και να τη φλασαρω απο το recovery .ο υπολογιστης δεν το βλεπει
καλησπερα.εχω ενα note pro που το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε twrp recovery.και φυσικα μαυρη οθονη.πως μπορω να περασω την ρομ μεσα στο κινητο και να τη φλασαρω απο το recovery .ο υπολογιστης δεν το βλεπει
Καλησπέρα,
κατεβασε το Mi PcSuite εγκατέστησε το και αφησε το να βάλει drivers για την συσκευή σου. Μετά απο το απαραίτητο restart του η/υ σου θα βλέπεις τον αποθηκευτικο του χώρο και θα μπορέσεις να αντιγράψεις την rom και να το φλασάρεις.
Ελα παιδιά...μην τρέχετε στα "εξωτερικά" να βρείτε το MiPCSuite...
Έχουμε "ντόπιο" πράγμα ΕΔΩ
Και ωραίους οδηγούς ΕΔΩ... για όσους πιστούς προσέλθετε! Χαχαχαχα!
@koukloukou αν θέλεις διόρθωσε τη συσκευή στο προφίλ σου, επειδή είναι λάθος (εκτός αν έχεις και Hongmi, οπότε πρόσθεσε και το Pro) και επίσης αν θέλεις μπορείς να σβήσεις το ένα σου μήνυμα στη κορυφή του θέματος, επειδή έχεις κάνει διπλό ΙΔΙΟ ποστ...