Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi2s με miui v7 και θέλω να πάω πίσω σε miui v5,ας είναι και στα αγγλικά. Δεν μπορώ όμως να τα καταφέρω. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει θα με βοηθούσε πάρα πολύ!
Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi2s με miui v7 και θέλω να πάω πίσω σε miui v5,ας είναι και στα αγγλικά. Δεν μπορώ όμως να τα καταφέρω. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει θα με βοηθούσε πάρα πολύ!
Αν έχεις φλασάρει την τελευταία v7 έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές σε επιπεδο partition οπότε αν θελεις να πας πίσω τότε θα πρέπει να βρεις παλαιότερη fastboot να την φλασάρεις για να σου ξαναφτιάξει τα partition κλπ κλπ
Και δεν ξέρω σίγουρα αν μπορεις να βρεις τέτοια. Περίμενε να δει ο @MIUI_ART το ποστ μήπως μπορεί να βοηθήσει..
Δεν είναι τόσο απλό γιατί το Recovery της MIUI θα προσπαθεί να βρει 2 systems & data, και αν δεν μπει Custom Recovery μπορεί να καταλήξεις σε Brick.
Eίχαν βγει κατά καιρούς κάποια MODs για MIUI V5 και μπορείς να ψάξεις στο en.miui.com ή στο xiaomi.eu αλλά δεν στο συνιστώ αν δε θέλεις να αποκτήσεις προβλήματα.
Admin βοήθεια, έχω μείνει χωρίς κινητό. Τώρα είμαι σε miui v7 5.9.10 weekly. Δοκίμασα με πολλές ρομ σε fastboot, δε δουλεύει τίποτα. Κατεβάζω στο πισι, κάνω αποσυμπίεση στο c, ανοίγω mi flash ενώ είμαι σε fastboot αλλά κάνει πάλι reboot σε miui v7. Εδώ και δύο μέρες ασχολούμαι, δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, έχω απελπιστεί. Ίσως δοκιμάζω λάθος ρομ. Αν βρεις χρόνο, σε παρακαλώ απάντησε...