Γεια....εκανα Update to Mi4c μου.miui 6.5.26.Τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery(bootloader locked) .Δεν θελω να γινει brick το κινητο.Τι κανω?Δεν μπορω να περασω ελληνικη rom τωρα...Ηelp please!!!!
NAi exω κινεζικα και αγγλικα.Εχω ανοιχτο και το developer option και to usb debugging.Eιμαι και developer.Οταν παω να μπω recovery Μου βγαζει μια εικονα να συνδεσω φορτιστη η κατι τετοιο.Διαβασα οτι η Xiaomi is now locking the bootloaders για safety reasons.Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω το Bootloader στο forum?Aν ναι please to link.Δεν παλεύεται το κινητο με αυτη τη ρομ.Ευχαριστω για την απαντηση!!!!
NAi exω κινεζικα και αγγλικα.Εχω ανοιχτο και το developer option και to usb debugging.Eιμαι και developer.Οταν παω να μπω recovery Μου βγαζει μια εικονα να συνδεσω φορτιστη η κατι τετοιο.Διαβασα οτι η Xiaomi is now locking the bootloaders για safety reasons.Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω το Bootloader στο forum?Aν ναι please to link.Δεν παλεύεται το κινητο με αυτη τη ρομ.Ευχαριστω για την απαντηση!!!!
Μα γιατί να μπεις recovery?
Ο οδηγός όταν βάλεις κινέζικη developer που έχεις εσύ δεν μιλάει για recovery αλλά για fastboot.
Δηλαδή θα κάνεις αυτά που λες με το usb debugging κλπ και θα κλείσεις το κινητό. Μετά πατάς για πολλά δεύτερα power & volume DOWN (όχι το πάνω που σε πάει recovery) μέχρι να μπεις fastboot.
Ανοίγεις το Command Prompt από τον υπολογιστή με δεξί κουμπί και το τρέχεις σαν Administrator
Εκεί πατάς τις εντολές και συνεχίζεις τον οδηγό.
Μιλάω πάντα για το βήμα 1 που σου ζητάει να περάσεις Fastboot Rom.
Ακολούθησα τις οδηγίες του forum ([Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou⦠| Xiaomi Mi 4C) και έκανα downgrade τελικά..ολα οκ...στη version libra_6.1.7_ μπορω να μπω σε Recovery mode..ευχαριστω.sorry αλλα ειμαι νεος στο site και ποσταρα αλλου τον τροπο που ξεκλειδωσα bootlader.Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια
Ναι. Εγινε κανονικά το downgrade εύκολα όπως λέει στο forum([Guide] Unlocking the Mi4cBootloader withou⦠| Xiaomi Mi 4C) και μετά ακολουθώντας τις οδηγίες του xiaomi-miui.gr τώρα έχω την 6.5.26 ελληνική rom που κατέβασα από εδω.Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί κάπου άλλα αυτός είναι ο τρόπος να ξεκλειδώσεις το bootloader γτ η Xiaomi is now locking the bootloaders για safety reasons.Πολλοί την πάτησαν κάνοντας update Οπως εγω και ο τυπος στο Video( με Miphone δεν flasarei.Βγάζει error στην librarom.Και δεν μπαίνει σε recovery,To τλφν άπλα δεν γινεται brick με τπτ.Και Brick να γίνει άμα aπλα το αφήσεις να φορτίσει σε ενα pc 6-7 ώρες ξαναανοιγει .Πάντως επειδή έχω flasarei meizu αυτο ηταν το χειρότερο.Lol.Το κινητό πάντως ειναι φοβερο.67708 antutu.Η πλάκα είναι οτι μοιάζει να έχει καλύτερη κάμερα απο το meizu Mx5 που φοράει την 21 mp Sony IMX220 Exmor RS και το έχω πάρει στην κοπέλα μου.Για 109 ευρω (2 gb ram 16 gb)πάντως και με μια mirror case γτ μου μοιάζει ασχημουλη το κινητό είναι το καλύτερο value for money που έχω παρει.Και έχω πάρει πολλα!!!