Κι όμως χθες στα complains του miui.com ένας με mi4c φώναζε για κλειδωμένο κινητό και ότι θα το πουλήσειΟ/H Liopetis έγραψε:
Στα Mi-4C μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει για κάποιου είδους κλείδωμα !!
Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
-
εεε οχι και 10 λεπτα.ειναι λιγο σπαζοκεφαλια .
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
@Bodai Ολα καλα, ευχαριστω πολυ. Τελικα αν κατεβασεις τα αρχειο σωστα και ξερεις την διαδικασια ειναι 10 λεπτα υποθεση..
Ο/H axl21 έγραψε:
εεε οχι και 10 λεπτα.ειναι λιγο σπαζοκεφαλια .
Πλάκα σου κάνω. Δεν είναι τίποτα... -
-
Τέλειος ο οδηγός ευχαριστώ!!!
Πέρασα πριν λίγες μέρες την GTV-6.1.21 και μετά αναβάθμισα μέσω TWRP στην GTV-6.1.28 εύκολα.
Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με τό Flashify που δίνετε (δεν μου άνοιγε ο file manager για να δώσω την θέση του recovery.img).
έβαλα όμως μία άλλη έκδοση Flashify v1.9.2 και TWRP τον TWRP Recovery 2.8.7.3 και όλα πήγαν καλά χωρίς κανένα κόλλημα
Ευχαριστώ και πάλι
Μιχάλης
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Ο/H jonnieX έγραψε:
Αν ακολουθηθεί πίστα το tut fastboot του caeser δεν υπάρχει θέμα!λάδι ή διαδικασία αλλά χρειάζεται να την διαβάσεις μέχρι να την καταλάβεις!!!ας είναι καλά!!!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Τώρα με τον οδηγό από τον MIUI_ART έγιναν όλα καλά μέχρι το reboot.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Μου βγάζει αυτό το "Swipe right to unlock" και μια κλειδαριά και δεν κάνει τίποτα. Το κάνω swipe αλλά δεν ξεκλειδώνει κάτι.
Και σε αναμονή κλείνει η οθόνη. Την ανοίγω και πάλι το ίδιο.
Μάλλον δεν έχει κάνει reboot μιας και όταν το πάτησα από το TWRP ήταν εκεί κολλημένο για 2-3 λεπτά.
Τώρα έχουν περάσει 10 λεπτά και είναι ακόμα εκεί.
Να το κάνω reboot ; τι να κάνω;
-
Ο/H nipapa έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Ο/H jonnieX έγραψε:
Αν ακολουθηθεί πίστα το tut fastboot του caeser δεν υπάρχει θέμα!λάδι ή διαδικασία αλλά χρειάζεται να την διαβάσεις μέχρι να την καταλάβεις!!!ας είναι καλά!!!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Μου βγάζει αυτό το "Swipe right to unlock" και μια κλειδαριά και δεν κάνει τίποτα. Το κάνω swipe αλλά δεν ξεκλειδώνει κάτι.
Και σε αναμονή κλείνει η οθόνη. Την ανοίγω και πάλι το ίδιο.
-
Κάνω swipe και στη συνέχεια κάνει μια δόνηση, αλλάζει χρώμα η γραμματοσειρά και δεν κάνει τίποτα άλλο.
Τελικά ξαναμπήκα στο TWRP με volume up + power και με έβγαλε σε μια οθόνη MOUNT - System Partition Unmodified.
Από εκεί πήγα πίσω και προσπάθησα να κάνω reboot στο system και εκεί κολλάει πάλι στο ίδιο σημείο που προανέφερα.
Μου έχει ξεφύγει κάτι ή κάπου κάνω μ@λ#$%α?
Τελικά το θέμα λύθηκε!
Αφού μπήκα σε TWRP 4-5 φορές με τα ίδια συμπτώματα, την 6η φορά μπουταρε κανονικά και άνοιξε και είμαι πλέον με ελληνική dev.
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει γιατί έγινε αυτό, ή μου ξέφυγε κάτι, παρακαλώ ας ενημερωσει.
Να σημειώσω ότι πρώτη φορά φλασαρα Rom.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nipapa: Problem solved. ().
-
καλημερα παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος με τον express οδηγο κολλαω στο βημα
Μετά (μεγάλη προσοχή σε αυτή την ενέργεια να μην κάνουμε λάθος) πατάμε το Advanced (βρίσκεται κάτω απο το "broswe...") Ανοίγει το παράθυρο με τίτλο "Advanced". Στην πρώτη γραμμή, δίπλα και τέρμα δεξιά απο την επιλογή "FastBoot Script" υπάρχει ένα κουμπί "Browse..".
Το πατάμε, και ψάχνουμε να βρούμε το φάκελο με τη rom, βρίσκουμε το αρχείο "flash_all.bat", το μαρκάρουμε να γίνει μπλε και πατάμε το κουμπί "άνοιγμα".
edit: Στην νέα έκδοση του MiFlash που ανεβάσαμε σήμερα 10/10/15 (το αρχείο ονομάζεται "MiPhone2015731.exe"), υπάρχει μια νέα επιλογή που βρίσκεται στην κάτω μπάρα του παραθύρου του MiFlash που έχει τρεις επιλογές. Επιλέγουμε το "Flash All" και συνεχίζουμε παρακάτω...
Τώρα στη διαδρομή της πρώτης γραμμής πρέπει να φαίνεται κάτι σαν και αυτό (το "look" σας δείχνω):
C:\Users\Vangelis\Desktop\ROMS\hermes_images_V6.7.5.0.LHMCNCH_20150826.0000.7_5.0_cnleo_images_5.9.1_20150826.0000.7_5.0_cn\flash_all.bat
στον φακελο που αποσυμπιεσα την ρομ αυτο δηλαδη libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn δεν βρισκω το αρχειο "flash_all.bat" αλλα μεσα στο fast boot script εχει αλλα μετα στη διαδρομή της πρώτης γραμμής πρέπει να φαίνεται κάτι σαν και αυτό (το "look" σας δείχνω):
C:\Users\Vangelis\Desktop\ROMS\hermes_images_V6.7.5.0.LHMCNCH_20150826.0000.7_5.0_cnleo_images_5.9.1_20150826.0000.7_5.0_cn\flash_all.bat
δεν εχω την καταληξη flash_all.bat -
-
Πάτ
Ο/H tom222 έγραψε:
δεν εχω την καταληξη flash_all.bat
Εϊναι επειδή τα Windows κρύβουν την κατάληξη .bat
Προχώρα κανονικά όπως αναφέρει ο οδηγός.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα