Καλησπερα παιδια!!!Θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και ειμαι μεταξυ του note 2 PRIME του letv one pro και ASUS ZENFONE2 4/32 GB. Ολα μου φενονται μια χαρα..ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Καλησπερα παιδια!!!Θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και ειμαι μεταξυ του note 2 PRIME του letv one pro και ASUS ZENFONE2 4/32 GB. Ολα μου φενονται μια χαρα..ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δηλαδή, θέλεις να κάνεις ένα δώρο στο εαυτό σου που κοστίζει, 150€ ή 300€ ή 350€?
Για να μην πάμε σε φλύαρες αναλύσεις και εφ'όσον διαθέτεις περίπου 2-3 κατοστάρικα, νομίζω ότι μια ιδανική επιλογή (για πάρα πολλούς λόγους) είναι το νέο Xiaomi Note 3... Ρίξε του μια σοβαρή ματιά... (Επίσης το Mi4c είναι μια εξαιρετικά καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα)
Τελικά τί δώρο σου πήρες;
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα το Redmi Note 2 Prime, για τους παρακάτω λόγους:
1.- Χαμηλή τιμή.
2.- Μεγάλη υποστήριξη.
Τέλος όπως είπε και ο caeser το Note 3 είναι μία καλή περίπτωση, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα, ώστε να κυκλοφορήσει και να δούμε γενικές εντυπώσεις ...
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του. Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους. Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.