Διαφήμιση

Αγορά Redmi Note 2

• Αγορά Redmi Note 2

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να αγοράσω κι εγώ ένα Redmi Note 2 για έναν φίλο κι ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από Oppomart. Επειδή θέλει αποκλειστικά μπλε χρώμα, είναι το φτηνότερο που έχω βρει (μαζί με τα μεταφορικά, περίπου στα 150 ευρώ), συν ότι εγγυώνται ότι δε θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για τελωνεία κλπ.

(το link: Xiaomi Redmi Note 2 - 5.5 inch FHD Screen 13MP Camera 4G LTE Android Phone )

Τους ρώτησα σε μήνυμα ποιο μοντέλο είναι και μου απάντησαν ότι είναι το FDD, ελπίζω να μη μου πούλησαν ψέμα.

Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για το site ή ακόμα αν έχει κανείς και καμιά άλλη πρόταση δεκτά όλα :D
    • Ο/H Nipenthis έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους!
      Θέλω να αγοράσω κι εγώ ένα Redmi Note 2 για έναν φίλο κι ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από Oppomart. Επειδή θέλει αποκλειστικά μπλε χρώμα, είναι το φτηνότερο που έχω βρει (μαζί με τα μεταφορικά, περίπου στα 150 ευρώ), συν ότι εγγυώνται ότι δε θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για τελωνεία κλπ.
      (το link: Xiaomi Redmi Note 2 - 5.5 inch FHD Screen 13MP Camera 4G LTE Android Phone )
      Τους ρώτησα σε μήνυμα ποιο μοντέλο είναι και μου απάντησαν ότι είναι το FDD, ελπίζω να μη μου πούλησαν ψέμα.
      Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για το site ή ακόμα αν έχει κανείς και καμιά άλλη πρόταση δεκτά όλα :D

Είναι γνωστό κατάστημα της OPPO το οποίο πουλάει και άλλες μάρκες. Θεωρείται "σοβαρό", απ'όσο έχω διαβάσει κατά καιρούς, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία απο αγοροπωλησία! Νομίζω ότι εάν πληρώσεις με PayPal θα είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά...
      Πολύ καλή η τιμή που το έχει... και το δηλώνει και σαν FDD και στο site....
    • παρελαβα χθες απο oppomart. κανενα προβλημα. με eu expedited μου ηρθε σε 9 ημερες χωρις τελωνεια κτλπ. σταλθηκε απο γαλλια με chronopost και ελλλαδα με acs στην αθηνα. ελεγξα και το 20 ψηφιο που ξυνεις στο πισω μερος αλλα και antutu verifier και ειναι αυθεντικη. Γενικα απροβληματιστη συναλλαγη και το συγκεκριμενο site εχει ισως τις φθηνοτερες τιμες.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από εμένα.
      Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή όπως λέει και ο φίλος επάνω, όπου σου λέει EU Expedited Shipping δεν θα σου περάσει τελωνείο 100% μιας και η χώρα προέλευσης είναι όπως λέει EU και ή Registered Post Air Mail κατά ένα ποσοστό 95-97% πάλι δεν θα έχεις τελωνείο.
      Σίγουρα μα σίγουρα δλδ 100% θα έχεις εάν επιλέξεις DHL Fedex EMS etc.
      Και προς ενημέρωση σου τελωνείο σημαίνει περίπου 70-75€ εκτελωνιστής + φόρους 23% και δασμούς ? %. Δηλαδή κλάψτα Χαράλαμπε!!!
    • EU Expedited Shipping (8-12days,No tax,No VAT) €27.20

Όπως και να το κάνεις... 27 ευρώ επιπλέον είναι σοβαρό επιπλέον έξοδο να προστεθεί στην αξία μιας συσκευής...

• Ξερει καποιος τι παιζει απο bangood και prority direct mail που ειναι μεσω NL? Εκει παιζει εκτελωνισμος? Μιας και πουλαω ενα αλλο κινητο μου, σκεφτομαι για μια παραγγελια Redmi Note 2 Prime 32gb (θα ειναι το 2ο μου), Xiaomi Mi Band 1s και 10,000mah xiaomi power bank στα 198 Ευρω γιατι εχω και ενα coupon 20 Ευρω. Ή να παω για Redmi Note 3, αν και δεν το κοβω οτι εχει ουσιαστικη διαφορα απο το 2. Βεβαια απο Κινα θα ερθουν αλλα αν θελει max 10 business days δεν ειναι και πολυ (καμια 15 δηλαδη συνολο). Και απο οτι ειδα τα χωριζει και σε 3 παραγγελιες. Εεεε???
    • Ο/H John Tasoulas έγραψε:

bangood και prority direct mail που ειναι μεσω NL
      Ότι έρχεται από NL δεν θα περάσει τελωνείο. Θα σου έρθει μέσο ΕΛΤΑ. με χρόνο παράδοσης 15-20 ημέρες.!! Οπότε οι επιλογές σου είναι ή το παραλαμβάνεις άμεσα αλλά με το παραπάνω ποσό 27.20€ ή μέσο απλού ταχυδρομείου αλλά με καθυστέρηση παραλαβής.!!
    • Διαφήμιση
    • bangood ή honorbuy, τι λετε? Το πρωτο ειναι παμφθηνο, το δευτερο πολυ ακριβοτερο και αν και εχει στοκ σε ευρωπη σου ζητα 37 ευρω και σου στελνει με dhl χωρις τελωνεια κτλπ μιας και ερχεται απο ευρωπαικη αποθηκη. Οσοι εχετε παραγγειλει απο banggood εχετε καλη εμπερια? Καποιο αλλο μαγαζι που αποδεδειγμενα να ειχατε καλη συνεργασια?
    • Μολις εδωσα την παραγγελια στο banggood. Με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα παιρνεις....μην πω...

Shipping Method: Priority Direct Mail
      Subtotal of Items:
      1 x Xiaomi Redmi Note 2 Dual 4G 5.5-inch 32GB MTK X10 2.2GHz Octa-core Smartphone (SKU277181) €155.19
      Color White
      1 x Original Xiaomi Light-sensitive Version Miband 1S Heart Rate Monitor Bluetooth Smart Bracelet (SKU316856) €30.86
      1 x Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone (SKU236908) €13.09
      Color Silver
      2 x NILLKIN H Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For XIAOMI Redmi Note 2 (SKU309317) €13.08
      1 x Soft TPU Silicone Gel Jelly Case Back Cover For Xiaomi Redmi Note2 (SKU280248) €1.86
      Color Black

Αντε να ρθουν με το καλο!!! ΣΥΝΟΛΟ 207 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ 20$ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ!
    • Ο/H Vulk έγραψε:

Με το καλό να παραλάβεις!
      Και εγώ από banggood το αγόρασα το prime αρχές Νοέμβρη από Κίνα, έχει φτάσει Αθήνα ήδη αλλά έχει κολλήσει εκεί!

τι εννοεις εχει κολλησει εκει? Ποσο καιρο εχει φθασει Αθηνα και δεν σου εχει παραδοθει και ποια μεθοδο αποστολης επελεξες?
    • Διαφήμιση
    • Μέθοδο αποστολής επιλέγω πάντα την δωρεάν ώστε όσο μπορώ να αποφεύγω το φλερτ με τελωνείο.
      Δες το tracking μου. Έχει φτάσει Ελλάδα από Τρίτη 1 Δεκέμβρη αλλά έχει κολλήσει εκεί. Προφανώς γίνεται ο κακός χαμός και δεν έχει ανοιχτεί ακόμα ο σάκος ώστε να σκαναριστεί και να προωθηθεί το δέμα.
      Γενικά από όσα διαβάζω, αυτές τις μέρες υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι και καθυστερούν τα δέματα κατά την άφιξή τους.

2015-12-01 11:09 Arrival at Destination Post (Country: GR)
      2015-11-22 15:45 Despatched to overseas (Country code: GR)