Διαφήμιση

Αγορά Redmi Note 2

• καλησπέρα κ απο μένα. ... Έχω να δηλώσω οτι είμαι άσχετη κ απο φορουμ κ απο αγορές αλλά κ απο κινητά. ..απο τα λίγα που καταλαβαίνω όμως το redmi note 2 είναι εξαιρετικό.... κάποιος εθελοντής για να βοηθήσει με τις απορίες μ ώστε να το αποκτήσω κ εγώ ....ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
    • Ο/H tzo poll έγραψε:

καλησπέρα κ απο μένα. ... Έχω να δηλώσω οτι είμαι άσχετη κ απο φορουμ κ απο αγορές αλλά κ απο κινητά. ..απο τα λίγα που καταλαβαίνω όμως το redmi note 2 είναι εξαιρετικό.... κάποιος εθελοντής για να βοηθήσει με τις απορίες μ ώστε να το αποκτήσω κ εγώ ....ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
      Καλωσόρισες το φόρουμ!
      Μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας ΑΥΤΟ εδώ το ποστ και μετά ότι ερωτήσεις έχεις μπορείς να ρωτήσεις στο ανάλογο thread που αφορά τη συσκευή σου και φυσικά θα απαντηθούν! :)
    • Ο/H tzo poll έγραψε:

καλησπέρα κ απο μένα. ... Έχω να δηλώσω οτι είμαι άσχετη κ απο φορουμ κ απο αγορές αλλά κ απο κινητά. ..απο τα λίγα που καταλαβαίνω όμως το redmi note 2 είναι εξαιρετικό.... κάποιος εθελοντής για να βοηθήσει με τις απορίες μ ώστε να το αποκτήσω κ εγώ ....ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Καλησπερα και καλώς ήρθες,

το Redmi Note 2 όντως ειναι μια καλή (και πολύ δημοφιλής) επιλογή. Θα σου πρότεινα όμως να περιηγηθείς στα περιεχόμενα του forum και να αφιερώσεις λίγο χρόνο καθώς υπάρχουν πολλές συσκευές.
      Η πιο σωστή για σένα? Εξαρταται απο τα θέλω και τις απαιτήσεις σου..
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστώ πολύ για την αμεση ανταπόκριση ...δεν είμαι ιδιατερα απαιτητική καθότι δεν έχω ιδέα απο χαρακτηριστικα κ άλλες λεπτομερειες... νιώθω λίγο γελο....ία αλλά κάπως πρέπει κ εγώ να μπω στον κόσμο της τεχνολογιας
    • Ο/H tzo poll έγραψε:

δεν είμαι ιδιατερα απαιτητική καθότι δεν έχω ιδέα απο χαρακτηριστικα κ άλλες λεπτομερειες
      Δες το έτσι,
      1ο θα πρέπει να αποφασίσεις για την συσκευή
      2ο θα πρέπει να αποφασίσεις ποια έκδοση της rom είναι καλύτερη για σενα (developer ή stable)

Στο μεν 1ο βασικά ξεκινάς απο το μέγεθος. Υπάρχουν διαφορα μεγέθη, σε άλλους αρέσουν οι μικρές οθόνες και σε άλλους οι 5.5 ίντσες, μετα πας σε πόσους πυρήνες, σε πόση rom/ram και ούτω καθεξής.
      Η μπορεις να ξεκινήσεις απο την συσκευή που έχεις ήδη και με την συγκριση του τι σου παρεχει και τι θελεις να έχεις θα καταληξεις τελικά σε κάποιο μοντέλο

Οσον αφορά το 2ο, πιστεύω μέχρι να τελειώσεις το 1ο θα έχεις ιδία γνώμη
    • Επειδή δεν έχεις γράψει ακόμη ποιες είναι οι απορίες σου, νομιζω ότι καλα θα είναι να ξεκινήσεις από εδώ XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
      Αν δεν μπορέσεις να καταλάβεις κάτι, και συνεχίσεις να έχει;ς απορίες, γραψτες και θα βρεθεί σίγουρα κάποιος που θα σου απαντήσει για να σε διαφωτίσει ;)
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • με τις γνώσεις που έχω πάνω στα κινητά ( οι οποίες είναι ελαχιστες) εγώ είμαι θετική γι το note 2 σκεφτόμουν το prime γτ έχει ήδη περισσότερη μνήμη. .. Απο εκεί κ πέρα δε ξέρω απο που να αγοράσω πως πόσο χρόνο κάνει αν έχω εγγύηση ... τέτοια πράγματα. .. Γυναίκα είμαι παιδιά. .. τι μπορεί να ζητάω απο ενα τηλέφωνο; μη κοροιδευομαστε
    • Διαφήμιση
    • OK, άρχισες να κανεις συγκεκριμένες ερωτήσεις .....
      Και πάλι θα έλεγα να διαβάσεις το 1ο post του νήματος που σου έδωσα πιο πάνω .....
      Θα βρεις όλες τις απαντήσεις για τη συγκεκριμένη συσκευή καθώς και ερωταπαντήσεις μελών πιο κάτω ....
      Όσον αφορα στην αγορα και γω θα σου πρότεινα να πάρεις την έκδοση prime, που είναι στα 32GB, έχει καλύτερο επεξερφαστη και η διαφορα στην τιμή κατ' εμε είναι αμελητέα ....
      Φοράνε ιδια ROM, και κατά τα αλλα είναι ίδιες συσκευές. Προσωπική μου γνώμη είναι να το πάρεις από το πιο αξιόπιστο κατά πολλούς, εμου συμπεριλαμβανομενου, vickmall (Κινα), συνήθως εκτος εορταστικής περιόδου κάνει 15-20 μέρες να έρθει (τώρα έχουν μπλοκάρει τα ταχυδρομεία και τα αεροδρόμια λόγω πολλών πακέτων τώρα στις γιορτές σε Ελλάδα και Κινα), με εγγύηση ενός χρόνου αλλα σε Κινα. Οποτε αν πάθει κάτι η συσκευή το στέλνεις σε αυτούς (όσοι έχουν στείλει έχουν γράψει θετικά σχόλια για το after sales τους).
      Αυτά τα λίγα από μένα. Αν κάποιος άλλος έχει κάτι πιο συγκεκριμένο να γράψει, ευχαρίστως. Τώρα νομίζω θα πρέπει να στρωθείς στο διαβασμα, και κυρίως μην ψαρώσεις .... Τα πράγματα δεν είναι ούτε δύσκολα, ούτε τραγικά, και κυρίως εδώ μεσα η παρέα όλων που συμμετέχουν, θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν ότι και αν σου παρουσιαστεί. Καλώς ήλθες και ..... ΜΕΛΕΤΗ !!!! :wink:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H tzo poll έγραψε:

με τις γνώσεις που έχω πάνω στα κινητά ( οι οποίες είναι ελαχιστες) εγώ είμαι θετική γι το note 2 σκεφτόμουν το prime γτ έχει ήδη περισσότερη μνήμη. .. Απο εκεί κ πέρα δε ξέρω απο που να αγοράσω πως πόσο χρόνο κάνει αν έχω εγγύηση ... τέτοια πράγματα. .. Γυναίκα είμαι παιδιά. .. τι μπορεί να ζητάω απο ενα τηλέφωνο; μη κοροιδευομαστε
      Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ για μαγαζί (στις τελευταίες κυρίως σελίδες). Συνήθως κάνει καμμιά 20αρια μέρες να σου έρθει μετά τη παραγγελία και η εγγύηση είναι πάντα ένα χρόνο, αλλά το πιθανότερο είναι να μην την χρειαστείς ποτέ... (πολλοί λίγοι εδω μέσα έχουν χρειαστεί την εγγύηση). Η υποστήριξη αυτού εδω του φόρουμ ειναι "όλα τα λεφτά". Το Note 2 που θέλεις είναι ΣΟΥΠΕΡ κινητό απο πολλές απόψεις, οπότε αφού ήδη έχεις μια "κλίση" προς τα εκεί κάνε "focus" σε αυτό και μάθε όσα πιό πολλά μπορείς...
    • Δεν είναι οτι ψαρωσα αλλά διάβασα εδώ στα σχόλια για έξτρα χρεωσεις κ τέτοια. ...είστε φανταστικοί. ... ευχαριστώ απεριόριστα. ..
    • να μαι πάλι.... φαντάζομαι ότι αυτό είναι το prime Original Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 5.5 Inch FHD 13.0MP και τώρα ξεκινάνε κ άλλες απορίες. .. δεν έχω paypal άρα; μπορώ να κάνω παραγγελιά; κ αφού κάνω παραγγελιά ζητάω να μ βγάλουν κινεζικες εφαρμογές κ να έχουν ελληνικά μέσα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tzo poll έγραψε:

να μαι πάλι.... φαντάζομαι ότι αυτό είναι το prime Original Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 5.5 Inch FHD 13.0MP και τώρα ξεκινάνε κ άλλες απορίες. .. δεν έχω paypal άρα; μπορώ να κάνω παραγγελιά; κ αφού κάνω παραγγελιά ζητάω να μ βγάλουν κινεζικες εφαρμογές κ να έχουν ελληνικά μέσα;
      Το οτι δεν έχεις PayPal ειναι ένα θέμα... Πρέπει να βρεις εναλλακτική (πιθανόν κάποιος φίλος που έχει και να του δωσεις τα χρηματα ή κάτι παρόμοιο).
      Με το Paypal καλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ και η αγορά σου, σε περιπτωση που πάει κάτι στραβα (μαιμου συσκευή/χαλασμένη συσκευή/χαμενη συσκευή κ.λ.π.)
      Όσο για τους Κινεζους, δεν χρειαζεται να τους ζητήσεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα!!! Ότι και να τους ζητήσεις αυτοί το ίδιο θα κάνουν, όπως σε όλους! Θα στο στείλον δηλαδή με αγγλακινέζικη ρομ...Οταν με το καλό έρθει θα το αναλάβεις εσύ (με τη βοήθεια του φορουμ) και θα το "ελληνικοποιήσεις" πλήρως και θα το χαρείς στο maximum!
      Εσύ κοίτα να λύσεις το θέμα της πληρωμής (Paypal) και να δεις τι εναλλακτικές έχεις...