στο chat που ρώτησα μου είπαν πως έχω εναλλακτική western union με 3%discount. .. αυτό όμως δεν είναι ασφαλές;
Αγορά Redmi Note 2
-
-
Ο/H tzo poll έγραψε:
στο ύδατα που ρώτησα μου είπαν πως έχω εναλλακτική western union με 3%discount. .. αυτό όμως δεν είναι ασφαλές;
Τι είναι τα ύδατα???
Nαι είναι εναλλακτική, η Western Union, αλλά δεν έχεις την ασφάλεια του PayPal...
Μόνο απο πολύ αξιόπιστο κατάστημα θα το έκανα αυτό (και το "κακό" είναι ότι ο καθένας μας έχει το δικό του ..."αξιόπιστο" κατάστημα...) -
Ο/H tzo poll έγραψε:
στο chat που ρώτησα μου είπαν πως έχω εναλλακτική western union με 3%discount. .. αυτό όμως δεν είναι ασφαλές
-
Ο/H tzo poll έγραψε:
στο chat που ρώτησα μου είπαν πως έχω εναλλακτική western union με 3%discount. .. αυτό όμως δεν είναι ασφαλές;
Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο προκειμένου να έχεις ασφάλεια στις συναλλαγές σου. -
Ο/H John Tasoulas έγραψε:
Μολις εδωσα την παραγγελια στο banggood. Με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα παιρνεις....μην πω...
Shipping Method: Priority Direct Mail
Subtotal of Items:
1 x Xiaomi Redmi Note 2 Dual 4G 5.5-inch 32GB MTK X10 2.2GHz Octa-core Smartphone (SKU277181) €155.19
Color White
1 x Original Xiaomi Light-sensitive Version Miband 1S Heart Rate Monitor Bluetooth Smart Bracelet (SKU316856) €30.86
1 x Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone (SKU236908) €13.09
Color Silver
2 x NILLKIN H Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For XIAOMI Redmi Note 2 (SKU309317) €13.08
1 x Soft TPU Silicone Gel Jelly Case Back Cover For Xiaomi Redmi Note2 (SKU280248) €1.86
Color Black
Αντε να ρθουν με το καλο!!! ΣΥΝΟΛΟ 207 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ 20$ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ!
Ενημερωνω σχετικα με την παραγγελια απο banggood. Την ειχα δωσει 5 Δεκεμβριου, shipping στις 11 και πηρα ειδοποιητηριο 22. Αυριο παω για παραλαβη. Αρκετα γρηγορα αν σκεφτει κανεις το φορτο των εορτων. Δηλαδη 17 ημερολογιακες ημερες απο την στιγμη που εδωσα την παραγγελια και 11 ημερολογιακες απο την στιγμη που εγινε shipped. Οπως ειδα η διαδικασια σττο αεροδρομιο με το που εφτασε Ελλαδα κυλησε πολυ γρηγορα, ισως επειδη θελησαν να ξεπεταξουν τα δεματα λογου του μεγαλου ογκου. Ολα μεσω NL, πιστευω οτι δεν θα μου βγει τελωνειο κτλπ, θα ξερω αυριο. Σημερα περιμενω και μe courier τα Piston 3 τα οποια παρηγγειλα απο Ελλαδα. Πολλοι Κινεζοι θα μαζευτουν στο σπιτι μου Παραμονη Χριστουγεννων :-)))))
Μιας και εχω ηδη ενα ακομη RN2 (οποτε ξερω τι να περιμενω με το αγχος βεβαια η συσκευη να μην εχει προβλημα), ανυπομονω να δοκιμασω το Mi Band 1s και τα Piston 3
Επισης ψηφισα και το ελληνικο fan club... μια χαρα θεσουλα εχουμε...2η προς το παρον...ΟΥΑΟΥ!!! Συγχαρητηρια στο MIUI Hellas!!!
EDIT: Παρελαβα!!! Χωρις επιπλεον κοστος, η συσκευασια τους ηταν αψογη, το κινητο μεσα σε κουτι φιλιζολ και καλυμενο ολο με ταινια. Πολυ ευχαριστημενος απο banggood. Το κινητο εχει περασμενη Polska εκδοση (εννοειται οτι θα μπει ελληνικη). Το ανοιξα να δω αν ολα λειτουργουν σωστα. Πισω στο κουτι του και ολα θα νοιχτουν ανημερα Χριστουγεννων μαζι με τα δωρα των παιδιων. Καλα Χριστουγεννα!!!
-
Μολις εδωσα την παραγγελια στο banggood. Με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα παιρνεις....μην πω...
Shipping Method: Priority Direct Mail
Subtotal of Items:
1 x Xiaomi Redmi Note 2 Dual 4G 5.5-inch 32GB MTK X10 2.2GHz Octa-core Smartphone (SKU277181) €155.19
Color White
1 x Original Xiaomi Light-sensitive Version Miband 1S Heart Rate Monitor Bluetooth Smart Bracelet (SKU316856) €30.86
1 x Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone (SKU236908) €13.09
Color Silver
2 x NILLKIN H Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For XIAOMI Redmi Note 2 (SKU309317) €13.08
1 x Soft TPU Silicone Gel Jelly Case Back Cover For Xiaomi Redmi Note2 (SKU280248) €1.86
Color Black
Αντε να ρθουν με το καλο!!! ΣΥΝΟΛΟ 207 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ 20$ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ!
Μιας και εχω ηδη ενα ακομη RN2 (οποτε ξερω τι να περιμενω με το αγχος βεβαια η συσκευη να μην εχει προβλημα), ανυπομονω να δοκιμασω το Mi Band 1s και τα Piston 3
Επισης ψηφισα και το ελληνικο fan club... μια χαρα θεσουλα εχουμε...2η προς το παρον...ΟΥΑΟΥ!!! Συγχαρητηρια στο MIUI Hellas!!!
EDIT: Παρελαβα!!! Χωρις επιπλεον κοστος, η συσκευασια τους ηταν αψογη, το κινητο μεσα σε κουτι φιλιζολ και καλυμενο ολο με ταινια. Πολυ ευχαριστημενος απο banggood. Το κινητο εχει περασμενη Polska εκδοση (εννοειται οτι θα μπει ελληνικη). Το ανοιξα να δω αν ολα λειτουργουν σωστα. Πισω στο κουτι του και ολα θα νοιχτουν ανημερα Χριστουγεννων μαζι με τα δωρα των παιδιων. Καλα Χριστουγεννα!!!
EDIT 2: Ολα καλα με την παραγγελια. Ολα λειτουργουν αψογα. Τα piston 3 παρα πολυ καλα και το mi band 1s λειτουργει αψογα και παρα μα παρα πολυ ακριβες. Και στον υπνο και στα βηματα και στις ειδοποιησεις κλησεων και μηνυματων. Θα ειχα χασει τουλαχιστον 3-4 κλησεις και καποια μηνυματα αν δεν το φορουσα και ενω ημουν σε θορυβωδες περιβαλλον.
Τωρα οσον αφορα το RN2 που ηδη ειχα με το νεο που ηρθε το RN2 Prime τα οσα παρατηρησα ειναι τα εξης:
- το δευτερο ειναι σαφως ποιο γρηγορο στο boot time
- σε γενικες γραμμες ομως η διαφορα ειναι πολυ μικρη
- επισης τα χρωματα της οθονης δεν ειναι τα ιδια και στις δυο συσκευες. Οχι οτι το ενα ειναι χαλια και το αλλο καλο. Πχ στο πρωτο η οθονη ειναι πιο φυσικη και ισως με πρασινο να ειναι ποιο εμφανες ως χρωμα. Στο δευτερο τα χρωματα ειναι λιγο πιο κορεσμενα και εχει ενα tint προς μπλε-μωβ. Μου θυμιζει λιγο το OnePlus One. Η διαφορα ειναι ορατη αλλα ειναι θεμα γουστου. Πχ εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα χρωματα στο δευτερο ενω στη γυναικα μου αρεσουν τα χρωματα στο πρωτο. Σε καμια περιπτωση δεν μιλαμε για κατι αφυσικο και στα δυο. Εξαιρετικες συσκευες!!!
Και οπως ειπα και παλι... το mi band 1s (με το heart rate monitor) ειναι απλα εξαιρετικο. 6 συνεχομενη ημερα και η μπαταρια ειναι ακομη στο 77%. Και το φοραω συνεχεια!
-
Είμαι νέος στην παρέα και ομολογώ ότι η υποστήριξη που δίνετε στο forum με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 2 prime από merimobiles. Το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με το υπάρχον 4G δίκτυο ?? Εκτός από το χρώμα που το θέλω σε μαύρο τι άλλο πρέπει να τσεκάρω στην παραγγελία ??(π.χ root firmware installation ??)
Τι άλλο πρέπει να τους πω να σημειώσουν ?? Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ?? Εκτός από μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης, με την free shipping διατρέχω κανένα άλλο κίνδυνο ??
Συγνώμη αλλά είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα. Δεκτή κάθε βοήθεια. -
Ο/H jor έγραψε:
Είμαι νέος στην παρέα και ομολογώ ότι η υποστήριξη που δίνετε στο forum με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 2 prime από merimobiles. Το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με το υπάρχον 4G δίκτυο ?? Εκτός από το χρώμα που το θέλω σε μαύρο τι άλλο πρέπει να τσεκάρω στην παραγγελία ??(π.χ root firmware installation ??)
Τι άλλο πρέπει να τους πω να σημειώσουν ?? Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ?? Εκτός από μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης, με την free shipping διατρέχω κανένα άλλο κίνδυνο ??
Συγνώμη αλλά είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα. Δεκτή κάθε βοήθεια.
2. Καλύτερα να τους πεις να ΜΗΝ την ανοίξουν καθόλου, να ΜΗΝ κάνουν τίποτα, να σου στείλουν κλειστό το κινητό και με την ζελατίνα του κουτιού, οτιδήποτε άλλο χρειαστεί μετά από rom υπάρχουν εδώ όλοι οι οδηγοί
3. Να σου στείλουν το δέμα ως δώρο με χαμηλή τιμή: "Please send me the package as gift with low cost (about 20$) in order to avoid custom issue"
4. Να πληρώσεις με Paypal.
5. Απλή αποστολή, απλό συστημένο, με οπωσδήποτε tracking number
6. Αν έχεις tracking number και πληρώσεις με paypal κανένα.
7. Υπάρχουν και άλλα καταστήματα με λίγο μεγαλύτερη ίσως τιμή αλλά περισσότερα δώρα δες εδώ Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
8. Οπωσδήποτε glass protection
Με το καλό να παραγγείλεις και να παραλάβεις -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H jor έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα. Δεκτή κάθε βοήθεια.
3. Να σου στείλουν το δέμα ως δώρο με χαμηλή τιμή: "Please send me the package as gift with low cost (about 20$) in order to avoid custom issue"
4. Να πληρώσεις με Paypal.
5. Απλή αποστολή, απλό συστημένο, με οπωσδήποτε tracking number
6. Αν έχεις tracking number και πληρώσεις με paypal κανένα.
7. Υπάρχουν και άλλα καταστήματα με λίγο μεγαλύτερη ίσως τιμή αλλά περισσότερα δώρα
8. Οπωσδήποτε glass protection
Με το καλό να παραγγείλεις και να παραλάβεις
-
Ο/H jor έγραψε:
Όταν λες glass protection εννοείς αυτό που αναφέρει tempered glass ?? Υπάρχει ο τρόπος να παραγγελθεί από Ελλάδα ?? (εκτός από youhou)
-
Καλησπερα σε ολους , σκεφτομαι να αγορασω το note 2 για την γυναικα απο vickmall .... Απ οτι βλεπω ολοι λενε να τους περασουν διαφορα , ελληνικη ρομ , ροοτ κλπ κλπ . Προτεινετε να κανω το ιδιο ? Αλλου διαβασα οτι οντως τα περνανε ..... Δεν θελω να ασχοληθω πολυ με το κινητο λογω ελλειψης χρονου , θα το παρω και θα της το δωσω ..... Ουτε αυτη προκειται ....... Δεν ερχεται με MIUI v7 ετσι κι αλλιως και πληρης υποστηριξη στα ελληνικα ? πρεπει να περασω ελληνικη ρομ υποχρεωτικα , αν ναι ποσο ευκολο ειναι ? Ευχαριστω εκ των προτερων για ολα και συγγνωμη για την ασχετοσυνη !
-
Όταν είχα πάρει το δικό μου πριν 3 μήνες από vickmall τα ίδια έγραψα κι εγώ.
Ο/H Siatjo έγραψε:
Καλησπερα σε ολους , σκεφτομαι να αγορασω το note 2 για την γυναικα απο vickmall .... Απ οτι βλεπω ολοι λενε να τους περασουν διαφορα , ελληνικη ρομ , ροοτ κλπ κλπ . Προτεινετε να κανω το ιδιο ? Αλλου διαβασα οτι οντως τα περνανε ..... Δεν θελω να ασχοληθω πολυ με το κινητο λογω ελλειψης χρονου , θα το παρω και θα της το δωσω ..... Ουτε αυτη προκειται ....... Δεν ερχεται με MIUI v7 ετσι κι αλλιως και πληρης υποστηριξη στα ελληνικα ? πρεπει να περασω ελληνικη ρομ υποχρεωτικα , αν ναι ποσο ευκολο ειναι ? Ευχαριστω εκ των προτερων για ολα και συγγνωμη για την ασχετοσυνη !
Με αυτά που ξέρω τώρα από το φόρουμ, αν έπαιρνα νέο κινητό θα τους έλεγα να ΜΗΝ το ανοίξουν, να μου στείλουν κλειστό κουτί και με την ζελατίνα του.
ΟΙ ρομ που βάζουν τα καταστήματα δεν είναι και ότι καλύτερο = αρκετά προβλήματα (αν όχι πολλά)
Αν το κάνεις έτσι θα έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά (αν θυμάμαι καλά) αλλά θα είσαι σίγουρος ότι δεν έχει "πειραχτεί"
Η εγκατάσταση της ελληνικής GTV (developed) ή Stable θέλει περίπου 1 ώρα και τελείωσες για πάντα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα